Αρχική Αθλητικα Η Αρσεναλ χάνει το πρωτάθλημα,ο “Αγιαξ”τον Γιώργο Χριστοβασίλη και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια

Η Αρσεναλ χάνει το πρωτάθλημα,ο “Αγιαξ”τον Γιώργο Χριστοβασίλη και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια

348

Αιώνια Άρσεναλ!

Στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου η Αρσεναλ έβαλε ξανά την σφραγίδα του καλύτερου:συνετρίβη στο γήπεδό της από την Μπράϊτον με 3-0 και έδειξε η ίδια με το νέο(απο τα πολλά)πάθημά της γιατί η Αγγλία παραμένει στην κορυφή του ποδοσφαίρου.Και φυσικά την ακολουθούν κι άλλοι δυτικοί ευρωπαίοι,όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχασε απο την υποβιβασμένη και τελευταία της βαθμολογίας Ελτσε.Επίσης το ιταλικό με ήττες της Μίλαν εκεί που κανεις δεν το περίμενε,ενώ και η πρωταθλήτρια Νάπολι έχασε από τη Μόντσα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην Πορτογαλία ισοφάρισε το ρεκόρ του καλύτερου τερματοφύλακα απο πλευράς διάρκειας σε αυτό τον αιώνα.Δηλαδή του τερματοφύλακα που δέχθηκε τα λιγότερο γκολ σε μια σειρά 30 αγώνων.

Απο τα καλύτερα μακράν στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης:

Η ΑΕΚ κέρδισε και τυπικά το πρωτάθλημα,για το οποίο θυμάστε ότι την είχαμε χρίσει πρωταθλήτρια όταν ήταν 10 βαθμούς πίσω.

Είναι το χειρότερο πρωτάθλημα του πολιτισμένου κόσμου,άρα οι “προφητείες” είναι πανεύκολες,αρκεί να μην υπάρχουν εξαρτήσεις.Οπως και η προφητεία ότι το 2025-2026 αν το γήπεδο του ΠΑΟ προχωρήσει σύμφωνα με τις εξαγγελίες πρωταθλητής θα είναι ο ΠΑΟ ακόμα και αν οι αντίπαλοι βάλουν την πρωταθλήτρια Αγγλίας και φέτος,τη Σίτυ να παίζει στο πρωτάθλημα Ελλάδας…

Η ΑΕΚ Κέρδισε το Βόλο 4-0 και σε τελετή με παρουσία χιλιάδων φιλάθλων της πήρε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της 5 χρόνια μετά το  12ο.

Μένει το κύπελλο για να κάνει το νταμπλ,αλλά σε αυτό δεν υπάρχουν προφητείες ανάλογες.Αν δεν τα βρει ο Πούτιν σε όλα(τα βρήκαν κάπως στην Ουκρανία με εξαίρεση τον θύλακα του Μπαχμουτ…)με τη Δύση και το κύπελλο στην ΑΕΚ θα καταλήξει…

Αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 και ΠΑΟ-Αρης 1-1. Ο ΠΑΟ πάει προκριματικά για Τσάμπιονς Λίγκ,ο Ολυμπιακός αφού είναι 3ος κερδίζει ένα γυρο στο Γιουρόπα,όπου επίσης πάνε ΠΑΟΚ και Άρης

Υποβιβάστηκαν ο Ιωανικός που έφερε 2-2 με τη Λαμία στο γήπεδό του αν και προηγήθηκε 2-0 και φαινόταν ότι η Λαμία δεν σώζεται.Και οι δυο ομάδες φαινόταν ότι είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο.Υποβιβάστηκε ήδη και ο Λεβαδειακός που έφερε 3-3 με τον ΠΑΣ Γιάννενα,ο οποίος και πάλι είχε εξαιρετική χρονιά

Ο θρυλικός “Αγιαξ της Ηπείρου” όμως θρηνεί τον πρόεδρό του Γιώργο Χριστοβασίλη,επι των ημερών του οποίου γνώρισε την χρυσή 15ετία του με έξοδο στην Ευρώπη και μάλιστα σε δεύτερο γύρο με συνεχή παραμονή στην Σουπερ Λιγκ και καλές θέσεις,με ημιτελικούς στο κύπελλο Ελλάδας κλπ

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα στο χώρο καθώς ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας,αντιπρόσωπος της “Μπέντζαμιν Μουρ”στην Ελλάδα,εξαιρετικά χαμηλών τόνων,ευγένειας και αποτελεσμάτων και έδινε την εντύπωση του ανθρώπου στο χώρο της Εκκλησίας.

Στην Εθνική Ελλάδας και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο “χάρισε”μεταξύ άλλων και τον Μαυροπάνο…

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα στο τιμόνι έχει πια τους γυιούς του Γιώργου Χριστοβασίλη,τον Παναγιώτη(το κύριο βάρος)τον Γιάννη και την συζυγό του Χάρις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ ΓΙάννενα για τον πρόεδρό του:

«Η ημέρα εκείνη που δεν θα θέλαμε να έρθει ποτέ, δυστυχώς ξημέρωσε. Ο αγαπημένος μας πρόεδρος, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφυγε από την ζωή. Όλο αυτό το διάστημα πάλεψε με σθένος και αξιοπρέπεια παρότι η μάχη ήταν άνιση. Ένας υπέροχος άνθρωπος που από το 2008 όταν και ανέλαβε ιδιοκτήτης του συλλόγου κατάφερε να γράψει τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να μνημονεύεται ως ο καλύτερος πρόεδρος που είχε ποτέ του ο “Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης υπήρξε ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου και ο άνθρωπος που γιγάντωσε τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Στα 15 χρόνια της θητείας του, κατάφερε να βάλει τις βάσεις ώστε ο Π.Α.Σ. να σταθεροποιηθεί στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία και να αποτελέσει ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος για όλους, με μεγαλύτερο κατόρθωμα η έξοδος στην Ευρώπη την σεζόν 2015-16. Ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό καλοκαίρι του «Άγιαξ της Ηπείρου», και η κορυφαία στιγμή του συλλόγου με τα 4 ματς κόντρα σε Οντ και Άλκμααρ, στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην μνήμη όλων των Ηπειρωτών. Παράλληλα έφτασε πολύ κοντά και στο όνειρο ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος αφού δύο φορές η ομάδα έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση ημιτελικά του θεσμού.

Η οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θρηνεί και με βαθιά θλίψη εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Χριστοβασίλη και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό του.

Καλό ταξίδι πρόεδρε, το ευχαριστώ δεν αρκεί για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που πρόσφερες στην ιστορία του Π.Α.Σ. και στην πόλη των Ιωαννίνων».

Η ΚΗΦΙΣΙΑ στο…σαλόνι!

Ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και μια ομάδα με…3,5 (χαριτολόγημα…)θεατές κατά μέσο όρο στις κερκίδες.Η Κηφισιά…Μην ελπίζετε ποτέ να δείτε στις κερκίδες της τους κατοίκους της….