Αρχική Ελλαδα Εθνική Ελλάδας πρόσεχε !

Εθνική Ελλάδας πρόσεχε !

2017

Είμαστε μια χώρα στην οποία ερευνώνται 350 παιχνίδια ποδοσφαίρου αν ήταν στημένα.Μια χώρα στην οποία μεγαλούργησε στο παρασκήνιο ο Ραούλ Μπράβο,ο οποίος συνελήφθη για στημένα στην Ισπανία και μελλοντικά οι συνέπειες θα σκάσουν και στην Ελλάδα,όπου ομάδες με καμιά 50αριά θεατές αγοράζουν 15 ξένους παίκτες.Μπορεί η αξία τους να είναι μηδαμινή ή μικρή,αλλά είναι ευνόητο τι συμβαίνει όταν δεν θέλουν θεατές και κλαίνε ταυτόχρονα για έξοδα.

Αυτή η χώρα ΔΕΝ έχει κανένα γήπεδο στην Αττική,εκεί που καοτικεί ο μισός πληθυσμός της για έδρα της Εθνικής ομάδας,γιατί το μοναδικό αποκλείεται ως οπαδικό και το Ολυμπιακό Στάδιο είναι για κανονικές χώρες και όχι για 2-3 χιλιάδες αδιάφορους θεατές.

Αυτή η χώρα έδιωξε χωρίς καμία ουσιαστιή αναγνώριση ευεργέτες ,όπως ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος και βολοδέρνει έκτοτε.

Οσοι μπορείτε σήμερα να πάτε στο ΟΑΚΑ με στόχο να κερδίσουμε την Αρμενία,ώστε να μην αποτύχουν ονόματα,όπως οι Μπασινάς,Γιαννακόπουλος Αναστασιάδης ,καθώς ο κίνδυνος μετά τα όσα παρουσίασαν με την Ιταλία είναι μεγάλος.

Αν απόψει(21.45)δεν πάρουμε τρεις βαθμούς κλάψτε πολλούς για την συνέχεια.Και δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

Στα αξιοσημείωτα και το επεισόδιο με Τουρκους -Ισλανδούς στο αεροδρόμιο του Κέφλαβικ.

Οι Ισλανδοί έστησαν τους Τουρκους παίκτες τρεις ώρες στο αεροδρόμιο για ελέγχους,έκαναν και προσβλητικές κινήσεις με τις κάμερες,το παιχνίδι πήρε φωτιά και αν δεν κερδίσουν οι Τούρκοι που είναι πρώτοι στη βαθμολογία με 9 βαθμούς κάψτε τα στη ρεβάνς στην Τουρκία.