Αρχική Uncategorized Ο Τζόνσον απο το Πήλιο έγινε Πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας!

Ο Τζόνσον απο το Πήλιο έγινε Πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας!

2049

Είτε το πιστεύουμε,είτε όχι,είτε το θέλουμε ,είτε όχι,ο εικονιζόμενος σε διακοπές στο γραφικό Τρίκερι,στην άκρη του Παγασητικού Κόλπου είναι ο σημερινος …πρωθυπουργός της Μεγάλης(;)Βρετανίας και με τις ευλογίες του Ντόναλντ Τράμπ.

Είναι  πρώην δημοσιογράφος.Τον ξέβρασε το επέγγελμα γιατί έκανε κουτσοκέλες στις Βρυξέλλες,όπου ασκούσε το επάγγελμα.Εγινε πολιτικός με σύνθημα να φύγει η Βρετανία απο την Ευρωπαϊκή Ενωση γιατί δεν την συμφέρει .

Η πραγματικότητα για την Βρετανία είναι σκληρή.Στην Ευρώπη δεν μπορεί να είναι ουραγός της Γερμανίας,την οποία νίκησε με θυσίες στον πόλεμο.Μόνη της θα έχει προβλήματα διχαστικά,αφού οι μισοί και πάνω Βρετανοί θέλουν να μείνουν στην Ευρωπαϊκή ενωση και όλοι σχεδόν οι Σκωτσέζοι και το μέγα μέρος των Ιρλανδών.

Ο Τζόνσον και ο Φάρατζ οδήγησαν την Βρετανία δτην πόλωση της αποχώρησης.Ο Μπόρις Τζόνσον ,αφού έγινε Δήμαρχος στο Λονδίνο,έμεινε στο Συντηρητικό κόμμα και σήμερα κέρδισε την ηγεσία και άρα την πρωθυπουργία με σκοπό να βγάλει την Βρετανία απο την Ευρώπη,είτε με συμφωνία,είτε χωρίς συμφωνία.

Ο Τζόνσον που αγαπάει ιδιαίτερα τις διακοπές στην Ελλάδα και στο Πήλιο έχει την συμπαράσταση του Τράμπ στην πορεία του και σκοπεύει να οδηγήσει την βρετανία εκτός Ενωσης ακόμα και χωρίς συμφωνία το φθινόπωρο.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολοι και για τις δυο πλευρές.Η μόνη σωτηρία όλων είναι ένα νέο δημοψήφισμα(το στηρίζουν οι Εργατικοί τού Κόρμπιν)το οποίο θα κατέληγε στην παραμονή.

Διαφορετικά η Ευρώπη μπαίνει σε νέα φάση και είναι άγνωστες οι επιπτώσεις,καθώς οι φυγόκεντρες δυνάμεις πολλαπλασιάζονται(βλέπε Ιταλία,Ουγγαρία)και αν η λιτότητα και το μεταναστευτικό δεν αντιμετωπισθούν εριοριστικά