Αρχική Διεθνη Tράμπ: “Σκότωσαν τον παιδεραστή Επστάϊν στη φυλακή για να μην μιλήσει...

Tράμπ: “Σκότωσαν τον παιδεραστή Επστάϊν στη φυλακή για να μην μιλήσει για τον Κλίντον”!

2687

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Μπορει ο (νέος)τίτλος αυτιού του ρεπορτάζ να είναι προωθημένος και αναντίστοιχος με την πραγματικότητα,αλλά αν κανείς “μεταφράσει” ελέυθερα τα υπονοούμενα του προέδρου Τράμπ τότε καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δείχνει τον πρώην πρόεδρο Κλίντον ως ωφελημένο απο το θάνατο στη φυλακή του παιδεραστή ζάμπλουτου Επστάϊν!

Ο εικονιζόμενος  στο (ασπρόμαυρο) κέντρο της φωτογραφίας είναι ο δισεκατομυριούχος Τζέφρι Επστάϊν.Φίλος του Τράμπ,του Κλίντον,του Γούντι Αλλεν.Διάσημοι και πανίσχυροι της εξουσίας οι προαναφερόμενοι.Φίλος και άλλων πανίσχυρων του χρήματος και βασιλικών οικογενειών διεθνώς.Φίλος δικαστών και Εισαγγελέων.Φίλος,φίλος,φίλος.Οποιονδήποτε ισχυρό εξουσίας στην Αμερική και στην Ευρώπη μπορούσε να του τηλεφωνήσει ,είτε άμεσα ο ίδιος,είτε εκ μέρους των προαναφερομένων,είτε να πάρουν οι ίδιοι οι προαναφερόμενοι για λογαριασμό του.

Ο εικονιζόμενος Επστάϊν με αυτό τον τρόπο “καθάρισε” το 2008 στη Φλόριντα απο καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Συνέχισε φυσικά την ίδια αθλιότητα με δεκάδες και παραπάνω ανήλικα ,τα οποία οτυ έφερναν με το “καλό”,δηλαδή με χρήματα και με τη θελησή τους,είτε με το “ζόρι”,δηλαδή εγκλωβισμένα απο το “σύστημα αρπαγής ανηλίκων”.

Μέχρι που πριν δυο μήνες ένας Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης που πήρε το φάκελλο,τον έστειλε φυλακή και εξανάγκασε τον τότε εισαγγελέα Φλόριντας που την είχε χαρίσει στον Επστάϊν να παραιτηθεί.

Απο που να παραιτηθεί;Οοοοχι απο τη θέση του Εισαγγελέα.από τη θέση του Υπουργού εργασίας στην οποία τον είχε προωθήσει ο Τράμπ.Ναι και στις ΗΠΑ αξιοποιούνται οι εισαγγελείς,αλλά εκεί το σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό απο μας.Οι εισαγγελείς δεν θεωρούνται δικαστές,αλλά έχουν άλλεςευθύνες και έχουν συνέπειες ,αν σχηματίσουν δικογραφία και δεν καταφέρουν να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ τις κατηγορίες που απαγγέλλουν κατά προσώπων.

Ο συγκεκριμένος ενώ είχε αποδείξεις,προσποιήθηκε ότι δεν ήταν αρκετές και έτσι ήρθε σε συμφωνία με τον Επστάϊν ,ώστε να μην τον τιμωρήσει…

Ο Επστάϊν απο τις φυλακές προσπάθησε και πάλι να κινητοποιήσει τους ισχυρούς φίλους.Δεν μπορούσαν τώρα να κάνουν τίποτα,γιατί ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης κατονόμασε αυτούς τους ισχυρούς φίλους και είπε ότι χάρη σε αυτούς και στην υπουργοποίηση του προηγούμενου εισαγγελέα γλίτωσε…

Το δεύτερο πλάνο του Επστάϊν ήταν να προσπαθήσει να συγκινήσει τους ισχυρούς φίλους και την κοινή γνώμη.

