Αρχική Αθλητικα Πρεμιέρα στη Σουπερ Λιγκ με πάνω-κάτω και αραιό κόσμο…

Πρεμιέρα στη Σουπερ Λιγκ με πάνω-κάτω και αραιό κόσμο…

381

 

Η σουπερ λιγκ ανακοίνωσε τα εξής για την πρεμιέρα του “ελληνικού πρωταθλήματος”:

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η Super League για τη σεζόν 2022-2023 καθώς σημειώθηκαν συνολικά 20 γκολ στην πρεμιέρα.

Ο αντίστοιχος αριθμός την περασμένη σεζόν για την 1η αγωνιστική ήταν μόλις 11 τέρματα κι αν μη τι άλλο η εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος είχε σκορ και θέαμα, καθώς κανένα παιχνίδι δεν έμεινε στο «μηδέν».

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού, που επικράτησε πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 με τον Βαλμπουενά να ξεκλειδώνει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρ, έκανε τη δουλειά του κόντρα στον Ιωνικό και μπήκε με το δεξί χάρη στο πέναλτι του Αϊτόρ, ενώ ο Άρης άρχισε με τρίποντο και άνετη νίκη 3-0 επί του Λεβαδειακού.

Στα παιχνίδια του Σαββάτου, η ΑΕΚ έκλεψε τις εντυπώσεις στη Λαμία καθώς με πρωταγωνιστή τον Αραούχο και με όπλο το πρέσινγκ νίκησε 3-0 τους γηπεδούχους. Με νίκες ξεκίνησαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος, απέναντι σε Παναιτωλικό (1-0) και ΟΦΗ (3-1) αντίστοιχα.

Δίχως αμφιβολία το ματς της αγωνιστικής ήταν αυτό που άνοιξε και την αυλαία. Βόλος και Αστέρας Τρίπολης μετά από μεγάλη μάχη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με τον Μπαράλες να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

ΝΠΣ Βόλος–Αστέρας Τρίπολης 3-3
Ατρόμητος–ΟΦΗ 3-1
Λαμία–ΑΕΚ 0-3
ΠΑΟΚ–Παναιτωλικός 1-0
Παναθηναϊκός–Ιωνικός 1-0
Άρης–Λεβαδειακός 3-0

Ολυμπιακός–ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Εμνείς να προσθέσουμε ότι το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

Στο Καραίσκάκης και στην Τούμπα που γέμιζαν για ματς με τον ΑΟ Περαχώρας και τον ΑΟ Ανωχώρας ο κόσμος απελπιστικά λίγος.Η εξήγησή μας: απο το μπερδεύεται κανείς ποιόν Σάντες και ποιόν Καμαρά βλέπει απο τους χιλιάδες που παίζουν σε Νότιο Αμερική,Αφρική και ευρώπη με το ίδιο όνομα προτιμά να δει μια μεγάλη ξένη ομάδα με γεμάτο γήπεδο και ματσάρες.Οπως το Νιουκάστλ-Σίτυ 3-3,η το Μπόχουμ-Μπάγερν 0-7.Η σήμερα Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ…) με την Λίβερπουλ.Η την ίντερ και τη Νάπολι με τη Γούβε και τη Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός το πήρε το μήνυμα και ξεκίνησε με 3-4 Έλληνες απο κανέναν στο ευρωπαίκό.Ο ΠΑΟ σταθερά άθλιος με δυο ξένους,ο Αρης πανάθλιος με μόνο ξένους,η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ στα επίπεδα του ΠΑΟ.

Ο Λεβαδειακός απέναντι στον Αρη ξεκίνησε με επτά(7)Έλληνες και με 5 ο ΠΑΣ απέναντι στον Ολυμπιακό.Και δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους κάτω ραφιού.

Στον ΠΑΟ ,ενόψει γηπέδου ανακοίνωσαν τον καλό βραζιλιάνο Μπερνάρ και παρουσίασαν κορυφαίο κουβανό μπασκετμπολίτσα στη Λεωφόρο που για όλα αυτά είχε αρκετό,έω πολύ κόσμο…