Αρχική Αθλητικα Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε ξένα και ελληνικά ντέρμπι!Διαφήμιση της Ελλάδας απο τον...

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε ξένα και ελληνικά ντέρμπι!Διαφήμιση της Ελλάδας απο τον Γιάννη!

464

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου σε ξένα και ελληνικά ματς και ντέρμπι το Σαββατοκύριακο.

Αρχίζουμε απο το εξωτερικό λόγω του μεγέθους των ομάδων και των παικτών καθώς έτσι και αλλιώς και τα ελληνικά ντέρμπι είναι μόνο στο όνομα των ομάδων και οι ενδεκάδες σπάνια έχουν Ελληνες…

Στην Αγγλία η Τσέλσι με την Γιουνάϊτεντ έπαιξαν στην σκιά της νέας αθλιότητας της διοίκησης της Μάντσεστερ και του προπονητή(ενός Ολλανδού ονόματι Τεν Χάαγκ) κατά του μεγαλύτερου παίκτη όλων των εποχών Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ερίφηδες αυτοί ,με χνώτο που μυρίζει ποδοσφαιρική και αθλητική χωριατίλα του κάνουν καψόνια.Διότι  θέλησε να πάει σε ομάδα σοβαρή που έχει στόχους σε Τσάμπιονς Λίγκ και να μην μείνει σε μία ομάδα που οι ιδιοκτήτες την πήραν όχι για πρωταθλήματα,αλλά για πολιτικά και γεωπολιτικά συμφέροντα σε μια χώρα που πάει απο το κακό στο χειρότερο και ονομάζει πρωθυπουργούς διάφορους καραγκιόζηδες της πολιτικής και καλλιτεχνικής σκηνής.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1 με την Μάντσεστερ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι γρήγορο και θεαματικό και στο οποίο παίκτης επιπέδου Ρονάλντο έλειπε…

Ωραίο ματς και στην έδρα της Σαουθάμπτον,από όπου η Αρσεναλ δεν μπόρεσε για 4η φορά να περάσει καθώς ισοφαρίστηκε 1-1 και απειλήθηκε με ήττα.

Η Σίτυ κέρδισε με σόου του Χάαλαντ 3-1 την πολύ δυνατή φέτος Μπράίτον και η Λέστερ έβαλε 4 εκτός έδρας στην πανίσχυρη πέρυσι,αλλα όχι φέτος Γούλβς,ενώ η Τότεναμ έχασε στο γήπεδο της απο την Νιουκάστλ με 2-1 .

Με 1-0 κέρδισε η ουραγός Νότιγχαμ του Μαρινάκη την Λίβερπουλ που έπαιξε χωρίς τον Τσιμίκα…

Η Ρεάλ στο ντέρμπι νίκησε την Σεβίλλη με 3-1.

Η Ιντερ σε ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου νίκσε εκτός την Φιορεντίνα με 4-3!!!

Με νίκες προχώρησαν και Γιούβε,Μίλαν,Λάτσιο,Η Μπάγερν κέρδισε επίσης εκτός με 2-0 και με 5άρα φιλοδώρησε την Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου η Ντόρτμουντ

Στην Ελλάδα σε ματς με καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ νίκησε τον Άρη 1-0 (Σπόραρ) και ισοφάρισε ρεκόρ 28ετίας με 9 συνεχείς νίκες απο την έναρξη.Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Αγρίνιο 2-0,ο ΠΑΟΚ έφερε 2-2 αφού κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει τον Αστέρα απο 2-0,όπως και ο ΠΑΣ ισοφάρισε τον Ιωνικό από το 2-0 στη Νίκαια.

Ο ΟΦΗ μετά τον αποκλεισμό από την Κηφισιά της Α2(παίζει με παίκτες που έπαιζαν πέρυσι σε ΟΦΗ,Εργοτέλη και Α-Β κατηγορία)με 1-0 για το κύπελλο απέλυσε τον προπονητή Νικο Νιόπλια.

ΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε με διαφήμιση για την Ελλάδα,αφού στις δυο πρώτες αγωνιστικές του ΝΒΑ έκανε απίθανα πράγματα και έβαλε 65 πόντους συνολικά(21και44) στις νίκες εκτός και εντός επι των Φιλαντέλφεια και Χιούστον αντίστοιχα.

Στα δικά μας ο ΠΑΟ νίκησε τον Ιωνικό παίζοντας γοια αρκετά λεπτά με 5 νεαρούς Ελληνες με 86-62 και η ΑΕΚ το Περιστέρι του Σπανούλη με 84-80 στο Περιστέρι,το οποίο είχε αρκετή ώρα προβάδισμα.