Αρχική Ελλαδα Ο εκβιασμός των Δικαστών και η Μαφία της πολιτικής και του ποδοσφαίρου.Ενα(κάπως)αιρετικό...

Ο εκβιασμός των Δικαστών και η Μαφία της πολιτικής και του ποδοσφαίρου.Ενα(κάπως)αιρετικό ρεπορτάζ…

1369
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Παραβιάζει κανείς ανοιχτές θύρες αν ξανατονίσει ότι ο χώρος της πολιτικής και του ποδοσφαίρου είναι παγκοσμίως χώρος διαφθοράς και δράσης εναγκαλισμένων βρόμικων και λευκών κολλάρων.
Σκοπός είναι στο τέλος να στερεωθεί η εξουσία μιας συγκεκριμένης ομάδας προσώπων και συμφερόντων και το ένα κολλάρο νίβει το άλλο σε αυτό το βρόμικο ταγκό.
Για να μπορέσουν να στερεωθούν αυτά τα συστήματα πρέπει να εξουδετερώσουν τον θεσμικό κρατικό ελέγκτικό μηχανισμό και να ελέγχουν τη ροή πληροφοριών προς την κοινή γνώμη,ώστε να μην αντιληφθεί έγκαιρα και έγκυρα τους τρόπους στερέωσης αυτών των εξουσιών.
Προσέξτε παράλληλες δράσεις σε δυο χώρους φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους ,ως προς την άσκηση και στερέωση εξουσίας της προαναφερόμενης μορφής.
Στη Δικαιοσύνη και στον Αθλητισμό.
Εντός και εκτός της Ελλάδας μας ,η οποία είναι μια  απο τις πιο διεφθαρμένες σε μηχανισμούς εξουσίας χώρα της Ευρώπης και με πολύ άσχημη θέση παγκοσμίως.
Προσέξτε  λοιπόν τι έγραψαν στην κοινή  ανακοίνωσή τους οι δικαστικές Ενώσεις της χώρας μας για τις κυβερνητικές αποφάσεις και μεθοδεύσεις ακριβώς σε αυτή την περίοδο της πανδημίας:
“… Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερωθήκαμε ότι χωρίς καμία αιτιολογία
η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών αποφάσισε τον εμβολιασμό ενός μικρού αριθμού Εισαγγελικών
Λειτουργών εξαιρώντας όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους που εργάζονται στις ίδιες ακριβώς
συνθήκες. Δεν εξήγησε με βάση ποια κριτήρια και δεδομένα επέλεξε συγκεκριμένα άτομα και
πως προέβη σε μια τέτοια αυθαίρετη διάκριση παρά το γεγονός ότι είχαν υποβληθεί αιτήματα για
κοινή αντιμετώπιση όλων των συναδέλφων. Θεωρούμε ότι τα αρμόδια όργανα οφείλουν να
δώσουν πειστικές απαντήσεις για την μη ένταξη των Δικαστικών Λειτουργών στις
επαγγελματικές εκείνες κατηγορίες που έχουν επιλεγεί για άμεσο εμβολιασμό τη στιγμή που
γνωρίζουν ότι τα Δικαστήρια είναι οι χώροι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή συγκέντρωση. Η
απόφαση της Πολιτείας για διεύρυνση του πλαισίου λειτουργίας των Δικαστηρίων δεν μπορεί να
υλοποιηθεί με ασφάλεια χωρίς να έχει ληφθεί μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας των
εργαζομένων. Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την άδικη αυτή μεταχείριση και καλούμε σε
επανεκτίμηση της κατάστασης…”
Η  δική μας απλή λογική καταλαβαίνει έναν ωμό εκβιασμό ,ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει συνοψίζεται ως  εξής:
“Κύριοι Δικαστές δεν σας αναγνωρίζουμε ως θεσμικούς συνομιλητές,αλλά ως πρόβατα, τα οποία λαμβάνουν εντολές πορείας ή στάσης από τον τσοπάνη με την γκλίτσα η με τα τσοπανόσκυλα.Οσο πιο πολύ σας πιέζουμε τόσο πιο εύκολα θα κάνετε αυτό που σας λέμε και όποιο προβατάκι πάει να σηκώσει κεφάλι το αρπάζει ο τσοπάνος ή το τσοπανόσκυλο.
