Αρχική Ελλαδα Το μέγα σκάνδαλο Folli -Follie,οι γάτες,οι …μπούφοι,η δικογραφία με το “σάκκο...

Το μέγα σκάνδαλο Folli -Follie,οι γάτες,οι …μπούφοι,η δικογραφία με το “σάκκο του μποξ” που τη λένε “κουτσο-νόμο” και η …υπέρκοψη δημοσιογραφία!

2385

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Προσέξτε τις δυο φωτογραφίες.Και το θέμα μας που είναι ο ΣΚΑΙ και η δημοσιογραφία α λα Αλαφούζος.

Στη λεζάντα που προφανώς είναι άσχετη με τους δυο εικονιζόμενους αναφέρεται ότι θα κάνει το εμβόλιο ο πρωθυπουργός και η… υπέρκομψη Μαρέβα.

Πιο δουλική-κατά την άποψή μας- δημοσιογραφία δεν έγινε ούτε στην εποχή της Ιμέλντα Μάρκος απο μικρή συνοικιακή τηλεόραση του χωριού της Ιμέλντα γνωστής για  χιλιάδες τσόκαρα ,τα οποία λέει φορούσε ανα μισή ώρα για να δείχνει κομψή.

Η άλλη φωτογραφία είναι η …μόδα Μητσοτάκη.Αίφνης στην κρατική τηλεόραση βλέπει κανείς εκπομπές με το κατοικίδιο του Τάδε και της Δείνα.

Στην πολυκατοικία μας έχουμε κάμποσα πολύ πιο ομορφα από το συγκεκριμένο,τα ταϊζουμε και τα προσέχουμε,αλλά δεν το κάνουμε και θέμα.

Η γάτα είναι πρώτο πλάνο,το ζεύγος που αλληλοεπιλέχθηκε είναι σε δεύτερο πλάνο και έτσι ποιός να προσέξει ότι στο τρίτο πλάνο δεν υπάρχει πια σε μόνιμη βάση η σημαία που υπήρχε στη γωνία όλα τα προηγούμενα χρόνια…

Η γάτα όμως ομορφη-όμορφη όπως είναι βοηθάει…Πως;

Να σας πούμε ένα παράδειγμα,όπως το ζήσαμε:

Ηταν πριν λίγα χρόνια σε μια αφρικάνικη χώρα  ένας πρωθυπουργός που τον έλεγαν κυρ Γιώργη…Και η χώρα του ήταν πολύ φτωχή και οι πιο πολλοί αδύναμοι να αγοράσουν τα πανάκριβα  ρούχα που πουλούσε η κυρία του…Οταν τα πράγματα ζορίσανε  εκεί στα Αφρικάς με ειδικό νόμο τα βάφτισε όλα …εσώρουχα.Και έτσι ξεζορίσανε και την κέρδισε τη δικη από έναν άλλο Γιώργη που του έμπαινε στο ρουθούνι και στα…εσώρουχα!

Σε μια καταστροφή ο κυρ Γιώργης έπρεπε να πάει στην αφρικάνικη επαρχία του,για να δείξει στον κοσμάκη ότι συμπάσχει μαζί του και είναι κι αυτός λαϊκός άνθρωπος,ένα μαζί τους.

Παίρνει το ελικόπτερο και βουρ…Οταν φτάνουν κατεβαίνει ο κυρ Γιώργης.Τον ακολουθεί  η υπέρκομψη συνοδός, η Μπριγκίτα. Φοράει μεσ τη βροχή και τη λασπουριά  την κάτασπρη τη γούνα και μπότες τελευταία γέννα των λεοπαρδάλεων.Κρατούσε τσάντα ,κομμάτι της πιο όμορφης κροκοδειλίνας.Θεός σχωρέστα τα ζωντανά…

Ο τοπικός ο βουλευτής λέει στον γραμματέα του κυρ Γιώργη:”μήπως να έμενε η κυρία (κάτι σαν γραμματέας ήταν στα αφρικάνικα…)γιατί έχει πολλή λάσπη και ψιλόβροχο”; Και για τα (πρώην)ζωντανά δεν είναι καλό φυσικά αυτό…

Απτόητοι συνέχισαν. Ειπαν,ξείπαν,έφυγαν…

Ολοι την άλλη ημέρα ασχολήθηκαν με την υπέρκομψη συνοδό και τότε ο γραμματέας είπε:

