Αρχική Θέμα Αθώος ο Γιάννος-Πανηγυρίζει για τη δικαίωση (και) η χώρα του Βολταίρου ,όπου...

Αθώος ο Γιάννος-Πανηγυρίζει για τη δικαίωση (και) η χώρα του Βολταίρου ,όπου έπεσαν και τα ..τσιμέντα!

4

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο δικηγόρος του Γιάννου Παπαντωνίου έδωσε ρεσιτάλ!Αγόρευε πέντε ώρες για την αθωότητα του Γιάννου,της συζύγου του και του συνεργάτη τους κ.Μπάρδη,πρώην στελέχους της τράπεζας Λάτση.

Το θέμα ιδιαίτερα δύσκολο και για έναν δικηγόρο που είναι τόσο ικανός,ώστε να είναι και δικηγόρος της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα, πριν 22 χρόνια είχαν συμβεί δυο γεγονότα που ο εισαγγελέας εκ των υστέρων τα συνέδεσε:

1.Ο Γιάννος υπέγραψε τη συμφωνία για αναβάθμιση στις γαλλικές φρεγάτες και

2.η συζυγός του κ.Κουράκου άνοιξε ένα λογαριασμό στην Ελβετία.

Εκεί εισέρρευσαν κάπου 2,5 εκατομ ευρώ.

Ο λογαριασμός δεν έχει καμία σχέση με το λογαριασμό της κυρίας Γιάννου στη λιστα Λαγκάρντ, ύψους 1,4 εκατομ ευρώ, για τον οποίο καταδικάστηκαν και σε δεύτερο βαθμό σε ποινή εξαγοράσιμη προς 100 χιλιάρικα,δηλαδή το 1/14 του λογαριασμού.

Ο εισαγγελέας αυτόν τον λογαριασμό τον κατήγγειλε με κατηγορητήριο ως λογαριασμό μίζας με το αιτιολογικό ότι σε αυτόν κατέληξαν χρήματα απο τον εκπρόσωπο της γαλλικής εταιρείας “Θαλής” που ανέλαβε τις φρεγάτες.Και ως δωροδότη του Γιάννου προσδιόρισε τον εκπρόσωπο της εταιρείας αυτής Μπεκατώρο.

Αυτά όλα πριν 13-15 χρόνια,όταν και υπήρχαν εκτενή ρεπορτάζ στα ΜΜΕ,ιδιαίτερα από στα ΜΜΕ των Ν.Χατζηνικολάου και Κ.Βαξεβάνη.

Εμείς επειδή γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν δωροδοκούνται Έλληνες υπουργοί και μάλιστα απο οπλικά συστήματα είχαμε πάντα τις επιφυλάξεις μας παρά τα εισαγγελικά κατηγορητήρια.

Αλλωστε τέτοια κατηγορητήρια για μίζες απο οπλικά συστήματα είδαμε και διαβάσαμε δεκάδες.Ολα, ανεξαιρέτως, κατέληξαν στο αρχείο.Άρα;

Αυτές τις επιφυλάξεις και τη βεβαιότητά μας ότι εν τέλει θα αθωωθεί ο Γιάννος και όλοι τους τις μεταφέραμε και στο αμέσως προηγούμενο ρεπορτάζ μας ,στο οποίο καταγράφαμε ότι απο ΧΘΕΣ στο “στρατόπεδο” του Γιάννου,υπήρχε η βεβαιότητα ότι θα αθωωθούν. Διότι απέδειξαν στο δικαστήριο ότι ο δωροδότης είναι μεν νεκρος,αλλά αν ήταν ζωντανός θα βεβαίωνε ότι δεν γνώριζε καν τον Γιάννο και δεν τον δωροδόκησε.Σκοτώθηκε,το 2012 και αφού είχε ξεσπάσει ο θόρυβος για τις φρεγάτες στο…ίσιωμα της Αττικής Οδού.

Επίσης είχαν βεβαιότητα αθώωσης γιατί τα χρήματα τα δικαιολόγησαν επαρκώς και ως προερχόμενο από την πρώην συζυγό του,η οποία είναι νεκρή μεν,αλλά ήταν το γένος Καρτάλη από τον Βόλο που είχε χρήματα.

Και τέλος απο βοήθεια μιας θείας που ζούσε στην πρώην γαλλική αποικία του Νίγηρα,η οποία είναι μεν μπανανία από πλευράς κρατικής λειτουργίας,αλλά η νεκρή σήμερα θεία είχε κάνει εκεί “τα κουμάντα της”.

Ο Εισαγγελέας ήταν ανένδοτος.Τα χρήματα είπε ότι ήταν καθαρά μίζα.Το ίδιο και ο Νομικός Συμβουλος του κράτους κ.Πουλάκος.

