Αρχική Αθλητικα Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 στη Ρουμανία ,προκρίνεται,ο (κάτι σαν) Αρης συνετρίβη 3-0...

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 στη Ρουμανία ,προκρίνεται,ο (κάτι σαν) Αρης συνετρίβη 3-0 και αντίο!

2045

H AEK με 4 Ελληνες στη σύνθεσή της κατάφερε να κερδίσει καθαρά στη Ρουμανία την Κραϊόβα και ουσιαστικά να περάσει στην επόμενη φάση.Μάλιστα το πρώτο απο τα δυο γκολ με τα οποία κέρδισε το έβαλε ο Μάνδαλος.Το δεύτερο ο Λιβάγια και η άμυνα κράτησε την εστία της ανέπαφη.

Επαιξαν ακόμα οι Μπάρκας,Χούλτ,Σβάρνας,Βράνιες Κλωναρίδης,Ζεράλδες, Μπέντε.

Αντίθετα αυτό που υποτίθεται ότι είναι η συνέχεια του παλαιού Αρη Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε στο (συνθετικό) γήπεδο της Μόλντε Νορβηγίας με …11 ξένους στη σύνθεσή του.

Και εννούμε ξένους απο τα διάφορα κάτω-κάτω ράφια,ίσως και το πάτωμα.

Αποβλήθηκε μάλιστα στις αρχές του β Ημιχρόνου ο Βέλεθ και το μέχρι τότε 2-0 έγινε εύκολα 3-0 στο τέλος και ο Αρης αν δεν βρει κάποιο θαύμα αντίο.

Στο β ημίχρονο έβαλε όταν έμεινε με 10 τον Φετφατζίδη και τον Δεληζήση,αφού αποβλήθηκε ο στοπερ Βέλεθ.

Ο επικεφαλής του Αρη Θόδωρος Καρυπίδης κάποια στιγμή θα αναγκαστεί,όπως ο Αλαφούζος να σοβαρευτεί.

Οπως θυμάστε τα ίδια και πολύ χειρότερα γράφαμε όταν ο Αλαφούζος τόλμησε και παρουσίασε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 11 ξένους και 3 αναπληρωματικούς καιδυο προπονητές στον πάγκο με τριφύλλι στο στήθος.Ολοι “άνιωθοι” σε ποιό γήπεδο βρίσκονταν ,ποιά φανέλλα φορούσαν κλπ.

Ο Αλαφούζος δεν είχε πρόβλημα γιατί ,ούτως η άλλως δεν εμφανίζεται πουθενά.Ο Καρυπίδης όμως;Την ομάδα της σημερινής Βέροιας να έβαζε στη νορβηγία αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το είχε.

Επίλογος: κ.Καρυπίδη κάποια στιγμή να παρουσιάσεις κάτι απο τον Αρη ή τον ίδιο τον Αρη και ας χάνει…

Αυτονόητο είναι ότι δεν μπαίνουμε στον κόπο να γεμίσουμε το κεφάλι και τα μάτια σας με ονόματα παικτών που στο επόμενο δευτερόλεπτο θα ξεχάσετε,εκείνοι δε (οι ξένοι παίκτες)με τα ακουστικά στα αυτά “για να είναι αλλού” ξέχασαν ήδη που έπαιζαν με ποιόν και για ποιόν…