“Πήγαμε χωρίς να μπορούμε να τάξουμε έστω μια(αφρικάνικη ντε…) δραχμή.Γιαυτό πήραμε μαζί την κυρία.Γιατί όλοι με αυτήν ασχολήθηκαν ακόμα και οι χωρικοί εκεί και τώρα όλοι με αυτήν ασχολούνται.Είμαστε η δεν είμαστε γάτες;”

Με αυτά και με αυτά μπερδευτήκαμε στην αφρικάνικη σαβάνα.Οχι το θέμα μας δεν είναι ο ΣΚΑΙ και ο χανιώτης Καμπουράκης.Μια χαρά δημοσιογραφία κάνουν για εκείνους που βλέπουν και ακούνε ΣΚΑΙ.

Εμάς μας μπέρδεψε το γεγονός ότι μια δημοσιογράφος αυτού του ΣΚΑΙ βγήκε και είπε κατηγορηματικά ότι έχουμε τον πρώτο μετά τον μακαρίτη Κουτσόγιωργα …κουτσονόμο.Είπε ότι υπήρξε αμοιβή,όπως προκύπτει απο τη δικογραφία για να ψηφιστεί νόμος-(ν)τροπολογία που παρέπεμπε στις καλένδες τους Κουτσολιούτσους της(λατινιστί τη γράφουνε…) Φολί-Φολί.

Εμείς(και πολλοί άλλοι) κάναμε ρεπορτάζ τα προηγούμενα χρόνια και λέγαμε γιατί κανείς δεν προσέχει και δεν αναφέρεται στο πως οι Κουτολιούτσοι έβαλαν στο χέρι τα  δημόσια καταστήματα με τα αφορολόγητα.Επι ποίου υπουργού τα κέρδισαν; Με διαφάνεια ντε…

Απάντηση δεν παίρναμε.

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είπε ότι η τροπολογία είχε αντίτιμο ,όπως φαίνεται σε υλικό που βρίσκεται στη δικογραφία.Η δικογραφία πάει προς τη Βουλή μέσω της Εισαγγελίας Πρωτοδικών,η οποία έκανε την έρευνα.Και καθώς πάει ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που είχαν πιει το αμίλητο νερό για παρόμοιες(πολλές για συναδέλφους τους) δικογραφίες των δικαστικών αρχών τώρα ειναι λαλίστατα και μιλούν για διαφθορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.Και τους αναφέρουν ονομαστικά στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά και δεν ξέρουμε τι ξέρει η κυρία δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ που απο λεφτά κατέχει ,αν κρίνουμε απο τα περιουσιακά της.

Αλλά κάποιο υλικό που δημοσιεύτηκε μας βάζει σε πειρασμικές σκέψεις και καθώς “ανήκομεν εις την Δύσιν”,αλλά σε κανένα κόμμα,μοιραζόμαστε μαζί σας την αλληλογραφία για να δείτε αν και εσείς μπαίνετε σε σκέψεις.Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ανακοίνωσή του απαντά στη Νέα Δημοκρατία ότι κανένα στέλεχός του δεν έχει εμπλοκή και ότι την (ν)τροπολογία αυτή την ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία και άλλα Κόμματα.Αρα διατηρεί το ηθικό πλεονέκτημα,εννοεί.

Με τη σειρά λοιπόν να δούμε αν ισχύει και για ποιούς το “δάσκαλε που δίδασκες και λόγον δεν εκράτεις”:

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:

«Κύριε Τζώρτζη θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τα σημερινά πεπραγμένα. Επικοινώνησαν σήμερα με τον πρόεδρο της επιτροπής, ο κ. Μπαλαούρας (ο οποίος πραγματικά υπερβάλλει εαυτόν για τον όμιλο, είναι ο μπροστάρης), ο Φλαμπουράρης, ο κ. Χαρίτσης υπουργός Ανάπτυξης , ο κ. Αραχωβίτης από το στενό περιβάλλον. Ο δε πρόεδρος είπε ότι είναι η πρώτη φορά που καθυστερεί τόσο και ήδη δέχεται επικκρίσεις για την ευνοική συμπεριφορά της επιτροπής απέναντί μας. (Σε άλλες περιπτώσεις ενεργούν άμεσα). Σήμερα η έκτακτη επίσκεψη έπρεπε να γίνει μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί και από ότι μου είπαν οι δικοί μας, ήταν συνεργάσιμοι και φιλικοί (μας είχε ενημερώσει σχετικά ο πρόεδρος).»

