Αρχική Αθλητικα Ο Σλούκας(πάντα) και ο ΠΑΟ είναι (ακόμα) εδώ!..

Ο Σλούκας(πάντα) και ο ΠΑΟ είναι (ακόμα) εδώ!..

772

Ο Κώστας Σλούκας είναι αναμφισβήτητα ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που πήρε τη σκυτάλη απο τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασ.Σπανούλη στα παρκέ.

Με την συμπεριφορά του ηγέτη οδήγησε τον Ολυμπιακό σε πολύτιμη νίκη επι της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές σε παιχνίδι θρίλερ που κατέληξε στην παράταση.

Εκεί η Εφες είχε τη νίκη στα χέρια της μέχρι ακριβώς το τελευταίο δευτερόλεπτο.Η μπάλλα έφτασε τότε στα χέρια του Σλούκα στη γωνία.Είχε την ψυχραιμία να κρατηθεί ,να κάνει προσποίηση στον παίκτη που του σκέπασε τον ορίζοντα και όταν εκείνος έπεσε και το ρολόϊ έγραφε τελευταίο δευτερόλεπτο σηκώθηκε,σούταρε και με τρίποντο έδωσε τη νίκη(87-85)στον Ολυμπιακό.

Η νίκη είναι πολύτιμη για την τετράδα γιατί στη φετινή ευρωλίγκα όλοι μπορούν να χάσουν από όλους και μάλιστα με διαφορά.

Πχ. η τελευταία Ζάλγκιρις νίκησε μέσα στο Μονακό την ομώνυμη ομάδα με 83-82 ενώ η Ρεάλ συνετρίβη στην έδρα της από την Μπαρτσελόνα του Καλάθη και του Σάρας με 86-68.Επίσης η Ούνικς που πάει για 4άδα έχασε στην έδρα της απο τον Αστέρα Βελιγραδίου.

Τούτων δοθέντων μοιάζει και ο Παναθηναϊκός να μπαίνει στις απρόβλεπτες εξισώσεις νίκης-ήττας.

Ως τώρα έχει χάσει ένα σωρό ματς δικά του και μπορούσε να είναι καλύτερα στη βαθμολογία.

Το βράδυ της Παρασκευής στη Λυόν φαινόταν χαμένος απο χέρι καθώς οι Γάλλοι είχαν οργανώσει γιορτή και με την παρουσία του πρωθυπουργού και άλλων επισήμων.

Μπούμεραγκ.Στο γήπεδο βγήκε για τρεις περιόδους ένας άλλος Παναθηναϊκός και για μία ένας συνηθισμένος ΠΑΟ.Πήρε κεφάλι στο ημίχρονο με 14 πόντους και κρατιύσε χαμηλά τη Λυόν σε πόντους.Στην τρίτη περίοδο έγινε ο γνωστός ΠΑΟ με τα παιδαριώδη λάθη και η Βιλλερμπάν-Λυόν τον έφτασε.Ομως στην τέταρτη περίοδο ξανάγινε Παναθηναϊκός και τελικά κέρδισε με 76-63 κρατώνας την Βιλερμπάν σε κάτω απο 16 πόντους ανα περίοδο…