Αρχική Αθλητικα Εθνικάρα εξευτέλισε Εμπαπέ και μια ανεκδιήγητη διαιτητική ομάδα στο Παρίσι!

Εθνικάρα εξευτέλισε Εμπαπέ και μια ανεκδιήγητη διαιτητική ομάδα στο Παρίσι!

433

Εθνικάρα ήταν και πάλι η Εθνική μας ομάδα.

Στο Παρίσι αντιμετώπισε την κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα με ρόστερ βγαλμένο απο τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης,συμπεριλαμβανομένης της Ρεάλ,της Μπάγερν,της Παρί.

Δεν θα έχανε με το τελικό 1-0 αν η ανεκδιήγητη διαιτητική ομάδα με τον Ισπανό Λαόθ στο τερέν δεν έδινε δικαίωμα στον Εμπαμπέ να ξαναχτυπήσει το πέναλτυ  που είχε αποκρούσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Η εφεύρεση ήταν ότι οΜαυροπάνος στον οποίο χρεώθηκε το πέναλτυ …κουνήθηκε και μπήκε στην άκρη της περιοχής πριν ο Εμπαπέ χτυπήσει τη μπάλλα.

Δηλαδή κάτι που συμβαίνει στους 120 απο τους 100 αγώνες στους οποίους χτυπουν πέναλτυ.

Υποχρέωσε επίσης την Εθνική μας να παίξει με 10 παίκτες σχεδόν ένα ημίχρονο(οι ανεκδιήγητοι κράτησαν 14 λεπτά καθυστέρηση!!!) όταν στο 68 απέβαλε τον Μαυροπάνο με απευθεία ςκόκκινη σε μία φάση που δεν δίνουν σε βάρος μεγάλων ομάδων ΠΟΤΕ ούτε απλό φάουλ…

Με την πλάτη ο Μαυροπάνος έβγαλε έξω τον φορ Μουανί σε μια διεκδικούμενη μπάλλα και οι ανεκδιήγητοι τον απέβαλαν ως τελευταίο παίκτη…

Μετά την αποβολή οι Γάλλοι θέλησαν να σπάσουν ρεκόρ μεγαλύτερου σε ηλικία σκόρερ και άλλα και έβαλαν τους υποψήφιους να σπάσουν τα ρεκόρ,όπως τον Ζιρού.

Σε αυτό το διάστημα η Εθνική μας έδωσε ρεσιτάλ μαχητικού και επιθετικού ποδοσφαίρου και τρομοκράτησε με ισοφάριση τους Γάλλους,οι οποίοι τα είχαν τόσο χαμένα ώστε όταν στο 13ο λεπτό της καθυστέρησης βγήκαν 4 μόνοι τους σε αντεπίθεση με κανέναν δικό μας τράκαραν μεταξύ τους έφτασε ο Φούντας  και τους πήρε τη μπάλλα…

Όλοι ήταν υπέροχοι με πρώτο το προπονητή Πογέτ,ο οποίος τους παρότρυνε συνεχώς να είναι επιθετικί και πρώτοι στη μπάλλα μετά το γκολ υποχρεώνοντας τους διάσημους πανάκριβους στην αγορά Γάλλους να …κοιτούν!

Σε άλλα ματς είχαμε επίσης άθλιες διαιτησίες (Δανία -Β.ιρλανδία) ενώ η Αγγλία έβαλε 7-0 στη Β.Μακεδονία με χατ τρικ του Σάκα και 2 του Κέην.