Αρχική Αθλητικα Με απίστευτο και αφύσικο τρόπο στον τελικό ο Ολυμπιακός κόντρα στη “Βασίλισσα”!

Με απίστευτο και αφύσικο τρόπο στον τελικό ο Ολυμπιακός κόντρα στη “Βασίλισσα”!

315

 

Στην ιστορία των σοβαρών αγώνων μπάσκετ με ομάδα ανθρώπων με ειδικές ανάγκες επι μέρους σκορ σε μία περίοδο 27-2 δεν υπάρχει.Πόσο μάλλον στην Ευρωλίγκα.

Επομένως από μόνο του εάν υπάρξει είναι και απίστευτο και αφύσικο και καθένας μπορεί να πλάθει σενάρια.

Ο Ολυμπιακός που πήγε μεν “τρένο” στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα στην πρώτη θέση πέρασε χάρη στο απίστευτο τρίποντο του Σλούκα και στην γενικά απίστευτη απόδοσή του κόντρα στη Φενέρ του Ιτούδη.

Στον τελικό πέρασε διότι η Μονακό του Μάϊκ Τζέιμς έβαλε μόνο δυο πόντους στην τρίτη περίοδο και δέχθηκε 27.

Εάν έβαζε κανείς ΜΟΝΟ του τον Μάϊκ Τζέϊμς να παίζει εναντίον 5 για μία ολόκληρη περίοδο σίγουρα θα έβαζε περισσότερους από δυο πόντους και ας δεχόταν 100.

Στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα ο προπονητής της Μονακό Ομπράντοβιτς(καμία σχέση με τον Ζέλικο) έβγαλε τον Μάϊκ Τζέϊμς με διαφορά υπέρ του Ολυμπιακού στα τρία τρίποντα και αποκαλύφθηκε με τη γλώσσα του σώματος ότι μεταξύ τους υπήρχε άβυσσος.

Στο ημίχρονο η Μονακό ήταν 12 ποντους μπροστά και ήλεγχε τον αγώνα.Οσο και αν λένε κάποιοι ότι οι διαιτητές άφησαν το “ξύλο”στην τρίτη περίοδο είναι απίστευτο και αφύσικο μια ομάδα και …κωφαλάλων να βάλει σε μια ολόκληρη περίοδο,στην 3η μόνο 2 πόντους απέναντι στον Ολυμπιακό ή τη Ρεάλ κλπ

Ο Βεζένκοφ και ο Παπανικολάου και ο Σλούκας ήταν οι καλύτεροι απο τον Ολυμπιακό που,όπως είχαμε προβλ΄έψει από το φθινόπωρο είναι φαβορί για τον τίτλο και το 40 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η Μονακό δεν αντέχει σε κριτική,αλλά σε έρευνα για το τι συνέβη στο εσωτερικό της κατά την διάρκεια της διακοπής μετά το α ημίχρονο γιατί η εμφάνισή της στο παρκέ μόνο φυσιολογική δεν ήταν.

Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν μάθουμε ότι ένας εκ των Τζέϊμς και Ομπράντοβιτς δεν γύρισε στο Μονακό,ως μέλος της ομάδας αυτής.

Ο άλλος ημιτελικός γίνεται σε λίγο μεταξύ της Μπαρστελόνα και της Ρεάλ και σπεύδουμε να προεξοφλήσουμε νίκη της Ρεάλ,γιαυτό και ο τίτλος.

Μετά το τέλος του αγώνα φυσικά θα δημοσιεύσουμε το αποτέλεσμα.

Προσθέτουμε λοιπόν τώρα,4 ώρες μετά την παραπάνω πρόβλεψη μας ότι το τελικόπ σκορ ήταν 78-66 υπέρ της Ρεάλ…

Η μάλλον νίκησαν τα “απομεινάρια της Ρεάλ”,όπως είπαν οι σχολιαστές της ΝΟΒΑ που περιέγραφαν το παιχνίδι.Προφανώς λοιπόν απο τώρα ο Ολυμπιακός είναι-γιαυτούς-πρωταθλητής Ευρώπης,αφού τα απομεινάρια δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν…

ΤΕΝΙΣ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει το πιο σοβαρό τουρνουά τένις σε χώμα στη Ρώμη και έφτασε στα ημιτελικό κερδίζοντας έυκολα με 2-0 σετ τον καλό κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Στον ημιτελικό έχει το Νο3 του ταμπλή ρώσο Μεντβέντεφ και αν κερδίσει το Σάββατο στις 14.00 θα βρεθεί στον τελικό κόντρα σε Ρούνε η Ρούουντ.