Αρχική Αθλητικα Νίκησαν και προκρίθηκαν στο Γιουρόπα Λίγκ Ατρόμητος και Αρης!

Νίκησαν και προκρίθηκαν στο Γιουρόπα Λίγκ Ατρόμητος και Αρης!

1949

Εσπασαν καρδιές στο Περιστέρι όχι μόνο απο την αφόρητη ζέστη,αλλά και απο την εναλλαγή στο σκόρ μεταξύ Ατρόμητου και Ντουνάϊσκα.

Ο Ατρόμητος του Γιάννη Αναστασίου(φωτογραφία) συνεχίζοντας να παίζει το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με τις χρονιές του Νταμί Κάναντι προηγήθηκε ξεκίνησε με επτά Ελληνες στη σύνθεσή του και προηγήθηκε με 2-0 με “ελληνικά” γκολ του Κατράνη,παίκτη που αναδεικνύει ο Αναστασίου,και του Μανούσου με πέναλτυ.

ΟΙ Σλοβάκοι ισοφάρισαν με Ραμίρεζ στο 52 και Κάλμαρ(πέναλτυ) στο 72.Ο Σπύρος Ρισβάνης απο ωραίο φάουλ του (ποιού άλλου;) Ούμπιδες με κεφαλιά  στο 76.

Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά στο τέλος με 7 λεπτά καθυστερήσεων και με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Ο Ατρόμητος ,όπως και ο Αρης στη Λεμεσσό με γκολ του Ντιγκινί(πέναλτυ) πήρε νίκη που δίνει και πόντους στις ελληνικές ομάδες.

Ο Αρης στη Λεμεσσό ξεκίνησε και πάλι με μοναδικό Ελληνα τον Φετφατζίδη και απο το 68 έπαιζε με 11 ξένους αφού στη θέση του Φετφατζίδη μπήκε ο Σάσα.

Ο πολύς Ιντέγε έδωσε τη θέση του στον Μαρτίνεζ στο 86.

Η “κυπριακή” ομάδα(θα γράφουμε με εισαγωγικά στις περιπτώσεις αυτές αφού θεωρούμε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ την σύνθεση με 11 ξένους σε όποια χώρα και αν συμβαίνει,όσο επαγγελματικό και αν είναι το ποδόσφαιρο)ξεκίνησε πάλι με 11 ξένους και έβαλε στο 52 τον Αβραάμ…

Στην επόμενη φάση ο Ατρόμητος παίζει με την γνωστότατη Λέγκια Βαρσοβίας με δεύτερο παιχνίδι(πρώτο στις 7 Αυγούστου στη Βαρσοβία) και πάλι στην Αθήνα στις 14 Αυγούστου.