Κάτι σαν το “πεθαίνω στη φυλακή απο καρδιά του Ακη”,κάτι σαν την βαριά ασθένεια του Κοντομηνά ,ώστε να μην προφυλακισθεί.

Αλλά ακόμα πιο θεαματικό.Εκοψε λίγο το λαιμό του για να φανεί σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας και ταυτόχρονα διακήρυξε δημόσια την αθωότητά του και την άδικη κράτησή του σε φυλακές πολύ σκληρές που έιναι για για επικίνδυνους εγκληματίες.

Η απάντηση απο τον Εισαγγελέα ήταν: “Εχω αποδείξεις πάμπολλες ,ότι είσαι εξαιρετικά επικίνδυνος εγκληματίας.Και να κόψεις πιο πολύ το λαιμό σου, μέσα θα μείνεις μέχρι να δικαστείς και η ποινή θα είναι κοντά στα 45 χρόνια κάθειρξης”.

Ο Επστάϊν κατάλαβε ότι θα πέθαινε στη φυλακή ,αφού για να βγει θα έπρεπε να ζήσει πάνω απο 120 χρόνια.

Και χθες αυτοκτόνησε κανονικά.Εννοείται πως αν ήταν στην Ελλάδα θα είχε ξεκινήσει καμπάνια υποστήριξής του.

Θυμάστε τον Νίκο Γεωργιάδη;

Ρεπορτάζ στις ΗΠΑ ,αλλά και διεθνώς αναφέρονται με ερωτηματικό τρόπο στην αυτοκτονία του Επστάϊν και αφήνουν να εννοηεθί ότι μπορεί και να του έκλεισαν το στόμα,αφού στον μακρύ κατάλογο των εγκλημάτων του  κατά ανηλίκων πιθανόν είναι να είχε συνεργούς η  να είχε παρέες γνωστούς και με κορυφαίες θέσεις σε διαφόρων μορφών εξουσιών.

Τόσο ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης,όσο και άλλοι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ διερωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να τον άφησαν χωρίς επιτήρηση σε φυλακές υψίστης ασφαλείας,όπου δύσκολα καταγράφονται αυτοκτονίες επωνύμων και μάλιστα με μία “απόπειρα” ήδη στο ενεργητικό του…

ΔΗΜΑΡΧΟΣ:’Πόσοι επώνυμοι είναι μπλεγμένοι;

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ντι Μπλάζιο δήλωσε μεταξύ άλλων:«αυτό που πολλοί από εμάς θέλουν να μάθουν, είναι τι πραγματικά ήξερε;
Πόσοι άλλοι εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι ήταν μπλεγμένοι στις παράνομες δραστηριότητές του;
Αυτή η πληροφορία δεν πέθανε με τον Τζέφρι Έπσταϊν και πρέπει να διερευνηθεί».

Ηδη ο πρόεδρος Τράμπ έδειξε τον Κλίντον,ρεπορτάζ των “Τάϊμς” της Νέας Υόρκης τροφοδοτεί την φημολογία καθώς παρουσιάζει με στοιχεία σοβαρότατες παραβιάσεις στην φύλαξη του Επστάϊν και οι Δημοκρατικοί που βλέπουν να φουντώνει το θέμα την τελευταία προεκλογική χρονιά αντεπιτίθενται στον Τράμπ

Το retweet  του Αμερικανού προέδρου καταδίκασαν σήμερα πολλοί Δημοκρατικοί υποψήφιοι στις προεδρικές του 2020, μεταξύ αυτών ο Τεξανός Μπέτο Ορούρκε και ο γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσεϊ Κόρι Μπούκερ.

«Αυτό που κάνει (ο Τραμπ) είναι επικίνδυνο: δίνει ζωή όχι μονάχα σε θεωρίες συνωμοσίας όμως δίνει ώθηση στην οργή και το χειρότερο εναντίον ορισμένων ανθρώπων» είπε ο Μπούκερ.

