Αρχική Γυναικα Ο “γόης της Κηφισιάς” δολοφόνησε την τηλεοπτική σταρ Ν.Λιβανίου!..

Ο “γόης της Κηφισιάς” δολοφόνησε την τηλεοπτική σταρ Ν.Λιβανίου!..

2287

Στη φυλακή με κάθειρξη 15 ετών οδηγήθηκε “ο γόης της Κηφισιάς” ,αφού σήμερα κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της στενής φίλης του και γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβανίου.

Ετσι έκλεισε σε δεύτερο βαθμό ένα θρίλερ έρωτα,αίματος και δικαστικού αγώνα.

Ο 43χρονος Οικον. γόνος πλούσιας και πολιτικής οικογένειας με παππού που έφτασε στα έδρανα του προεδρείου της Βουλής συνήψε δεσμό με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του ,πασίγνωστη τηλεοπτική παρουσιάστρια, με συνεχείς τηλεοπτικές εκπομπές στο ΣΤΑΡ και αλλού.

Την Μεγάλη Τρίτη του 2013 μετά από γλέντι στο σπίτι της Λιβανίου,τον μετέφερε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι του στην οδό Ασκληπιού της Κηφισιάς.

Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του 43χρονου  το ζευγάρι, άγνωστο γιατί, άρχισε να διαπληκτίζεται και ο καυγάς ανάμεσα τους άναψε και ο 43χρονος – εγγονός βουλευτή – δεν επέτρεπε στην 55χρονη να φύγει.

Τότε εκείνη κάλεσε τον γιο της στο τηλέφωνο ζητώντας του βοήθεια. Ο 27χρονος γιος της είπε στην Αστυνομία, πως ενώ μιλούσε με την έντρομη μητέρα του,η οποία τον καλούσε να τρέξει να την σώσει απο τον συγκεκριμένο, ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και η γραμμή έκλεισε. Ο νεαρός αμέσως πήρε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι του 43χρονου για να δει τι συνέβαινε.

Εκεί είδε στην άσφαλτο τη μητέρα και το αυτοκίνητο της μητέρας του στην άκρη του δρόμου, με τη μια ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας.

Σοκαρισμένος ο 27χρονος ενημέρωσε ασθενοφόρο, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του.

Τα όσα ακολούθησαν σοκάρουν.

0 43χρονος πούλησε τρέλα ,αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και μιλούσε για τρίτο πρόσωπο που οδήγησε το αυτοκίνητο κλπ

Το δραματικό είναι ότι πρωτοδίκως με ΜΟΝΕΣ της ψήφους των 4 ενόρκων και κόντρα σε δικαστές και εισαγγελέα αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών!!!

Στο δεύτερο βαθμό την οικογένεια του θύματος εκπροσώπησε ένας απο τους ικανότερους και ταπεινότερους ποινικολόγους της χώρας,ο Δημήτρης Νινόπουλος, οποίος δεν εμφανίζεται σε Μέσα Ενημέρωσης παρά τις άριστες σχέσεις που διατηρεί στο χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο κατέθεσε υπόμνημα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία και τον τρόπο συγκάλυψης της,για την “εξτρίμ” ζωή του “γόη της Κηφισιάς”.

Κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει στο δικαστήριο ότι “χρωστάω αυτήν την άνευ αμοιβής υπεράσπιση σε πολλούς φίλους και γνωστούς,αλλά κυρίως στις έννοιες του Δικαίου και της Ηθικής που επλήγησαν βάναυσα με όσα μέχρι σήμερα διέδραμαν και δεν τιμούν τη χώρα που δίδαξε παγκοσμίως βασικές έννοιες και μεταξύ αυτών και Δικαιοσύνη”.

Στο δικαστήριο κατατέθηκε ότι κάποιος είχε φροντίσει να μην υπάρχουν στο τιμόνι και στο χώρο οδήγησης του αυτοκινήτου ούτε τα δακτυλικά αποτυπώματα της νεκρής.Προφανώς για να ενισχυθεί το “αλλοθι” τρίτου άγνωστου προσώπου.Ο γυιός του θύματος με την κατάθεσή του έκαψε το “γόη της Κηφισιάς” μιλώντας για την “εξτρίμ” ζωή του,τις θύελλες με τη μητέρα του ,η οποία του ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης τους,αλλά και για το τι του είπε μόλις έφτασε στο χώρο της δολοφονίας και βρήκε την μητέρα του με την ρόδα του αυτοκινήτου της στο στήθος και με συντριβή του σώματός της,ένδειξη ότι το έγκλημα έγινε υπό την επήρεια παραγόντων και μεταξύ αυτών και προσωπικό μένος…

Στην κατάθεσή του είπε ότι ο “γόης της Κηφισιάς θρηνούσε ψεύτικα γιαυτό που έκανε”…