Σε άλλο  email με αποστολέα και πάλι τον Ν.Σ. και αποδέκτη τον Τζώρτζη Κουτσολιούτσο αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Τζώρτζη όπως έχετε ήδη ενημερωθεί ιδίως η παρουσία του προέδρου είναι καταλυτική. Είμαι σίγουρος ότι με την πίεση που τους ασκείται από τους ανθρώπους μας θα προχωρήσει ομαλά χωρίς εκπλήξεις η όλη διαδικασία. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ δύσκολο για την επιτροπή γιατί πιέζεται από παντού να είναι πιο άμεση και σκληρή απέναντί μας, ήδη την κατηγορούν για ευνοική μεταχείριση. Έχουμε όμως ισχυρούς συμμάχους. Αρκεί βέβαια και εμείς να τους βοηθήσουμε σε αυτά που μας ζητάνε, έστω και να δίνουμε στοιχεία σταδιακά με μία ροή. Χθες όπως σας είχα ενημερώσει είχα μία συνάντηση με έναν σύμβουλο που αντιπροσωπεύει έναν από τους τρεις βασικούς υποστηρικτές μας στην υπόθεση. Αφού μου είπε πόσο δύσκολο είναι το όλο εγχείρημα και πόσο εκτίθεται ο άνθρωπος του και τι έχει κάνει μέχρι τώρα για μας και ότι θα είναι μέχρι να τελειώσουν όλα δίπλα μας, μου είπε ότι έχει κάποιες ανάγκες. (80) Δεν θα ήθελα ούτε μέσω email ούτε τηλεφωνικά να μιλήσουμε πιο αναλυτικά. Νομίζω ότι τη στιγμή αυτή δεν έχουμε την πολυτέλεια κανένα σύμμαχό μας να χαρίσουμε στους αντιπάλους μας για οποιονδήποτε λόγο. Πρέπει δυστυχώς να διαθέσετε ένα κονδύλι για αυτές τις επαφές. Δεν είμαι υπέρ και το ξέρετε, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι γίνεται διαφορετικά. Ενημερώστε με πως προχωρώ τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση. Παρακαλώ μονολεκτικά λόγω της σοβαρότητος. Με ένα ναι ή ένα όχι για να ξέρω τι να πω αύριο που περιμένουν απάντηση. Αν είναι ναι, μην πείτε το λόγο σε κανένα.»

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνεται και εmail με ημερομηνία 29 Μάιου του 2018 και ώρα 18.10 . Στο μήνυμα αυτό υπάλληλος ενημερώνει για τροπολογία που επρόκειτο να κατατεθεί και αφορούσε σε ευνοϊκή ρύθμιση για τα ΚΑΕ. Το εmail αυτό σύμφωνα πάντα με τον Ν. Σ. του το έστειλε ο βουλευτής Μ. Μπαλαούρας.Ο γνωστός από την φωτογραφία με τον Μαν.Γλεζο και τη συγνώμη και τα τοιαύτα…

Αυτό που μας μπερδεύει στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε ότι όλα είναι καθαρά και ξάστερα είναι το γιατί αυτός ο υπάλληλος των Κουτσολιούτσων ζητάει μονολεκτικές απαντήσεις,μακριά απο τηλέφωνα κλπ κλπ

 Η Νέα Δημοκρατία για να μας …ξεμπερδέψει έβγαλε την εξής ανακοίνωση:
“Τη μέρα που ο κ. Τσίπρας ήρθε στη Βουλή για να κουνήσει το δάχτυλο στην κυβέρνηση σε θέματα διαφάνειας, οι υπό εξέλιξη δικαστικές έρευνες για το μεγάλο σκάνδαλο της Folli-Follie, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εμπλέκουν στενούς συνεργάτες του και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Σταύρος Αραχωβίτης και ο Μάκης Μπαλαούρας, οι οποίοι φέρονται να λειτουργούν ως στελέχη της εταιρείας και συνεργάτες του προφυλακισμένου μεγαλομετόχου κι όχι ως υπερασπιστές του δημόσιου συμφέροντος.

