Αρχική Αθλητικα Ο Μέσσι,η Αργεντινή,ο Εμπαπέ,το Βατερλώ,το Μουντιάλ και ο χαμένος Κριστιάνο Ρονάλντο μετά...

Ο Μέσσι,η Αργεντινή,ο Εμπαπέ,το Βατερλώ,το Μουντιάλ και ο χαμένος Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον μεγάλο τελικό στο Κατάρ της…Καϊλή!!!

452

Ποιός αμφισβητεί τον Λιονέλ Μέσσι;

Ποιός αμφισβητεί τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της εθνικής Γαλλίας;

Μα οι Έλληνες παράγοντες του άκρως διεφθαρμένου ελληνικού “ποδοσφαίρου”!

Την ώρα του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ η μυλωνού έβαλε τον μυλωνά της με τους προμηθευτάδες.

Αφού κάποια μάτς στην Ευρώπη γίνονταν γιατί να μην γίνει και στην Ελλάδα;Μπορεί στην Ευρώπη τα γήπεδα να είναι γεμάτα και στο Απόλλων-Καλλιθέα να μην υπήρχε ψυχή ζώσα στις κερκίδες,αλλά τι σημασία έχει για τη μυλωνού;

Μήπως τα χρήματα τα βρίσκουν απο τους φιλάθλους;Μα δεν τους …θέλουν καν!Πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος είτε απευθείας με τις επιχορηγήσεις,είτε έμμεσα με τα μαύρα διαφόρων …μαύρων οικονομικά “παραγόντων”…

Ο μεγάλος νικητής του τελικού ήταν ο Μέσσι και ο μεγάλος μεν χαμένος δε ο προπονητής της Γαλλίας, ο οποίος έκανε φρικτή διαχείριση δείχνοντας ΤΕΡΑΣΤΙΟ φόβο απέναντι σε μία ομάδα που έφτασε ως τον τελικό με την ψυχή στο στόμα και με μεγάλη δόση τύχης,αφού έχασε απο τη Σαουδική Αραβία,πέρασε στα πέναλτυ την Ολλανδία,ατύχησε το Μεξικό στα δικά του γκολ κλπ

Ο προπονητής της Γαλλίας είχε στήσει την ομάδα του…έξω απο τη μεγάλη περιοχή του.Και στο ημίχρονο έχανε λίαν…επικεικώς 2-0 και η ομάδα του δεν είχε ανακαλύψει την μεγάλη περιοχή της Αργεντινής και περίμενε τον …Κολόμβο και τον Μαγγελάνο!

Οταν κατάλαβε τι συνέβαινε έκανε αλλαγές και η ψόφια Γαλλία μετατράπηκε σε οδοστρωτήρα.Χρειάστηκε 60 δευτερόλπετα για να ισοφαρίσει!

Και τότε πάλι ο προπονητής της Γαλλίας Ντεσάμπ έδωσε εντολή γενικής υποχώρησης.Νέο…Βατερλώ!

Πάρτι η Αργεντινή και 3-2 με τον γεροΜέσσι και ενώ στη γραμμή του τέρματος της Γαλλίας ήταν 3 Αργεντίνοι!!!

Πάλι οδοστρωτήρας και 3-3 με χατ τρικ του Κιλιάν Εμπαπέ,του διαδόχου των Ρονάλντο και Μέσσι.

Το Μουντιάλ χάρισε στην Αργεντινή αποκλειστικά ο τερματοφύλακας Μαρτίνεζ ο οποίος στο τελευταίο λεπτό της παράτασης έπιασε βολίδα απο 2 μέτρα του Κολομουανί και αμέσως μετά ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ έχασε καλή ευκαιρία για κεφαλιά.

Στα πέναλτυ ευστόχησαν αρχικά ο Μέσσι(είχε βάλει τα δυο γκολ του 3-3 το ένα με πέναλτυ) και ο Εμπαπέ, ο οποίος μαζί με χατι τρικ έβαλε και το τέταρτο γκολ με το πέναλτυ.

Επιασε ο Μαρτίνεζ του Κομάν,ανάγκασε τον Τσουαμενί να το βγάλει αουτ για να τον αποφύγει αφού έπεσε και κάλυψε όλη τη γωνία και οι αργεντίνοι έβαλαν και τα 4 δικά τους.Τελικό 4-2 στα πέναλτυ σαν αντιστροφή παλιότερου 4-2 υπέρ της Γαλλίας.

Στο μικρό τελικό έλαμψε ο κροάτης της Ρεάλ Μόντριτς με τη νίκη 2-1 επι του σπρωγμένου ως εκεί Μαρόκου.

Το κέντρο της Ρεάλ με τον “ηλικιωμένο” Μόντριτς και τους δυο κεντρώους της Γαλλίας Τσουαμενί και Καμαβιγκά έλαμψε σε μικρό και μεγάλο τελικό.

Ο Μέσσι έφτασε τα 12 γκολ σε παγκόσμια κύπελλα και ένα πίσω είναι ο μόλις 23 ετών Εμπαπέ,ο οποίος ανακηρύχτηκε ο καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ.

Εν κατακλείδι νικητής είναι ο Μέσσι που έπαιζε για την Αργεντινή και ο μεγάλος χαμένος ηθικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την χαμένη ψυχραιμία του στα δυσμάς της καριέρας ,η οποία τον ανέδειξε τον μεγαλύτερο ΄ποδοσφαιριστή όλων των εποχών

“Προς γαρ το τελευταίον εκβάν έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται” έλεγαν οι πρόγονοί μας και έμεινε στην διαδρομή της ανθρωπότητας.

Στην διαδρομή του Ρονάλντο έτυχε(σε ένα κατάστημα Γκούτσι η πωλήτρια)Χορχίνα κάτι.Έγινε μάνα των τριών παιδιών που απέκτησε μαζί της και του ενός (πρώτου)ακόμα που γέννησε η άγνωστη(με κοινή συμφωνία) ακόμα μητέρα του.

Η πωλήτρια σκαρφαλώνει με το γνωστό στη Δραπετσώνα και στο Πέραμα ύφος και ήθος στο ιδιωτικό αεροπλάνο,στο κότερο και στα πανάκριβα αυτοκίνητα του Ρονάλντο ως “ολα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει” μπροστά στις κάμερες του …ΝΕΤΦΙΛΞ.

Ο Ρονάλντο μας λέει πόσο τη… θαυμάζει και …τέλος εποχής του με αυτό τον θλιβερό τρόπο που ζήσαμε στο Μουτνιάλ με συνέργεια βέβαια και του “λίγου” απο πλευράς παιδείας και μεγάλου προπονητή Φερνάντο Σάντος…