Αρχική Αθλητικα Το ντέρμπι και το πρωτάθλημα (ξανα)βάφτηκε κόκκινο!Ο Κριστιάνο ξεπέρασε τον Πελέ!Εκπληξη στο...

Το ντέρμπι και το πρωτάθλημα (ξανα)βάφτηκε κόκκινο!Ο Κριστιάνο ξεπέρασε τον Πελέ!Εκπληξη στο μπάσκετ.

830

Από τις αρχές Νοέμβρη είχαμε γράψει ότι ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής.Ο ΠΑΟΚ το πήρε πέρυσι και κάνει διαχείριση ΜΗ πρωταθλητισμού από την αρχή της περιόδου.Ο νοών (γιατί το κάνει) νοείτω.

Η ΑΕΚ έχει το νου της στο νέο της γήπεδο,στη θέση του παλαιού,αλλά θα αποκτήσει παλατάκι.Φυσικά κάνει (ο νοών,νοείτω…)διαχείριση ΜΗ(ας μας επιτραπεί η λανθασμένη έκφραση δις) πρωταθλητισμού…

Στο Καραϊσκάκη έχασε 3-0 αν και η έκταση του σκορ δεν είναι η ακριβής εικόνα του αγώνα.Αν ο καλύτερος παίκτης ,ο Μάνταλος ισοφάριζε σε διπλή σούπερ ευκαιρία (απόκρουση Σα και στη συνέχεια σουτ απο τα 2 μέτρα στο δοκάρι) άλλο μάτς θα ήταν.Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν θα απειλούσε το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ,ακόμα και αν δεν έχανε…Τα θέματα αυτά έχουν λυθεί.

Ο Παναθηναϊκός ,ούτως ή άλλως δεν διεκδικεί ούτε Ευρώπη για να μην στραφούν τα βλέμματα πάνω του και σκαλώσει κάπου η πολύπλοκη μπίζνα στο Βοτανικό…

Αν τα πιτσιρίκια πάρουν ανέλπιστα αποτελέσματα κακό της κεφαλής τους…Θα δοθούν με διάφορες αφορμές δανεικά και θα αντικασταθούν από κάτι Λακμελουκουμάδες,την ύπαρξη των οποίων αγνοεί το ποδοσφαιρικό στερέωμα ,έως τα κάτω ράφια μιας ΕΒΓΑΣ στην πόλη Μουσκρόν.

Φυσιολογικό το 1-1 λοιπόν του ΠΑΟΚ στη Λάρισα,όπου ισοφάρισε το γκολ του Πινακά στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα(Βιερίνια) από διπλά ανόητα πέναλτυ που έκανε η άμυνα και ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ σε κινήσεις πιακτών του ΠΑΟΚ εντός περιοχής χωρίς καμία τύχη…

Ο ΠΑΣ Γιάννενα έχει φτιάξει φέτος ωραίο γήπεδο και περίτεχνη ομάδα.Οχι όμως δυνατή.Οσο η βροχή ήταν σιγανή έπαιζε τον Απόλλωνα,όπως η γάτα το ποντίκι.

Σε μια φάση μάλλον αμφισβητούμενη πέτυχε ο ΠΑΣ το 2-0,αλλά ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.Αμέσως μετά την ακύρωση ο Απόλλων ισοφάρισε και καθώς η χροχή έγινε καταρράκτης και το γήπεδο παρά το απίθανα καλό χορτάρι κρατούσε πολύ νερό μέλλον είχε η δύναμη.Και ο Απόλλων επικράτησε κατα κράτος.Πέτυχε το 2-1 από τραγικά λανθασμένη έξοδο του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Χουτεσιώτη σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου και το 3-1 από παιδική αντίδραση του στόπερ Εραμούσπε.

Στο εξωτερικό αποβλήθηκε στο Κάλιαρι ο Λυκογιάννης ενώ η ομ[αδα του Μανωλά προηγείτο με 2-1 και η Κάλιαρι παραδόθηκε στη Νάπολι με τελικό 4-1…

Η Σίτυ νίκησε την Τσέλσι στο Λονδίνο και αν κερδίσει έναν αγώνα λιγότερο που έχει φτάνει ένα βαθμό πίσω απο τις πρώτες στη βαθμολογία Λίβερπουλ και Γιουνάϊτεντ,ισόβαθμη με τη Λέστερ που κέρδισε εκτό τη Νιούκαστλ και  μάχεται για πρωτάθλημα!

Η ΜΠάγερν στο Μόναχο συνέτριψε 5-2 τη Μάϊντζ.ομως ως το 50 έχανε …2-0!Ο λεβαντόφσκι πάει από ρεκόρ σε ρεκόρ με άλλα 2 γκολ.

Με χατ τρικ του Μαρτίνεζ η Ιντερ του Κόντε συνέτριψε 6-2 την Κροτόνε και ακολουθεί στο -1 βαθμό την μίλαν που νίκησε εκτός 2-0 την Μπενεβέντο.

Ο Κριστιάνο στο βραδυο μάτς άνοιξε το σκορ εναντίον της Ουντινέζε και σύμφωνα με τις έγκτρες μετρήσεις επίσημων αγώνων,έπιασε τον Πελέ στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών,ενώ κατ άλλους τον ξεπέρασε κατά ένα γκολ με αυτό.

 

ΕΚΠΛΗΞΗ!

Εκπληξη,αλλά αναμενόμενη στο μπάσκετ΄Το ασανσέρ του φετινού Παναθηναϊκού ,ήταν βέβαιο ότι κάπου θα σκαλώσει.Αυτό έγινε στο Λαύριο,το οποίο αν και ήταν μόνο σε δυο από τα εννέα στατιστικά καλύτερος του ΠΑΟ,αν και έχανε με 11 πόντους κατάφερε σε χρόνο αστραπή να φέρει τα πάνω κάτω και κέρδισε τον ΠΑΟ με 10 πόντους (92-82)διαφορά,καθαρά και ξάστερα

Τα δεκάλεπτα: 9-19, 31-42, 64-59, 92-82

Λαύριο (Σερέλης): Κάρτερ 11, Μουράτος 17 (2), Ντιαλό 21 (2), Ντέιβις 15 (2), Γερομιχαλός 1, Κόζι 18 (6), Σάβατζ 5 (1), Άλστον, Περσίδης 4, Βουλγαρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Παπαγιάννης 4, Παπαπέτρου 19 (2), Φόστερ 4, Μπεντίλ 2, Σαντ Ρος 5 (1), Μποχωρίδης 8 (2), Κασελάκης, Νέντοβιτς 19 (3), Γουάιτ 10, Μήτογλου 11.