Αρχική Διεθνη Καίνε με εμπρησμό τον Αμαζόνιο για να φτιάξουν χρυσωρυχεία…

Καίνε με εμπρησμό τον Αμαζόνιο για να φτιάξουν χρυσωρυχεία…

2002

 

 

Κάποτε θα συνέβαινε…Εδώ και χρόνια έλεγαν ότι “θα καεί ο Αμαζόνιος γιατί μετά τις φωτιές θα μετατραπεί η περιοχή σε ένα χρυσωρυχείο για την παγκόσμια οικονομική ελίτ”…

Ακριβώς αυτό είναι πίσω απο τη δήθεν τυχαία πυρκαϊά στη ζούγκλα του Αμαζονίου…

Στη Βραζιλία εξελέγη ο Μπολσονάρου, αγαπημένος των οικονομικών ελτι παγκοσμίως,φίλος του Ντόναλντ Τράμπ και των κορυφαίων “επενδυτών” του κόσμου.

Καίγεται η κάηκε ήδη μια έκταση αμιγώς δασική ίση με το μέγεθος της…Γαλλίας.Φανταστείτε τι θα βλέπουν εκεί όσοι ζουν μετά 50-100 χρόνια.

Οι επιπτώσεις στο παγκόσμιο κλίμα;Τεράστιες.Θα πεθάνουν πολλοί απο καιρικά φαινόμενα ,ανά τον πλανήτη και ήδη εκπέπμπεται διεθνως ΣΟΣ απο τους πάντες.

Οι παγκόσμιοι ηγέτες του πλανήτη,όποιοι πραγμαιτκά είναι και όχι αυτή που έχουν τις επιγραφές,δεν φαίνονται να πολυσυγκινούνται.

Ο πληθυσμός του πλανήτη ήδη είναι τεράστιος για να χωρέσει στα ήδη εκμεταλλεύσιμα.Προγράμματα ανάσχεσης των γεννήσεων σε χώρες που μέσα σε ένα κλουβί γεννούν 10 και 15 παιδιά,όπως περίπου στην πάμφτωχη μεταπολεμική Ελλάδα(…) δεν υπάρχουν.

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός του πλανήτη έχει 50πλασιαστεί τα τελευταία 100 χρόνια.Η Ινδία φτάνει την Κίνα,η οποία εξακολουθεί να τρέχει σε ρυθμούς δις…

Η παγκόσμια οικονομική ελίτ του πλανήτη δεν θα συγκινηθεί ακόμα και σε μαζικούς θανάτους απο καιρικά φαινόμενα….Αλλωστε αυτοί σημειώνονται σε παραγκουπόλεις,φτωχά παράλια κλπ.

Καίγεται ο Αμαζόνιος και μέγα τμήμα της Βραζιλίας ,αλλά όχι τυχαία…Κάποιοι έχουν ήδη έτοιμα τα σχέδια επενδύσεων στην περιοχή και τη μετατροπή της σε χρυσωρυχείο πολλών επιπέδων…

 

ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣ.