Αρχική Αθλητικα Νέα ήττα η Μάντσεστερ με τον προπονητή-καραγκιόζη-Νίκησαν οι λεγεώνες του ΠΟΚ.

Νέα ήττα η Μάντσεστερ με τον προπονητή-καραγκιόζη-Νίκησαν οι λεγεώνες του ΠΟΚ.

397

 

Η Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ…)επιμένει να ξοδεύει χρήματα αντι να κάνει το απλό:να διώξει τον καραγκιόζη(προπονητικά)Τενχάγκ από τον πάγκο της.

Παίκτες με μεγάλη αξία και δοκιμασμένοι ακολουθούν τις οδηγίες του κυρίου αυτού και κλείνονται,όπως κλείστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα ή η Λαμία με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.Για να αντιμετωπίσουν παντελώς άγνωστους παίκτες,όπως ένας Νέλσον,ένας Τομιγιάσου και…γειά σου!

Το ίδιο έκαναν και στο γήπεδο της Αρσεναλ αν και ποιοτικά οι παίκτες είναι η νύχτα με τη μέρα.Και φυσικά στην αναμουμπούλα χάρηκε η Άρσεναλ που κέρδισε στις καθυστερήσεις 3-1.

Ετσι η Σίτυ,η Λίβερπουλ,η Αρσεναλ και η Τότεναμ του δικού μας Άγγελου Ποστέκογλου θα κάνουν πάρτι και φέτος στις πρώτες θέσεις.

Στα καθ ημας οι λεγεώνες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ(ΠΑΟ,ΑΕΚ,Θρύλος)πήγαν μια χαρά απέναντι στις άλλες των μικρότερων ομάδων.

Ο Ολυμπιακός νικησε 4-0 τη Λαμία και απο τα γκολ μόνο ένα έβαλε μέλος της λεγεώνας αυτής.Τα άλλα οι Ελληνες Μασούρας και Φορτούνης της μειοψηφίας…

Ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 στα φοβισμένα και αμυνόμενα Γιάννενα και κινδύνευσε στο τέλος με ισοφάριση.

Η ΑΕΚ με 10 λόγω μιας πρωτοφανούς ενέργειας του Μάνταλου έκανε ανατροπή και νίκησε 3-2 στο Βόλο.Με το ίδιο σκορ ο Άρης τον Αστέρα και με 1-0 ο ΟΦΗ τον ΠΑΟΚ.