Αρχική Αθλητικα Απίστευτα ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακού με Ρεάλ στην ευρωλίγκα!

Απίστευτα ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακού με Ρεάλ στην ευρωλίγκα!

1063

Oλα στην αθλητική ζωή έχουν ένα τέλος.

Η βασίλισσα του μπάσκετ Ρεάλ Μαδρίτης έχει τα τελευταία 15 χρόνια στις τάξεις της τον γιούλ ,ο οποίος στα κρίσιμα ενός αγώνα είναι ο εκτελεστής και ο αλάνθαστος στις πάσσες.

Τόσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη,οσο και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή σε ΟΑΚΑ και Ειρήνης και Φιλίας ο Γιούλ εκτέλεσε μεν αλλά την…ομάδα του δε .

Στα κρίσιμα τελευταία λεπτά έκανε μόνο λάθη και έτσι με τον Παναθηναϊκό η ρεάλ χρειάστηκε δυο παρατάσεις να κερδίσει και κέρδισε επειδή ο ΠΑΟ ήταν τόσο τυφλός,ώστε να μην κάνει επίθεση και στα τελευταία 14 δευτερόλπετα του κανονικού αγώνα,όσο και στην πρώτη παράταση.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό η Ρεάλ ήταν μπροστά 6 πόντους στα τελευταία δυο λεπτά.Και ο Γιουλ έκανε ό,τι έπρεπε ώστε η Ρεάλ να μείνει άποντη και να πάει το παιχνίδι στην παράταση με δυο βολές του ψύχραιμου Σλούκα.

Ενω με τον ΠΑΟ η Ρεάλ κέρδισε στην δεύτερη παράταση 97-93 και έκανε τον ΠΑΟ να θυμώσει τόσο ώστε να γίνει ταύρος στο επόμενο παιχνίδι της Πέμπτης και να την πληρώσει η Αλμπα με 23 πόντους διαφορά(82-69) με τον Ολυμπιακό ήταν διαφορετικά.

Ο Γιουλ μετά τη φανταστική τέταρτη περίοδο και την παράταση του Σλούκα είχε ένα σουτ εξιλέωσης καθώς ο ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 81-79.Και το έκανε απο πολύ μακριά.Και ήταν εύστοχος.Ο Σλούκας ξανάκανε μαγικά,αλλά ο αμερικανός Μάρτιν τον “κρέμασε” και χάθηκε η κόκκινη επίθεση.

Ο Ολυμπιακός σταμάτησε με φαουλ στα 12 δευτερόλεπτα ο Λαπροβίτολα έκανε το 84-81.

Στην επίθεση η Ρεάλ μετά ταϊμ άουτ επέλεξε φάουλ ,αλλά αναγκαστικά στον Σλούκα στα 9 δεύτερα.

Εβαλε την δεύτερη μόνο και στο φάουλ η Ρεάλ τις έβαλε και κέρδισε 86-82…