Αρχική Αθλητικα Ο Φορτούνης τσάκισε τον ΠΑΟ που έδιωξε το γνήσιο Μπουζούκη για ιμιτασιόν...

Ο Φορτούνης τσάκισε τον ΠΑΟ που έδιωξε το γνήσιο Μπουζούκη για ιμιτασιόν μπαγλαμάδες!…

840

O Oλυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 επειδή είχε τον Φορτούνη και επειδή απέναντι στους ανύπαρκτους εμβιλάδες και χουρμάδες ο Παναθηναϊκός διώχνοντας το γνήσιο μπουζούκι έβαλε διάφορους ιμιτασιόν ποδοσφαιρικούς μπαγλαμάδες απο το κάτω ράφι των αζήτητων της Ισπανίας.

Στο κλασσικό ντέρμπι ότι χαιτόταν κανείς είχε ελληνικό όνομα.Ο Φορτούνης από τη μία με Μπουχαλάκη και τον διάσημο Ραφίνια βεβαίως και από τον ΠΑΟ ο Ζαγαρίτης,ο Αλεξανδρόπουλος ο Κουρμπέλης ο Πούγγουρας και βεβαίως ο Χατζηγιοβάνης ,τον οποίο ο παπουλάκος απο τη Ρουμανία έβγαλε ενώ ήταν ο μόνος που έβγαζε μάτια στο γήπεδο.

Ο Χατζηγιοβάνης του ζήτησε το λόγο ακριβώς όπως ο Μακέντα,ο οποίος του είχε ζητήσει το λόγο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Προφανώς ξέρουν καλύτερα αυτό που βλέπουμε εμείς απέξω.Ο παπουλάκος(67χρονος Μπόλονι) διατηρεί σε όλο το 90λεπτο τον ανύπαρκτο ποδοσφαιρικά Αλαφούζο , ο οποίος παίζει με το 10άρι στην πλάτη και ψευδώνυμο(Καρλικάπως…) ενώ είναι πολύ καλύτερός του με το ίδιο νούμερο στην πλάτη ο Λογοθέτης στο πρωτάθλημα Τύπου.

Μια φορά βρέθηκε μπροστά στη μπάλλα με ένα μέτρο οφσάϊντ και δεν μπόρεσε  να τη στείλει στα δίχτυα από το μισό μέτρο!!!

Ο Ολυμπιακός ήλεγχε το παιχνίδι πλήρως μέχρι το 60 και χωρίς τη μισή του ομάδα στο γήπεδο.

Εάν πάντως δεν έβαζε το γκολ ο Φορτούνης δύσκολα θα έφτανε στο γκολ.Ο Ραντζέλοβιτς είχε εξουδετερωθεί πλήρως από τον Ζαγαρίτη ,ο Μασούρας δεν έκανε τίποτα σπουδαίο και μόνος του ο Φορτούνης με τον Ραφίνια κρατούσαν τον Ολυμπιακό μέχρι το 60 σε θέση οδηγού και χωρίς να κινδυνεύει απο τον ΠΑΟ, ο οποίος είχε μόνο τον Χατζηγιοβάνη ,τον Ζαγαρίτη και τον Κουρμπέλη να προσπαθούν να μην δεχθεί ο ΠΑΟ 4-5 γκολ που φαινόταν το πιο πιθανό.

Στο β ημίχρονο έβαλε τον Αντονίτο(Σαβιέρ) και τον Αλεξανδρόπουλο,γύρισε πίσω τον Κουρμπέλη και ο ΠΑΟ πήρε μπροστά στο κέντρο.Ο Παπουλάκος έβγαλε τον Χατζηγιοβάνη ,προσπαθούν οι υπόλοιποι αλλά απειλή ήταν μόνο ο Μακέντα και οι …πίσω και σε καμία περίπτωση ο Αλαφούζος(Καρλικάπως…)που μαγαρίζει το πράσινο 10άρι.

Αν στο γήπεδο υπήρχαν και Βαλμπουενά,Ελ Αραμπί,Χασάν το πρώτο ημίχρονο θα είχε λήξει κοντά στο 5-6 με μηδέν απο την άλλη.

Ο Παπουλάκος δεν έδωσε καμία εξήγηση γιατί τον καλύτερο παίκτη που έχει ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή σε θέση 10αριούμτον Γιάννη Μπουζούκη τον έστειλε σπίτι του.Προφανώς με εντολή.

Δεν έχει περγαμηνές ο Μπόλονι(παπουλάκος) ως προπονητής;

Και ο Ρανιέρι είχε τεράστιες όταν ήρθε στην Εθνική,έπαιρνε εντολές λόγω ηλικίας και αμοιβών,έχασε και απο τα νησιά Φερόε και έφυγε να απολαύσει τα λεφτά του…

Ο παπουλάκος με τον Αλαφούζο να έχει το νου του στην κερδοσκοπία του γηπέδου διαλύουν την ομάδα του Δώνη και προφανώς κατά το 2024-2025 όταν θα ετοιμάζεται το γήπεδο θα ξαναφτιάξει ο ΠΑΟ ομάδα (με συμφωνία στο παρασκήνιο και των άλλων)για να πάει κόσμος στο γήπεδο.

Στα άλλα δυο μάτς μπήκαν οκτώ γκολ και οι τέσερεις ομάδες έβαλαν απο 2,ώστε και τα δυο αποτελέσματα μεταξύ Λαμίας-Αστέρα και Ατρόμητου-Απόλλωνα να λήξουν 2-2. Η Λαμία το γύρισε ενώ έχανε,ενώ ο Ατρόμητος ισοφάρισε δυο φορές με πέναλτυ τον Απόλλωνα.

Θυμίζουμε την άνεση με την οποία ο Ατρόμητος είχε κερδίσει τον ΠΑΟ των Παπουλάκου-Αλαφούζου στην πράσινη έδρα ,στην περασμένη αγωνιστική.

Στο εξωτερικό η Μπάγερν έφερε ισοπαλία στην έδρα της με 1-1 με την Βέρντερ ,η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87 να νικήσει.

Η Τότεναμ του Μουρίνιο κέρδισε με άνεση 2-0 την Σίτι του Γκουαρντιόλα, οποίος είχε μείνει ακόμα στο γλέντι για την ανανέωση του συμβολαόυ του με τους σείχηδες για άλλα 2-3 χρόνια…