Αρχική Αθλητικα Ξανά στην κορυφή του κόσμου Τσιτσιπάς και Αντετοκουνμπο!Αποτελέσματα Σουπερ λιγκ

Ξανά στην κορυφή του κόσμου Τσιτσιπάς και Αντετοκουνμπο!Αποτελέσματα Σουπερ λιγκ

415

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  έφτασε ξανά στην κορυφαία τριάδα του κόσμου στο τένις και αν δεν έχανε σε συγκλονιστικό παιχνίδι στο ταϊμπρέϊκ από τον Μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έφτανε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο2!Είναι ζήτημα χρόνου αν συνεχίσει να είναι σοβαρός,όπως σε αυτό το μεγάλο τουρνουά στο Παρίσι,το οποίο ήρθε αμέσως μετά τον παγκόσμιο διασυρμό του για το επεισόδιο με τον πατέρα του και προπονητή.

Κοντά στον πατέρα του πήγε και η μητέρα του,κάτι σπάνιο και προφανώς όχι άσχετο με το επεισόδιο.

Στο παιχνίδι του ήταν καταπληκτικός και κάποιες στιγμές όο το γήπεδο φώναζε ρυθμικά το όνομά του εξαιτίας  της απόδοσής του σε ποντους με διάρκεια και τέχνη!

Στην κορυφή βρίσκεται και η Σάκαρη με τις συνεχείς επιτυχίες της ,αν και τα φώτα της δημοσιότητας έφυγαν στην Ελλάδα απο το παιχνίδι της και πήγαν στην σχέση της με τον γυιό Μητσοτάκη,κάτι που αυτό τον καιρό μετράει μόνο αρνητικά,αν και στα ζητήματα καρδιάς τέτοια θέματα δεν (πρέπει να)υπάρχουν…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μια ακόμα φορά ανέβηκε στην κορυφή του παγκόσμιου μπάσκετ καθώς μόνος του,χωρίς τον σκόρερ Κρις Μίντλετον οδήγησε τους Μπάκς σε ρεκόρ της ιστορίας τους κάνοντας την 8η συνεχή νίκη με την έναρξη του πρωταθλήματος.Προηγούμενο ρεκόρ με 7-0 από το 2018 και το 1971!!!

Η 8η συνεχής νίκη ήρθε στην Μινεσότα απέναντι στους Γουλβς με 115-102 και τρίμπ ντάμπλ(26 π. 14 ριμπάουντ και 11 ασιστ ) του Γιάννη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ που ξεκίνησε με 5-6 Έλλληνες απέναντι σε 2 του ΠΑΟΚ.Τα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια το μάτς ισορρόπησε.Με το ίδιο σκορ έχασε και αποδοκιμάστηκε ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο με το νέο προπονητή,χωρίς να δείξει κάτι καλύτερο.Ο Ιωνικός ήταν πιο ουσιαστικός και νίκησε με 2 γκολ του Μάντζη.Η Λαμία προηγήθηκε δυο φορές και άλλες τόσε ισοφαρίστηκε απο τον Βόλο.Αχρωμο και άοσμο 0-0 μεταξύ Ατρόμητου και Αρη παρότι ο Άρης είχα κατοχή κοντά στο 70%…

Η Σίτυ έμεινε με 10 παίκτες και χρειάστηκε απίστευτη προσπάθεια του Χααλαντ στο 97 για να κερδίσει με 2-1 τη Φούλαμ.Στο 89 κέρδισε με γκολ του περίφημου Ζιρού και η Μίλαν 2-1 ενώ η Μπάγερν που προηγήθηκε με 3-0 στο 38 κέρδισε με δυσκολία 3-2 τη Χέρτα στο Βερολίνο.

Η Νάπολι κέρδισε και στην έδρα της Αταλάντα και πάει φουλ για πρωτάθλημα,ενώ η Μπάρτσα κέρδισε 2-0 και ακολουθεί τη Ρεάλ