Από τα ηλεκτρονικά μηνύματα προκύπτει ότι τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να ευνοήσουν την Folli-Follie τον Μάιο του 2018, την περίοδο δηλαδή που όλοι αναρωτιόντουσαν για ποιο λόγο καθυστέρησε η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ενώ ήδη είχε αποκαλυφθεί το μεγάλο σκάνδαλο.

Ακριβώς εκείνη την περίοδο μάλιστα, που το σκάνδαλο της Folli-Follie είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις διασύροντας τη χώρα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις 29 Μαϊου του 2018 κατέθεταν τροπολογία, η οποία τελικά έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό κι ευνοούσε την εταιρεία.

Φαίνεται ότι για κάποιους νταραβεριτζήδες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προείχαν οι ανάγκες του «μαγαζιού» και των φίλων του.

Περιμένουμε τις εξηγήσεις του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του και φυσικά τα αποτελέσματα της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.”

Αμέσως ο κ.Μπαλαούρας έσπευσε για εξηγήσεις δηλαδή υποστηρίζει ότι όλα είναι καθαρά και ξάστερα και άρα το ηθικό πλεονέκτημα παραμένει στην πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί να σπιλώσει το όνομά μου, το κόμμα μου και την πολιτική μου διαδρομή.

Οι υπόνοιες και οι έωλοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί σε βάρος μου θα τεθούν στην κρίση της Δικαιοσύνης, η οποία και στο παρελθόν σε αντίστοιχες επιθέσεις με δικαίωσε.

Ουδέποτε παρεμπόδισα τον έλεγχο της υπόθεσης Folli Follie.

Ουδέποτε επεδίωξα οποιοδήποτε προσωπικό όφελος από οποιαδήποτε δραστηριότητα και ιδίως κοινοβουλευτική, όπως αφήνεται συκοφαντικά να εννοηθεί.

Και φυσικά, ουδέποτε έλαβα ούτε μισό ευρώ με οποιοδήποτε αντάλλαγμα, όπως επίσης συκοφαντικά αφήνεται να εννοηθεί.

Είναι προφανές πως κάποιοι για ακόμη μία φορά επιχειρούν με μηχανορραφίες να στήσουν αβάσιμες συκοφαντίες, με πρόσχημα δωρεές σε δημόσια νοσοκομεία της περιφέρειάς μου.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμφανίσει ως δήθεν προσωπικό μου όφελος ή προσωπική μου απολαβή, τις δωρεές ύψους 80.000 ευρώ σε ιατρικά μηχανήματα που έγιναν απευθείας στα νοσοκομεία της Ηλείας, όπως άλλωστε και αντίστοιχη δωρεά από το ίδρυμα Μαρτίνου ύψους 50.000 ευρώ και οι οποίες δεν έγιναν εν κρυπτώ αλλά τις είχα ανακοινώσει δημοσίως στο σύνολο του τοπικού Τύπου.

Τα υπόλοιπα ενώπιον της Δικαιοσύνης, στην οποία και θα προσφύγω».

Φυσικά όλοι θα (πρέπει να)αναμένουμε το αποτέλεσμα της δικαστικής έρευνας,αλλά γιατί βρε Μάκη μας (Μπαλαούρα) αναφέρεσαι σε μια “υπόθεση Φολί-Φολί” και όχι σε ένα καραμπινάτο σκάνδαλο;Δεν είναι;Οσοι το θεωρούν σκάνδαλο είναι …μπούφοι;Οι γάτες ποιές είναι εκτός της “ομορφιάς” που κατέκτησε το προεδρικό Μέγαρο και θα κάνει ζωάρα για μια πενταετία;

Την παραμονή των Χριστουγέννων οι κ.κ.Χαρίτσης,Αραχωβίτης και Φλαμπουράρης πήγαν στον Αρειο Πάγο και κατέθεσαν μήνυση κατά του στελέχους(Σάκκου;) της “Φολί” που τους εμπλέκει στα email ,διαψεύδοντας κάθε ανάμειξη και γνώση στο σκάνδαλο της “Φολί-Φολί”

Τονίζεται στη μηνυτήρια αναφορά τους μεταξύ άλλων:

“…Επειδή ουδεμία ανάμειξη, θεσμική ή άλλη, δεν είχα στις υποθέσεις της «FolliFollie» ούτε χειρίστηκα στα πλαίσια των υπουργικών μου αρμοδιοτήτων οποιαδήποτε πτυχή των υποθέσεων αυτών, των ελέγχων και των εν γένει θεμάτων του εν λόγω ομίλουΕπειδήουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα με οιονδήποτε από τους ιδιοκτήτες ή τα στελέχη της«FFGROUP», δεν έχω δε καταγράψει στη μνήμη μου ούτε καν κάποια συμπτωματική κοινωνική συνεύρεση μαζί τους.

