Αρχική Αθλητικα Συνέτριψε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!Απίστευτα ματς στην Ευρώπη,όπου το Θέατρο των Ονείρων...

Συνέτριψε τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!Απίστευτα ματς στην Ευρώπη,όπου το Θέατρο των Ονείρων έγινε θέατρο του καραγκιόζη

396

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν ο τελικός του Super Cup στη Ρόδο.Και ο Ο Ολυμπιακός νίκησε με 75-51 και ημίχρονο 35-11.Επομένως το β ημίχρονο έληξε 40-40.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αδιανόητη εμφάνιση και για ερασιτεχνική ομάδα αφού “κατάφερε”σε ένα ημίχρονο να βάλει 11 πόντους δηλαδή 4και 7 ανά περίοδο.

Τέτοιο κατόρθωμα δεν το έκανε ούτε ομάδα χαμηλής κατηγορίας απέναντι στον Ολυμπιακό απο τα βάθη της ιστορίας.Και φυσικά και στην Ευρώπη.

Οι ευθύνες του Αταμάν τεράστιες καθώς ξεκίνησε με τον Σλούκα και τον άφησε να παίζει στο μέγιστο διάστημα.Διότι ηταν ο καλύτερος.Οι άλλοι όμως δεν είχαν κανένα σοβαρό πλάνο και έριχναν τρίποντα στο…γάμο του Καραγκιόζη.Η ανετοιμότητα δεν είναι δικαιολογία γιατί και 5άδα από τα μονά των γηπέδων παραπάνω θα έβαζε και χωρίς προπόνηση.

Ο Αταμάν φαινόταν να τα έχει χάσει και…καθόταν στον πάγκο.

ΣΑπό την άλλη ο Μπαρτζώκας ζητούσε συνεχώς απο την κόκκινη ορχήστρα και νέα κόλπα και άλλαζε παίκτες και έδειχνε έναν Ολυμπιακό από άλλο πλανήτη αμυντικά και μέτριο επιθετικά.

Εφτασε τη διαφορά και στους 30 πόντους.Φυσικά δεν είναι αυτές οι διαφορές των δυο ομάδων,αλλά ο Αταμάν φυσικά δεν ήταν στο γήπεδο.Δικαιολογίες οι απουσίες είναι απλώς αστεία.

Ομάδα που δεν τραβάει φρενάρει επιθετικά και βάζει στον αντίπαλο αναχώματα αμυντικά.

Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού φωτιγράφιζαν ένα ιστορικά 32-4 με 27-0 στην εξέλιξη απλά γιατί δεν θα το ξαναδούν τα επόμενα χρόνια.

. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει πλέον σερί έξι εγχώριων τίτλων και έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο πρώτο «τεστ» της σεζόν 2023-2024.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λίβερπουλ έδειξε τι σημαίνει ψυχή στην Αγγλία,όπου οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ(μία είναι η Μάντσεστερ) ξεπέρασαν κάθε γελοιότητα κρατώντας στον πάγκο τον ποδοσφαιρικό καραγκιόζη Τενχάγκ παρά το νέο στραπάτσο εντός απο την Κρύσταλ Πάλας με 1-0.

Η Λίβερπουλ με 9 παίκτες επι μισή ώρα κρατούσε την ισοπαλία στο γήπεδο της Τότεναμ και έχασε με αυτογκόλ στο 96!!!.

Ετσι η ομάδα του Ελληνα Αγγελου Ποστέκογλου, ο οποίος απομακρύνθηκε απο την Ελλάδα ως …άχρηστος είναι στη β θέση της βαθμολογίας έναν βαθμό πίσω απο τη Σίτυ,η οποία έχασε σε ματσάρα εκτός απο την Γούλβς.

Ματσάρα  και η Άρσεναλ που κέρδισε εκτός με 4-0 τη μπόρνμουθ,η ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε 3-0 εκτός τη Τζιρόνα η Νάπολι και η Ιντερ που έριξαν 4άρες εκτός σε Λέτσε και σαλερνιτάνα,στο μονακό,όπου η Μαρσέιγ έχασε με 3-2 με ανατροπή και στη Λειψία,όπου η Μπάγερν πήρε ισοπαλί μετά το αρχικό 2-0…