Ομως ο  βασικός δικηγόρος  του Γιάννου(δικηγόρος και της Μαρέβας) με πεντάωρη αγόρευση είπε ότι από τη χώρα του Βολταίρου δεν γίνονται δωροδοκίες Ελλήνων και τα χρήματα είναι πεντακάθαρα.

Το δικαστήριο απλά μας…κούφανε.

Είπε ότι η απιστία δεν αποτελεί βασικό αδίκημα για τη …νομιμοποίηση και μόλις το άκουσαν τα τσιμέντα του Βολταίρου …έπεσαν ξερά από τα νομικά τους γέλια!..

Εκεί που τα τσιμέντα ήρθαν στα…συγκαλά τους ήταν όταν άκουσαν το δικαστήριο να λέει ότι δεν δόθηκαν μεν επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση των εκατομμυρίων, αλλά διατηρεί αμφιβολίες για τη δωροδοκία και κηρύσει όλους αθώους!!!

Πριν ένα χρόνο στην ΙΔΙΑ αίθουσα ένα εφοριακός.ο Θόδωρος Κορδ,καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη γιατί ,λέει ζήτησε 10 χιλιάρικα απο επιχείρηση του …σχοινιού για να μην συντάξει την καταδικαστική έκθεση,την οποία όμως είχε συντάξει και είχε παραδώσει  ΠΡΙΝ ζητήσει τα λεφτά.Απόδειξη ότι ζήτησε χρήματα με μαγνητοφώνηση ή κάμερα δεν υπήρξε.Μόνο λόγια και προσημειωμένα υπό μυστήριες συνθήκες χρήματα…

Εναντίον του εγιναν έρευνες και δεν βρέθηκε κανείς λογαριασμός του,κανένα ευρώ και ζει στην ψάθα…Και δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία και τον εξόντωσαν!..Βέβαια από την άλλη είναι κοτζάμ Γιάννος.

Αλλος νοήμων εισαγγελέας έκανε έκθεση 250 σελίδων σε 15 ημέρες μελετώντας… τρεις χιλιάδες σελίδες εναντίον ανθρώπων που αθωώθηκαν,επειδή δεν τους βρήκαν ούτε ένα ευρώ σε λογαριασμό…

Είχαν και έχουν όμως απέναντί τους την τραπεζική Μαφία και είχαν κάνει το λάθος να τα βάλουν μαζί της κόβοντας  στην τραπεζική Μαφία την αφαίμαξη τεραστίων ποσών απο το δημόσιο ταμείο…

Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα έχουν έτσι την ευκαιρία να δηλώοουν στις κάμερες της κρατικής τηλεόρασης ότι “αγωνίστηκαν για μια καλύτερη Ελλάδα και διαγράφουν με δίκαιη απόφαση την τεράστια ταλαιπωρία τους στα δικαστήρια.”

Αυτά τα δήλωνε ο Γιάννος στις κάμερες της κρατικής τηλεόρασης που είχε τίτλο “ΑΘΩΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΟΓΩ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ”!

Δίπλα του ο δικηγόρος του και δικηγόρος της Μαρέβας.Ο φίλτατος ΜΙχάλης Δημητρακόπουλος.Την εποχή που ο Γιάννος ήταν υπουργός ,ήταν επίσης Υπουργός και ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης κ.Φλωρίδης,ενώ ακουγόταν έντονα ότι υποψήφιος βουλευτής με το ίδιο Κόμμα(ΠΑΣΟΚ)θα ήταν και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Ο Ροδόλφο Πιζάρο είναι ποδοσφαιριστής που κατάγεται από την μπανανία που λέγεται και Μεξικό,αλλά και “βασίλειο της διαφθοράς”.Ηρθε στην ΑΕΚ,εμεινε ένα χρόνο και γύρισε πίσω δηλώνοντας ότι η Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη σε διαφθορά απο το Μεξικό…

Διαβάστε το σχετικό μας ρεπορτάζ αμέσως κάτω.Είναι εκτενές και προέβλεπε την στηριγμένη (και) στους 3 νεκρούς αθωότητα του Γιάννου!

Y.Γ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν έκαναν σχόλια για την δικαίωση του Γιάννου γιατί έχουν σοβαρότερα να ασχοληθούν.Δηλαδή εσωεκλογές,το “γυιό της πλύστρας” ,τους “χορτασμένους με πισίνα” που είναι πιο εγγυημένοι από το “γυιό μιας πλύστρας”,την παραίτηση της κ.Ακρίτα με την πισίνα κ.α.

Θού Κύριε…Ήμαρτον!