»Επειδή ουδέποτε συνάντησα ή επικοινώνησα ο ίδιος ή έστω μέσω συνεργάτη μου τον μηνυόμενο. Επειδή ο μηνυόμενος ΓΝΩΡΙΖΕΙ την παντελή έλλειψη συμμετοχής μου στις υποθέσεις των εργοδοτών του καθώς και την απουσία παραμικρής επαφής τόσο με τον ίδιο όσο και με τους εργοδότες του, αυτονοήτως η αναφορά του ονόματός μου στους φερόμενους «ισχυρούς συμμάχους» του ομίλου «FF», προκειμένου να επηρεαστεί ο έλεγχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά και να ευνοηθεί με την νομοθετική ρύθμιση των Κέντρων Αφορολογήτων Ειδών(τροπολογία που ψηφίστηκε διακομματικά και που επαναψηφίστηκε αυτούσια πρόσφατα από την παρούσα κυβέρνηση Ν.Δ.) , είναι ποινικά κολάσιμη, ως απολύτως ψευδής, άκρως συκοφαντική, δυσφημιστική, άθλια και χυδαία.

»Επειδή ο μηνυόμενος συνειδητά και εν γνώσει του ψεύδους του με εντάσσει απροκάλυπτα στην κατηγορία των συναλλασσόμενων διεφθαρμένων πολιτικών, πρακτική που συνιστά ευθεία προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου και προφανώς της πολιτικής μου πορείας. Και ενώ οι άθλιες συκοφαντίες αυτές φαίνεται να είχαν αρχικό αποδέκτη τα αφεντικά του μηνυομένου, προς εντυπωσιασμό του και προφανώς για τον προσπορισμό ιδίου υλικού ή άλλου οφέλους, το θράσος που ο μηνυόμενος επιδεικνύει δεν αφήνει αμφιβολίες για παράλληλες δυσφημιστικές αναφορές στο πρόσωπό μου. Βεβαίως, ανεξαρτήτως των προθέσεων, οι χυδαίες αυτές αιτιάσεις εκ του αποτελέσματος διαχύθηκαν στο Πανελλήνιο και δεν αποκλείεται να με οδηγήσουν σε σοβαρότατες κοινοβουλευτικές και δικαστικές περιπέτειες.

»Επειδή τα παραπάνω καθολικού ψεύδους και υπερβάλλουσας κακοήθειας και θράσους γραφόμενα εξαντλούν καταφανώς τα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης αλλά και της εξύβρισης .Επειδή ο μηνυόμενος από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 παρακολουθεί τα άθλια ψεύδη του να αναπαράγονται στη δημόσια σφαίρα ως «σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων» , σε ουδεμία πράξη προέβη για την αποκατάσταση της αλήθειας, γεγονός που καθιστά την εγκληματική του συμπεριφορά παρούσα σήμερα αλλά και εξακολουθητική»…

Επομένως τον βλέπουμε το …σάκκο του μποξ να έχει πολλά τραβήγματα στη Δικαιοσύνη καθώς η εταιρεία αποστασιοποιείται απο την ακρίβεια των email…

 

YΓ.Βρήκαμε υπέρκομψη την υποδοχή που έκανε στην προβολή της …γατοπαρέας του προεδρικού το Olympia.gr.Εβαλε τους γνωστούς στίχους τραγουδιού

“…φωτογραφίες στέλνεις απ’ το Λούβρο
και άλλες με τον γάτο σου τον Τούρκο
ο Τούρκος να πηδάει στα σκαλιά
και ύστερα παιχνίδια να σου κάνει
στη γάμπα σου να τρέμει μια ουρά
αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει…

 

…Ζηλεύω το μικρό σου το γατί
στα πόδια σου κοιμάται όταν διαβάζεις
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί
ή μ’ άλλον στο κρεβάτι τον αλλάζεις
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί
ή μ’ άλλον στο κρεβάτι τον αλλάζεις…”