Αρχική Uncategorized Νικησε ο Ατρόμητος-ισοπαλία ο Αρης.

Νικησε ο Ατρόμητος-ισοπαλία ο Αρης.

1775

O Ατρόμητος Αθηνών με επτά Ελληνες στο βασικό σχήμα του …κατατρόμαξε τους Σλοβάκο-Ουγγρους( η πλειοψηφία της πόλης είναι Ούγγροι…)της Ντουναϊσκα Στρέντα ,τους νίκησε με 2-1 στην έδρα τους και τους απείλησε και συντριβή,αφού και ευκαιρίες,έχασε και δοκάρι είχε και δεν κινδύνευσε καθόλου παρά σε ένα ακόμα σουτ απο μακριά που ήταν καλό.

Τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο .Το πρώτο απο τον αρχηγό και καλύτερο παίκτη του Ατρόμητου,τον Χαβιέ Ουμπιδες, οποίος στα 37 του χρόνια έτρεξε περισσότερο απο όλους με εξαίρεση τον Χαρίση.

Η Ντουνάϊσκα ισοφάρισε μετά 14 λεπτά(35),αλλά ο ουμπιδες με σέντρα-ξυραφιά έδωσε την ευκαιρία στον Βέλιο να προσποιηθεί και ο επερχόμενος Μανούσος έγραψε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ευκαιρίες έχασε ο Βέλιος και ο Φάρλει,ενώ ο Ούμπιδες είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Αντίθετα ο Αρης παρα λίγο να γίνει εξ αρχής  η αλήστου μνήμης Παναθηναϊκός του Ιταλού “προπονητή” Στραματσόνι.Επι Γιάννη Αλαφούζου ο ΠΑΟ είχε πάιξει με 11 ξένους(της πλάκας…) και έβαλε και τρεις αλλαγές πάλι ξένους,κι αυτούς της πλάκας.

Ο Αρης άρχισε με 10 ξένους και τον Φετφατζίδη απέναντι στην Αθλητική Ενωση Λεμεσσού,η οποία ένωση ήταν αλλά όχι της λεμεσσού,αφού στην αρχική ενδεκάδα δεν είχε κανέναν Κύπριο.

Ο Φετφατζίδης βγήκε και μπήκε ένας ακόμα ξένος και στην ΑΕ Λεμεσσού βγήκε ένας ξένος και μπήκε ο κύπριος Αβραάμ.

Μακριά απο μάς κάθε ρατσισμός με ξένους.Το ζήτημα που τίθεται είναι αν είναι καλύτεροι οι ξένοι απο τους διαθέσιμους Ελληνες.Και δεν είναι,όπως φαίνεται και δια…γυμνού οφθαλμού άσχετου με το ποδόσφαιρο .Οι συγκεκριμένοι  ξένοι καθόλου δεν είναι καλύτεροι παίκτες απο αυτούς των Ακαδημιών των ομάδων…Πολύ καλύτεροι ήταν και ο Μανούσος και ο Βέλιος απο τον πολυδιαφημισμένο Ιντέγε του Αρη…

Ο Αρης με την ΑΕΛ ήρθαν ισόπαλοι και την 1η Αυγούστου θα έχουμε ρεβάνς.Για τον Ατρόμητο στην Αθήνα,για τον Αρη στη Λεμεσσό…

Στα αξιοσημείωτα η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακα με 3-0 επι της γνωσ΄της Λέφσκι Σόφιας.Και στην ΑΕΚ ένας Ελληνας ήταν στην αρχική ενδεκάδα και αντικατστάθηκε απο ξένο στο β ημίχρονο.

Στη Λέφκσι Σόφιας έπαιξαν 3 βούλγαροι και ο Ελληνας στοπερ Γιάννης Κάργας σην αρχική ενδεκάδα.Στοπερ της Λέφσκι και ο Νούνο Ρέϊς,ένας απο εκείνους τους 11 που λέγαμε στον αλήστου μνήμης ΠΑΟ

Στις εκπλήξεις η ισοπαλία 0-0 της Αλκμάαρ με την σουηδική Χάακεν.

Τ