Αρχική Αθλητικα EURO 2021 και τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα της ημέρας! Πρόβλημα “σκοπιανό”…

EURO 2021 και τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα της ημέρας! Πρόβλημα “σκοπιανό”…

686

Πέρα από τον μεγάλο τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τον οποίο έχουμε ξεχωριστό ρεπορτάζ η νέα μεγαλειώδης εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι το αθλητικό γεγονλός με το μεγαλύτερο θετικό ενδιαφέρον.

Στα αρνητικά η εμφάνιση των Σκοπιανών μεεπίσημες αναφορές σε σκέτο “Μακεδονία” στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα  έχει το μεγαλύτερο αρνητικό ενδιαφέρον.

Με τη σειρά και με την επισήμανση ότι ο Κρίστιαν Ερικσεν που κοψοχόλιασε όλο τον πλανήτη με την κατάρρευσή τουστο αγώνα Δανίας- Φινλανδίας πάει απο το καλό στο καλύτερο στο νοσοκομείο,όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις συνεχώς για να ανακαλυφθεί το μυστικό ποθυ έκρυβε ο οργανισμός του.

Με τη σειρά:

Ολα έδειχναν ότι ο Μπρούκλιν θα απέκλεισε μάλλον εύκολα το Μιγλουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο αφού υπερέχει σε παίκτες σταρ.

Ομως ο τραυματισμός του Χόλντεν μείωσε την ισχύ του επιθετικά.Παρόλα ατά ευκολοτατα έκανε το 2-0 στην έδρα του και πήγε στο Μιλγουόκι για μία νίκη,ώστε να ξαναγυρίσει στην έδρα του για την πρόκριση.

Ο Γιάννης αντετοκούνπο είχε αντίθετη γνώμη.Με 68 πόντους σε δυο παιχνίδια(από 34) ώθησε τους μπάκς και μετά το δύκολο 86-83 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους,στο δεύτερο σήμερα έκαναν εύκολα το 2-2 στη σειρά νικώντας με 107-96.

Πάλι τώρα στην έδρα των Νετς ,όπου όμως πρέπει να κερδίσουν ένα παιχνίδι για να γυρίσουν στην έδρα τους για το έβδομο καθοριστικό των 4 νικών…

Στο “Γιούρο” η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των σκοπιανών δηλώθηκε ως Ομοσπονδία της Μακεδονίας παραβιάζοντας την συμφωνία την οποία όμως η Νέα Δημοκρατία δεν έφερε στη Βουλή,όπου ο Αντώνης Σαμαράς απειλεί ότι θα την καταψηφίσει με τους δικούς του και φέρνει τον Κυριάκο σε δύσκολη θέση στα θέματα αντιμετώπισης της εσωτερικής διαφθοράς και των έξωθεν πιέσεων…

Η μέχρι να επικυρώσει η να καταψηφίσει την συμφωνία η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή μας Βόρεια Μακεδονία στο παρθενικό της παιχνίδι έχασε με 3-1 από την Αυστρία,αφού ισοφάρισε πρώτα και την κοψοχόλιασε στο β ημίχρονο…

Το ίδιο έκανε και η Ουκρανία στην έδρα της Ολλανδίας.Αφού σε 6 λετπά στο β ημίχρονο δέχθηκε δυο γκολ τα ανταπέδωσε σχετικά γρήγορα.Στο 83 οι Ολλανδοί με τον Ντάμφρις έκαναν το τελικό 3-2 απέναντι στα γκολ του Γιαρμολένκο του γιάρεντσουκ και των Βαϊνάλντουμ και Βέρχορστ.

Η Αγγλία νωρίτερα με γκολ του Στέρλιγκ μπήκε με το δεξία στο Λονδίνο και νίκησε 1-0 την Κροατία.