Ετσι θα μας φοβάστε,θα μας έχετε ανάγκη συνεχώς και οι πιο ευάλωτοι και φοβιτσιάρηδες απο σας ,είτε θα υποκύπτουν στις θελήσεις μας,είτε έξω απο το μαντρί στους λύκους.”
Οι θελήσεις προφανώς είναι διεφθαρμένες ,γιατί αλλιώς δεν υπήρχε λόγος σύγκρουσης δυο θεσμών που έχουν ορκιστεί να πορεύονται με το σταυρό στο χέρι υπέρ της κοινωνίας και κυρίως των αδύναμων και ανήμπορων τμημάτων της.
Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;
Μια απλή ματιά σε όλα(σε όλα όμως…)τα καθημερινά ΜΜΕ πληροφορεί για απίστευτη μαφιόζικη δράση και εδώ και στην Ιταλία και στην Ευρώπη.
Και η πολιτική και το ποδόσφαιρο διοικούνται απο τον φορολογικό παράδεισο που λέγεται Ελβετία.
Ανεπίσημα η πολιτική μέσω λογαριασμών βρόμικων και ωμών εκβιασμών.Διαβάστε οι …άπιστοι το πρόσφατο βιβλίο-βιογραφία της Αγκελα Μέρκελ από την γαλλίδα ερευνήτρια(και όχι μόνο )Φλοράνς Ωτρέ.Δεν το διένειμε η …μαφια στην Ελλάδα,ούτε η οργάνωση για τη Μητέρα Τερέζα.Το διένειμε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ σε χρόνο ανύποπτο.
Και περιγράφει  με τρόπο και για όσους δεν καταλαβαίνουν πολλά ,τους εκβιασμούς αυτούς.Ιδιαίτερες αναφορές σε Γερμανία,Ελβετία,Ελλάδα,Γαλλία,Ισπανία,Αγγλία κλπ
Το ποδόσφαιρο διοικείται επίσημα απο θεσμούς που εδρεύουν στον  φορολογικό αυτό παράδεισο για να φαίνεται και να(μην)είναι αδιάφθορο.
Ορισμένοι βουλευτές με κατάστικτο ποινικό μητρώο δίνουν μέσω νόμων που ψηφίζουν εντολές σε δικαστές να κλείνουν εταιρείες με την άσκηση και απλής ποινικής δίωξης.Διότι ,λένε,θέλουν αψεγάδιαστους παντού ,ιδιαίτερα σε κρισιμους χώρους.Ποιοί;Αυτοί με αυτά τα κατάστικα ποινικά και οικονομικά (λόγω ατιμώρητων ποινικών εγκλημάτων)μητρώα.Δεν είναι λίγοι.Με νόμους έχουν καθαρίσει με παραγραφές  και μετατροπές κατηγοριών πολλές υποθέσεις,πίσω απο τις οποίες κρύβονται  και γλιτώνουν πολλοί απο δαύτους.
Αλλες βαριές δικογραφίες θάβονται,άλλες χάνονται,ακόμα και απο αμελείς γραμματείς που τις παίρνουν μαζί τους για να τις δουλέψουν…Αλλες θάβονται με νόμους που ψηφίζουν (και)αυτοί οι βουλευτές.
Εχουμε συγκεκριμένες υποθέσεις στα αρχεία μας…
Το ποδόσφαιρο είναι εδώ και δεκαετίες χώρος άσκησης πολιτικής .Τοπικής και παγκόσμιας.
Είναι απλώς αφελής ή ανενημέρωτος,όποιος πιστεύει ότι η Ρεάλ,η Μπαρτσελόνα,η Γιουβέντους,η Ιντερ,η Σίτυ,η Γιουναϊτεντ,η Παρί,η Μπάγερν,ο Αγιαξ,η Τσελσι,η Λιβερπουλ είναι ποδοσφαιρικές ομάδες σκέτο.Είναι μέσα άσκησης και τοπικής και παγκόσμιας πολιτικής.Κατ αναλογίαν αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα,ιδιαίτερα με τις 4-5 μεγαλύτερες ομάδες.Γιαυτό άλλωστε συντηρούνται απο το κράτος μας ,είτε άμεσα,είτε έμμεσα.
Το πέπλο είναι να φαίνεται ότι συντηρούνται από τις 3-5 πολυεθνικές αθλητικών ειδών που έχουν συμφέροντα παγκοσμίως και μερικές δεκάδες ακόμα εταιρείες άλλων ειδών.
Τώρα λοιπόν με την ευρωπαϊκή λίγκα που προωθούν αυτές οι 12 ισπανικές,αγγλικές και ιταλικές ομάδες ιδιοκτησίας προσώπων πολύ στενά συνδεδεμένων με την παγκόσμια πολιτική δεν χαλάει το υγιές ποδόσφαιρο για να έρθει το “ποδόσφαιρο συμφερόντων”. Απλά μετατοπίζεται το κέντρο πολιτικής εξουσίας.Ως τώρα μέσω της Ελβετίας το ήλεγχαν σε μεγάλο βαθμό οι Γερμανοί,είτε άμεσα,είτε έμμεσα με διασπορά ανθρώπων τους στα πέρατα της Ευρώπης.
Οπως έγινε με τη ΖΗΜΕΝΣ,με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,με τα εξοπλιστικά τώρα (ξανα)μπάινουν στην Ευρώπη οι  κερδισμένοι του Β παγκοσμίου πολέμου,γιατι βλέπουν ότι όσα κέρδισαν με τις αιματηρότατες άδικες  θυσίες τα χάνουν μέσω …φορολογικών παραδείσων ,οι οποίοι ανέδειξαν ιδιοκτήτες ομάδων και τύπους που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και δανείζονται  το “κατι τις” απο(κυρίως γερμανικά)συμφέροντα…
Στην Ιταλία πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο (φιλοαμερικανός)πρωθυπουγός Μάριο Ντράγκι(αυτός που με τις ΗΠΑ-διαβάστε το βιβλίο του Ομπάμα- έσωσε την Ελλάδα απο τα νύχια Σόϊμπλε το 2014-2019) βοήθησε να ανοίξει το στόμα του ο ισοβίτης αρχηγός της Μαφία και στους Εισαγγελείς κατονομάζει λευκά κολλάρα που άλωσαν την πολιτική και τη Δικαιοσύνη αν και είναι ενεργούμενα της Μαφία.
Ο μίτος οδηγεί σε πλείστα παρασκήνια της πολιτικής ,αλλά και μεγάλων ομάδων στην Ιταλία(Ιντερ,Γιουβέντους κ.α.) και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και θα πέσουμε απο τα σύννεφα,αν δεν φτάσει ο μίτος και στην Ελλάδα…
Οι δικαστές λοιπόν πρέπει να είναι με κάθε τρόπο υπό πίεση,όπως και οι άλλες ερευνητικές αρχές,,π.χ. η Αστυνομία για να μην έχουν τη δύναμη να κάνουν ανεξάρτητες έρευνες.
Η αμερικανική έφοδος στην Ευρώπη για το σπάσιμο της γερμανικής μονοκρατορίας και των διαύλων που άνοιξε αυτή (κυρίως)με τη Ρωσία(αγωγοί κλπ) μπαίνει και στο ποδόσφαιρο με αυτή τη “Λίγκα” στο δρόμο που είχαν ανοίξει Αμερικανοί ελέγχοντας άμεσα η έμμεσα μεγάλες ομάδες.Από την Παρί και τη Σίτυ ,ως τη Λίβερπουλ,τη Γιουναϊτνεντ και τις 2-3 Ισπανικές.
Μην θορυβείστε λοιπόν οι …απλοί πολίτες.Το ΝΒΑ δεν το χάλασε το τοπικό μπάσκετ.Ούτε η Ευρωλίγκα.Αντίθετα μάλιστα.Καθε γειτονιά και μια μπασκέτα και πιτσιρικάδες απο φτωχογειτονιές(Αντετοκούνμπο,Λεμπρόν) δεν θάφτηκαν από έναν παράγοντα μιας ομάδας που λέγεται “Φιλαθλητικός” ή Φουενλαμπράδα.
Ούτε το ποδόσφαιρο θα χαλάσει αν προχωρήσει η επιχείρηση άλωσης της …Ελβετίας και εξάρθρωσης μαφιόζικων ομάδων συμφερόντων.
Να θορυβείστε όταν βλέπετε ότι αλώνεται μέσω εκβιασμών η Δικαιοσύνη σε τοπικό και υπερεθνικό επίπεδο  και να θυμάστε ότι η (διεφθαρμένη)πολιτική εξουσία θέλει το αντίθετο από αυτό που είχε γράψει ο  Μάρτιν Λούθερ Κίγκ.
Ο Κίγκ είχε γράψει:
“Δεν γίνεται να είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους”…