Αρχική Αθλητικα Πιάστηκαν στα χέρια(χαμόοοοος!..) στον ΟΦΗ(Γερ)για Νευμάρ και Φερνάντο Σάντος!..

Πιάστηκαν στα χέρια(χαμόοοοος!..) στον ΟΦΗ(Γερ)για Νευμάρ και Φερνάντο Σάντος!..

462

 

Μεγάλος χαμός έγινε στα διοικητικά-αθλητικά του γνωστού ΟΦΗ(Γέρακα) για τα …πόδια και το κεφάλι του Νεϋμάρ και το …μυαλό του Φερνάντο Σάντος.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλιούλας(κλείστηκε πίσω,όπως το Χαλάνδρι στο μάτς με τον ΟΦΗ (Γερ)για ν κρατήσει το σκορ ,αλλά δεν ήταν Χαλάνδρι και δεν το κράτησε…) ο Δημ.Γενιάς επικεφαλής όσων είχαν την άποψη ότι είναι ευκαιρία να πάρουν τον Νεϋμάρ μετά τον αποκλεισμό τον πρότεινε.

Ο Κωστ.Λιανός θεώρησε ότι αμφισβητείται ο ίδιος ως επιθετικός και περισσότερο το εφταροδεκάρι της ομάδας ο Δημ.Σακκάς και αντέδρασε λέγοντας ότι ο Νεϋμάρ δεν μπορεί να πάρει χρόνο περισσότερο απο 15-20 λεπτά στην ομάδα και είναι ακριβός για τέτοια συμμετοχή.

Οι τόνοι ανέβηκαν,ακούστηκαν βαριές κουβέντες και ακολούθησε μάχη μέχρι αργά τις πρωϊνές ώρες.Μπήκαν στη μέση των δυο πλευρών ψυχραιμότεροι και συμφωνήθηκε με γνώμη του προεδρεύοντος ότι δεν θα κατατεθεί πρόταση στον Νεϋμάρ γιατί αν πάει στην ομάδα θα χαλάσει το κλίμα.

Φάνηκε ότι η κατάσταση εκτονώθηκε και η ιστορική ομάδα θα βρεί ηρεμία στα αποδυτήρια και στο προπονητικό τιμ.

Ομως κατά την αποχώρηση κάποιος ειδοποίησε τον προπονητή Κώστα Λιανό ότι αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο,κάποιοι από την ομάδα ζήτησαν να κατατεθεί πρόταση στον Φερνάντο Σάντοςνα αναλάβει μέχρι τον Ιούνιο και αν πάει καλά να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για ένα χρόνο ακόμα.

Εξαλλος ο Κ.Λιανός γύρισε πίσω και …έπεσαν κορμιά.

Κάποιος ακούστηκε να φωνάζει:

“”Εχετε δει δισεκατομμυριούχο με πιο κιτρινισμένα και χαλασμένα δόντια από του Φερνάντο Σάντος;Αυτό δεν σας λέει τίποτα;Αυτός ο άνθρωπος έπαιρνε αποφάσεις για τον μεγαλύτερο παίκτη όλων των εποχών,τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε άνω-κάτω την Πορτογαλία.

Μπορεί αυτός να διαχειριστεί το (πολύ δύσκολα) αποδυτήρια του ΟΦΗ(Γερ) στα οποία σχεδόν κάθε παίκτης είναι ανεξάρτητος;”

Ξανά φούντωσε η συζήτηση και μέχρι το πρωί συζητούσαν για εκείνους τους …καταπιεσμένους που θέλουν να κρύψουν τον ήλιο με την σφαγή κάποιου Γκάλη,κάποιου Ρονάλντο και τελικά όλοι θυμούνται τον Γκάλη και τον Ρονάλντο και κανείς τον…σφαγέα τους.

Τελικά έφυγαν αγκαλισμένοι αφού συμφώνησαν ότι:

δεν πρέπει να πέσουν στο χάλι της Βραζιλίας και της Πορτογαλίας. Διότι η πρώτη με τα 200 εκατομ κατοίκους και τα 15 εκατομ ποδοσφαιριστές ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Κροατία των 4,5 εκατομμυρίων κατοίκων και των 15-20 ποδοσφαιριστών εκ των οποίων οι 12-14 είναι μεγάλοι σε ηλικία.Και η Βραζιλιούλα γύρισε να πάξει κατενάτσιο με παίκτες που τους είχε…γλεντήσει η Μπράϊτον μέσα στο Ολντ Τράφορντ.Και φυσικά αποκλείστηκαν .

Η Πορτογαλία ανέθεσε να την κάνει γυαλιστερή ομάδα ο ζάμπλουτος προπονητής που δεν βρήκε πέντε δεκάρες και 10 λεπτά να αναθέσει σε μια γιατρό ένα γρήγορο καθάρισμα-γυάλισμα δοντιών για να μην έχει αυτό το θέαμα στις κάμερες και ο κόσμος νομίζει ότι στην Πορτογαλία δεν υπάρχουν οδοντόβουρτσες,οδοντόκρεμες και οδοντίατροι.

Και εκείνος πήγε να…φάει(με αυτό το χάλι)τον Ρονάλντο,ώστε να μείνει στην ιστορία ως Ροναλντοβγάλτης…

Ισως να μην πρόλαβε να σκεφτεί ποιό όνομα έχει στην ιστορία ο Αντεροβγάλτης…

Με αυτές τις συζητήσεις τα βρήκαν,είπαν όχι σε παίκτες αμφίβολης αξίας εκτός του ακραίου αριστερά στη φωτογραφία και η ιστορική ομάδα(ΟΦΗ Γέρακα)συνεχίζει προωθώντας στην πρώτη ομάδα παίκτες απο τις Ακαδημίες της.