Αρχική Uncategorized Απίστευτη αποκάλυψη Βρούτση για συντάξεις-μαμουθ (και) επι ΣΥΡΙΖΑ!

Απίστευτη αποκάλυψη Βρούτση για συντάξεις-μαμουθ (και) επι ΣΥΡΙΖΑ!

1957

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δεν πιστεύουμε τον Υπουργό Εργασίας Βρούτση.Λόγω των υπερβολών(αν μη τι άλλο) του παρελθόντος του.

Ομως στη συνέχεια θα καταχωρήσουμε απίστευτες δηλώσεις που έκανε για απονομή συντάξεων -μαμμούθ επι ΣΥΡΙΖΑ.

Τις λέμε απίστευτες μέχρι να τις αποδείξει.Αν τις αποδείξει θα τις λέμε Αποκαλύψεις με Αλφα κεφαλαίο.

Ενας πολίτης,ο Αντώνης Ανδρ. ,κάτοικος Αγίας Παρασκευής Αττικής, είχε καταφύγει στη Δικαιοσύνη εδώ και χρόνια ,καταγγέλλοντας την πλευρά των Μπομπολοψυχάρηδων στην διανομή Τύπου κλπ.

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο του ΕΦΚΑ και του οικείου Ταμείου του εργάστηκε συνεχώς με κρατήσεις απο το 1977 μέχρι και το 2011.Δηλαδή επι 34 χρόνια.

Στη συνέχεια τον έδιωξαν απο τη δουλειά ,χωρίς τη θέλησή του, οι προαναφερόμενοι με στέρηση διανομής Τύπου κλπ Γιαυτό το λόγο και προσέφυγε στη Δικαιοσύνη ,εξιστορώντας ότι ήθελε να συνεχίσει την διανομή,αλλά τον πέταξαν έξω με κόλπα του πρακτορείου που ήλεγχε αυτή η πλευρά κλπ

Μέχρι  2011 ίσχυε ο νόμος ότι όποιος έχει εργασθεί 25 χρόνια και έχει συμπληρώσει το 55οέτος της ηλικίας του παίρνει σύνταξη,όση του βγάλουν ,ανάλογα με τις ανταποδοτικές κρατήσεις κλπ

Ο πολίτης αυτός συμπλήρωσε το 55ο έτος της ηλικίας του το 2013.Το 2015,αφού είδε ότι δεν άφηναν να παραμείνει στο χώρο εργασίας έκανε αίτηση για σύνταξη.

Είτε θα έπαιρνε σύνταξη με 35 χρόνια εργασίας,τα οποία συμπλήρωσε το 2012 ,είτε με τα 25χρόνια εργασίας,τα οποία συμπλήρωσε το 2002 και έκτοτε συνέχισε να εργάζεται τυπικά και ουσιαστικά μέχρι το 2011,δηλαδή επι 34 συνεχή χρόνια και τυπικά και μέχρι το 2015 που έκανε αίτηση σύνταξης.

Αμ δε…

Αυτά τα είπαμε αυτοπροσώπως στο ΔΣ του ΕΦΚΑ πριν 8 μήνες και όλοι συμφώνησαν ότι είναι αδιανόητο να του φάνε τα 34 χρόνια εργασίας,αφού συμπλήρωσε τουλάχιστον τα 25 και επιπλέον με μια μικρή επιβάρυνση μερικών μηνών συμπλήρωνε και τα 35 χρόνια το 2012.

Αυτές τις λύσεις άλλωστε δίνουν κάθε ημέρα σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις.

Ακόμα απάντηση δεν πήρε,αν και απο την ημέρα που βγήκε στη σύνταξη και τυπικά πέρασαν 5 χρόνια.

Σε αυτά τα πέντε (5) χρόνια βρέθηκε άνθρωπος με επώνυμο και υπογραφή που εισηγείται να ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ καθόλου και  ΔΙΑ ΒΙΟΥ σύνταξη.

Αιτιολογία: Μια τροποποίηση του νόμου που λέει ότι θα έπρεπε να έχει δουλέψει  επι 20 μήνες πριν υποβάλλει την αίτηση για σύνταξη.Και εκείνος δούλεψε,σύμφωνα με τη δική τους μέτρηση επι…19 μήνες.Και δεν τον υποχρέωσαν καν να δώσει προσαυξημένες τις ανάλογες κρατήσεις του μήνα που λείπει.

