Αρχική Αθλητικα Νίκησαν Τσιτσιπάς,Μάντσεστερ και μερικοί…Μεγάλοι!

Νίκησαν Τσιτσιπάς,Μάντσεστερ και μερικοί…Μεγάλοι!

158

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον άλλοτε κορυφαίο αυστριακό τενίστα Ντομινίκ Τιμ στο τουρνουά της Βιέννης και πήρε μια βαθιά ψυχολογική ανάσα μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα.Βέβαια έχει δρόμο ακόμα στο τουρνουά,αλλά μια νίκη επι του Τίμ με 2-0 σετ δίνει αέρα.Και παραμένει στην πρώτη(7ος)δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο τσάμπιονς λίγκ η Μάντσεστερ(μία είναι…)με γκολ του αμφισβητούμενου Χάρυ Μαγκουάϊρ στο 72 νίκησε την Κοπεγχάγη και ελπίζει σε επόμενη φάση είτε στο Τσάμπιονς,είτε στο Γιουρόπα.

Ενας αμφισβητούμενος που έφερε μαζί του από τον Αγιαξ ο (ο Θεός να τον κάνει…)προπονητής της Μάντσεστερ,ο τερματοφύλακας Ονάνα έπιασε πέναλτυ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και έκλεισε στόματα.

Το πέναλτυ ήταν ανόητο πέναλτυ ξυλοκόπου και το έκανε ο καταπληκτικός μέχρι εκείνη την τελευταία στιγμή Μακ Τόμινυ.Για δεύτερο συνεχή αγώνα κάνει την ίδια ανοησία…

Στα άλλα ματς η Μπάγερν νίκησε(3-1) στην Πόλη την Γαλατά,η Ρεάλ(2-1) εκτός την Μπράγκα,όπως και η Νάπολι(1-0) την Ουνιόν στο Βερολίνο.

Νίκησε(2-1) επίσης η Αρσεναλ την Σεβίλλη στην Ισπανία και η Ρεάλ Σοσιεδάδ την Μπενφίκα στη Λισαβώνα με 1-0,ενώ με 2-1 νίκησε και η Ιντερ τηνΣλατσμπουργκ.Μόνη ισοπαλία το 1-1 μεταξύ Λάνς -Αϊντχόβεν.

Η Νόριτς του Γιαννούλη έχασε στην έδρα της με 2-1 από την Μίντλεσμπρο και μένει πίσω στην διεκδίκηση ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