Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ φλύαρος 1-1,οι Μπέμπηδες ήττα,η Λιβερπουλ 3άρα στην Αρσεναλ,η Γιούβε σοβαρή...

Ο ΠΑΟ φλύαρος 1-1,οι Μπέμπηδες ήττα,η Λιβερπουλ 3άρα στην Αρσεναλ,η Γιούβε σοβαρή 1-0.

1835

Ο Παναθηναϊκός και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ πάνε φέτος για πρωτάθλημα,σύμφωνα με τους υπέυθυνους των δυο ομάδων.

Η Γιουνάϊτεντ μετά την συντριβή της Τσέλσι τα φόρτωσε στον κόκκορα.Στην δεύτερη αγωνιστική ισοπαλία στην Γούλβς και στην τρίτη αγωνιστική έχασε στο γήπεδό της απο την νεοφώτιστη Κρύσταλ Πάλλας.

Μάλιστα ισοφάρισε στο 89 αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό έφαγε και δεύτερο γκολ..Είχε κατοχή μπάλλας 65%…Στις κερκίδες 75.000 θεατές και στη σύνθεση της Γιουνάϊτεντ μόνο 3 ξένοι…

Ο ΠΑΟ αφού συνέτριψε εκτός έδρας την Φέγενορντ και τον Αγιαξ πήγε στη Λαμία υποψιασμένος αφού εκεί δεν κερδίζει.

Με 71% κατοχή μπάλλας τελείωσε το ματς για τον ΠΑΟ ,αλλά ΚΑΜΙΑ τελική προσπάθεια ουσίας στο β ημίχρονο αν και το πρώτο είχε τελειώσει 1-1…Τελικό αποτέλεσμα ισοπαλία,δικαιολογία για εκτός έδρας δεν υπάρχει ,αφού στη Λαμία είχαν πάει περισσότεροι πράσινοι από όσους στο πρώτο φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αλαφούζος ήταν και δεν ήταν εκεί.Σε όλο σχεδόν το μάτς οι οπαδοί του ΠΑΟ έσερναν στον Αλαφούζο,όσα τις προηγούμενες χρονιές στον …Μαρινάκη του Ολυμπιακού!

Κερδίζονται έτσι τα πρωταθλήματα; Μήπως η εσωτερική αρρώστια του ΠΑΟ έχει επιρροή και στην ατολμία να μπούν στην αντίπαλη περιοχή, ως να είναι η άμυνα της Λαμίας καλύτερη του Αγιαξ;

Η Λαμία είναι καλύτερη στο ρόστερ απο πέρυσι ,προηγήθηκε στο σκορ ,αλλά ενώ σε άλλη χρονιά θα έπαιρνε τη νίκη φέτος έχει το περίφημο …VAR.

Ο διαιτητής Σκουλάς το χρησιμοποίησε στο πονηρό,αλλά καταφανές χέρι του Πλιάτσικα,έδωσε με καθυστέρηση το πέναλτυ και ισοφάρισε ο ΠΑΟ.

Σε άλλς φάσεις ο διαιτητής έκανε λάθη και δεν χρησιμοποίησε το “μηχάνημα” να τα διορθώσει…

Η Λίβερπουλ που πάει πραγματικά για πρωτάθλημα σάρωσε την Αρσεναλ 3-1 με δυο γκολ του Σάλαχ,ενώ στη β κατηγορία ο Μπιέλσα που δήλωσε ότι έμεινε στη Λίντς να την ανεβάσει στη μεγάλη κατηγορίαμέχρι στιγμής δικαιώνεται.Σάρωσε εκτός έδρας 3-0 την Στόουκ και οδηγεί την κούρσα στις πρώτε ςπέντε αγωνιστικές με απώλεια μόνο δυο βαθμών σε ισοπαλία με τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θα κάνει τη Νότιγχαμ φέτος καλύτερη απο τον Ολυμπιακό.

Η Νοτιγχαμ είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας και ο Θρύλος πατάει στοους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ…

Η Γιουβέντους αντίθετα σοβαρή και στιβαρή ξεκίνησε με νίκη εκτός με την φιλόδοξη φέτος Πάρμα.Κέρδισε 1-0 με γκολ του Κελίνι ,ενώ ακυρώθηκε ως οφ σάϊντ γκολ του Ρονάλντο.Το  VARέδειξε κάτι εκατοστά…