Αρχική Αθλητικα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2:Ακούστηκε ξανά το μουγκρητό του λύκου…

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2:Ακούστηκε ξανά το μουγκρητό του λύκου…

509

Ζούμε σε περίοδο,στην οποία η ανευθυνότητα και το “μικρό δέμας” όσων έχουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους φωνάζει απο μακριά.

Είναι εντελώς πολιτικές πρωτοβουλίες και ρυθμίσεις όσα συμβαίνουν στον αποκαλούμενο χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ,κυρίαρχων αθλημάτων και στην Ελλάδα.

Με πολιτικές πρωτοβουλίες και εν πολλοίς δημόσιο χρήμα με έμμεσους τρόπους έγινε πρώτο το γήπεδο του Ολυμπιακού,ύστερα της ΑΕΚ και τώρα του ΠΑΟ,το οποίο ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθήνας σε ένα χώρο,όπου το real estate είναι το κίνητρο και όχι ο αγνός αθλητισμός.Το ίδιο κίνητρο κυριάρχησε και στα άλλα δυο προαναφερόμενα πρότζεκτ.

Αμέσως μετά την εξαγγελία ακολούθησε το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ ,το οποίο έληξε με 2-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Δεν ενδιαφέρει τόσο το εντός γηπέδου θέαμα με τους τρείς Ελληνες στις εκατέρωθεν συνθέσεις των ομάδων,όσο οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ Λουτσέσκου.

Ηταν εκτός εαυτού αν και κέρδισε και φανταζόμαστε πως θα ήταν εάν έχανε εξαιτίας αυτών που ο ίδιος προέτασσε στην επιχειρηματολογία του.

Πριν διακόψει βίαια την συνέντευξη Τύπου άναψε ξανά το σπίρτο λέγοντας ότι αυτά δεν γίνονται εναντίον ομάδων της Αθήνας,αναφερόμενος σε αδικίες σε βάρος του ΠΑΟΚ και διαιτητική έυνοια προς Ολυμπιακό,ΑΕΚ,Παναθηναϊκό.

Δεν θα μπούμε στην ουσία των φάσεων,στο εάν έχει δίκιο ή όχι.

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του στην εμπόλεμη κατάσταση στην οποία ζούμε και στις σχεδόν εχθρικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Καλούμε τους ανεύθυνους -υπέυθυνους των κρατικών υποθέσεων να ανοίξουν τα μάτια τους.Και η Αγγλία έχει πρωτεύουσα.Και η Γερμανία.Και η Ισπανία.Και η Πορτογαλία.Και η Ιταλία.Ας δουν τι συμβαίνει στα εκεί πρωταθλήματα.Αν οι ομάδες των πρωτευουσών είναι κατά σύμπτωση πάντα οι καλύτερες και μόνιμες πρωταθλήτριες.Ας μελετήσουν τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρας και τις ιδιαιτερότητες της δικής μας χώρας και ύστερα να μας δείξουν τη μελέτη τους.

Τα παραμύθια ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα και εκεί και εδώ έχουν μια διαφορά μεγάλη.Εκεί εξελίσσονται διαφορετικά και δεν έχουν πουθενά λύκο.Σε μας με τους ανευθυνουπέυθυνους κάθε τόσο ακούμε το μουγκρητό του λύκου,καθώς το ποδόσφαιρο σε μας εξελίσσεται διαφορετικά.Και μιλάμε πάντα για πολιτικά σαλόνια και γραφεία και όχι για γήπεδα…