Ετσι καθιερώνουν ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.Το εξής:Να διακόπτουν την εργασία ενός πολίτη στους 19 μήνες και 25 ημέρες και να του λένε ότι “εργάσθηκες μεν επι 34 χρόνια,αλλά σου λείπουν 5 ημέρες που εμείς οι εργοδότες σου κόψαμε και έτσι,εμείς οι εργοδότες σου στερούμε δια βίου τη σύνταξη,σου αρπάζουμε και τις κρατήσεις και δεν σου δίνουμε ούτε ένα ευρώ.

Αυτό ακριβώς έκαναν στον πολίτη Αντώνη Ανδρ. και τρέχει στα δικαστήρια ξοδεύοντας απο αυτά που δεν έχει,ενώ παράλληλα έχει και ανήλικο παιδί στο σχολείο.

Εμείς του συστήσαμε να πάει να παραδώσει το παιδί στο…Ταμείο που είπε όχι με κάμερες και απόδειξη παραλαβής,αλλά δεν μας άκουσε.

Αυτά τα είπαμε στους αρμόδιους της προηγούμενης κυβέρνησης και τα λέμε και προς τον κ.Βρούτση .

Τώρα καταχωρούμε τις απίστευτεςδηλώσεις του κ.Βρούτση και βγάλτε συμπεράσματα για τον τρόπο που ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ αποφασίζουν για τις ζωές και χαρίζουν βίλες σε ανθρώπους:

ΒΡΟΥΤΣΗΣ:«Ήταν κάτι συνταρακτικό. Βρέθηκα μπροστά σε μια νέα έκπληξη πολύ δυσάρεστη. Ήταν έτοιμες να εκδοθούν συνταξιοδοτικές αποφάσεις του ύψους των 10.000 ευρώ, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 μήνα, 24.000 το μήνα. Σε 10 χρόνια αντιστοιχεί σε 3 εκατ. ευρώ. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο…

….η προηγούμενη πολιτική ηγεσία γνώριζε το θέμα αυτό για πέντε μήνες και αδιαφόρησε, αυτή είναι η υπηρεσιακή πληροφόρηση…Η πληροφόρηση που έχω επίσης είναι ότι ορισμένες έχουν δοθεί, δεν τις πρόλαβα!!!

…Δεν νοείται να δίνονται τέτοιες συντάξεις. Δεν είμαι ενάντια στην ανταποδοτική λογική του συστήματος ,αλλά είναι τελείως στρεβλό το νούμερο αυτό…

…Έδωσα προφορική εντολή για την μη έκδοση συντάξεων άνω των 10.000 ευρώ…»

Ο κ.Βρούτσης έκανε λόγο για “αβλεψία και αστοχία του νόμου Κατρούγκαλου” ενώ επανέλαβε ότι “θα υπάρξει συντεταγμένη διαδικασία για την αλλαγή του νόμου.”

Και συμπλήρωσε:

«Δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους για τους οποίους εκδόθηκαν ή ετοιμάζονταν αυτές οι αποφάσεις. Είμαι υπέρ της ανταποδοτικότητας του συστήματος αλλά ας έρθουν και αυτοί οι άνθρωποι στην πλευρά της ηθικής».

Στην πλευρά της ηθικής και της νομιμότητας τους καλέι να έρθουν εδώ και χρόνια ο πολίτης Αντώνης Ανδρ που εργάστηκε ανταποδοτικά επι 34 συνεχή χρόνια.Με πρόσχημα τον ένα μήνα που ΑΥΤΟΙ ΕΚΟΨΑΝ και πραγματικό λόγο την τόλμη του να κάνει αγωγή σε Ψυχαρομπομπολαίους όχι μόνο έφυγαν απο την πλευρά της ηθικής,αλλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ και νομικά…

Τι λέτε κ.Βρούτση;σας εξιστορούμε απόλυτα πραγματική με όνομα,τηλέφωνα και διεύθυνση υπόθεση…Αποδείξτε πως αντιλαμβάνεστε την πλευρά της ΗΘΙΚΗΣ και της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ…