Αρχική Ελλαδα Εκτακτη είδηση-σοκ:Ιερέας “ελουσε” με βιτριόλι Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου!

Εκτακτη είδηση-σοκ:Ιερέας “ελουσε” με βιτριόλι Μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου!

1168

 

Εμαθαν ότι στην Ελλάδα η ατιμωρησία των κακοποιών είναι κανόνας και αγοράζουν …βιτριόλι για να λύσουν τις διαφορές τους  διάφορα κακοποιά στοιχεία…

Το απόγευμα ειχε ορισθεί στο Συνοδικό δικαστήριο μεταξύ άλλων και δικαστήριο με παραπομπή για καθαίρεση ενός ιερέα της μητρόπολης Βεροιας.

Ο κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε καθαίρεση για σοβαρά παραπτώματα,είζε ζητήσει εξαίρεση ενός μητροπολίτη και κάτω απο συνθήκες που δεν έχουν διευκρινισθεί ξαφνικά άρχισε να πετάει βιτριόλι στους μητροπολίτες-μέλη του Συνοδικού Δικαστηρίου.

Στο νοσοκομείο έχει διακομισθεί ο Μητροπολίτης Αρτης Ιγνάτιος με πρόβλημα στο μάτι,ο Μητροπολίτης Ζακύνθου με προβλημα στο αυτί,ο Μητροπολίτης Κηφισιάς,ενώ ελαφρύτερα τραυματίσθηκαν και διακομίσθηκαν σε νοσκομεία και άλλοι Μητροπολίτες-μέλη του συνοδικού δικαστήρίοθ,όπως ο Γλυφάδας,δικηγόροι και ένας αστυνομικός.

Ο ιερέας-ιερεμόναχος σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών που έκανε δηλώσεις μετά την τραγωδία δικαζόταν για βαριά παραπτώματα,τα οποία δεν αποδεχόταν και πήγε στο Συνοδικό Δικαστήριο εφοδιασμένος με βιτριόλι.

Δηλώσεις για πρωτοφανές περιστατικό έκανε και ο Υπουργός υγείας κ.Κικίλιας, ο οποίος έσπευσε στο νοσοκομείο

Ο ιερέας-ιερομόναχος έχει συλληφθεί και οδηγείται στον Εισαγγελέα.

Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα είναι διαδεδομένη η αντίληψη ότι οι δράστες με βιτριόλι δεν τιμωρούνται με ιδιαίτερη αυστηρότητα,όπως θα έπρεπε.

Η επίθεση είναι πρωτοφανής στο χώρο της Εκκλησίας,αλλά όχι και σε άλλα δικαστήρια,όπου δράστες αυτού του φυράματος έχουν αφαιρέσει και ζωές  δικαστών,διαδίκων και πολιτών και κυκλοφορούν ελεύθεροι με ποινές χάδια…