Για να πυροδοτήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας, πολλοί προέταξαν τις περίπου 2000 σελίδες των δικαστικών εγγράφων, που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή, όπου περιγράφονται λεπτομερώς οι κατηγορίες κατά του Έπσταϊν μιας Βιρτζίνια Τζιαφρ.

Η γυναίκα ανέφερε τα ονόματα πολιτικών προσώπων με τα οποία την ανάγκασε, όπως κατήγγειλε, ο Έπσταϊν να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις. Όλοι τους το αρνήθηκαν.

Θα μπορούσε να είναι και αντιπερισπασμός εν όψει επερχόμενων ; Θα μπορούσε αφού ο ίδιος ο Τράμπ έχει γράψει εγκωμιαστικά στο παρελθόν για την κοινή αδυναμία που είχε “με τον φίλο του επι 15 χρόνια Επστάϊν” στις νεότερες γυναίκες.

Βέβαια μιλάμε για ανήλικα…

Στις ΗΠΑ αρέσκονται σε συνωμοτικά σενάρια για τους Κλίντον και υπάρχει ρεπορτάζ παλαιό για διαδοχικούς θανάτους ανθρώπων που θα μπορούσαν να πλήξουν τους Κλίντον…

Σε κάθε περίπτωση πάρτε θέση στον…καναπέ γιατί η υπόθεση αυτή θα έχει συνέχειες…

ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ!

Μία ημέρα  πριν την αυτοκτονία του Επστάϊν η υφήλιος είδε την 23χρονη κούκλα που θα δείτε πιο κάτω στις φωτογραφίες.Και τα ελληνικά ΜΜΕ την δημοσιεύουν.

Διότι η 23χρονη κούκλα είναι προπονήτρια και κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικο του σχολείου της ηλικίας μεταξύ 13και 17 ετών.

Ακριβώς αυτή την κατηγορία είχε στην Ελλάδα και λίαν βαρύ επώνυμο που δίδασκε σε λίαν επώνυμο σχολείο.

Πήγε και στο εδώλιο.Είδατε πουθενά φωτογραφίες;

Αθωώθηκε με 5-2 με σκεπτικό ότι ΔΕΝ υπήρξε τίποτα ερωτικό.Το δικαστήριο δεν δέχθηκε να διαβαστούν τα “ραβασάκια” μεταξύ θύτη και θύματος ,γιατί αν διαβαζόταν θα κοκκίνιζαν και οι τοίχοι στο δικαστήριο απο τα ερωτόλογα και τις ερωτοσυναντήσεις στο σπίτι του θύτη!

Οταν όμως είναι ξένοι…Ε,τότε δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες και με πύρινα ρεπορτάζ μάλιστα.

Εμείς αν τα είχαμε δημσοιεύσει τα ελληνικά τώρα θα μας είχαν τσακίσει για προσωπικά δεδομένα.Διότι ,λέει, αν δεν καταδικαστεί αμετάκλητα κάποιος ΔΕΝ μπορούμε να δημοσιεύουμε ούτε τα ονόματα,ούτε την πρώτη κατηγορία,ούτε την πρώτη καταδίκη,ούτε  και τη δεύτερη καταδίκη,ούτε,ούτε…Αν είναι Ελληνας.

Αν είναι ξένος…

Εχουν καλέ οι ξένοι προσωπικά δεδομένα; Μην τρελαθούμε κιόλας με τους κουτόφραγκους…

Το σχολείο ήδη απέλυσε την συγκεκριμένη δασκάλα με το όνομα Χάϊλι Ρενό και σε επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι “η οικογένεια του μαθητή που αποπλανήθηκε έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και πως δεν υπάρχουν στοιχεία για σεξουαλική αποπλάνηση άλλου μαθητή.”

 

Δείτε την στις φωτογραφίες και ρωτήστε αν το ελληνικό λίαν επώνυμο σχολείο είχε οποιαδήποτε επίσημη αλληλογραφία με την οικογένεια του ,μέχρι την αθώωση (μετά 12 χρόνια απο την καταγγελία!!!)φερομένου ως θύματος…

daskala-sex-dyo
daskala-sex-tria
daskala-sex-ena