Αρχική Αθλητικα Αλαφούζος-ΟΦΗ 1-3 με απίστευτες …αλαφουζιές που διασύρουν τον ΠΑΟ!

Αλαφούζος-ΟΦΗ 1-3 με απίστευτες …αλαφουζιές που διασύρουν τον ΠΑΟ!

1961

Οποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα πηγαίνει στο εξής  και επι των ημερών Αλαφούζου,να δει παιχνίδι ΠΑΟ-ΟΦΗ πιστεύοντας ότι μπορεί και να πάρει βαθμό ο Παναθηναϊκός είναι απλώς αφελής.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ο νέος διασυρμός του ΠΑΟ από τον ΟΦΗ μέσα στην Αθήνα δεν είναι παρά κάτι που παίχτηκε εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Τα λάθη του Νούνιες και του Μπουζούκη και λοιπών είναι λάθη,αλλά όσοι παίζουν ποδόσφαιρο ή κατέχουν κάπως απο ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟ επι Αλαφούζου πορεύεται με …αλαφουζιές.

Τέτοιες είναι και τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ.

Παρέλκει να ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι και ις σκοπιμότητες που θα φανούνσ το επομενο διάστημα.

Οι αλλαγές τεχνικής ηγεσίας,παικτών και άλλα κόλπα είναι απλώς κόλπα.

Ο ΟΦΗ μέχρι το 85 είχε 12 τελικές προσπάθειες και ο ΠΑΟ 5.Εκεί έβαλε και το γκολ με πέναλτυ που πήρε πάλι απο το VAR.

Οι παίκτες του που ήταν εγκατεστημένοι στην περιοχή του Αγιαξ και τη Φεγενορντ στην Ολλανδία δεν μπήκαν στην περιοχή παρά …κατά λάθος.Οπως είχε γίνει και στην Λαμία ,όπου είχε 72% κατοχή.

Τελικό σκορ ΠΑΟ-ΟΦΗ 1-3 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Αλαφούζος συσκέπτεται για να αλλάξει ή όχι τεχνικ΄ξη ηγεσία και να στρέψει τα φώτα ή την πορεία του,κάπου αλλού και όχι στον ίδιο,δημιούργημα του οποίου είναι όλα όσα βλέπει κανείς…

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα άλλο γιαυτό το παιχνίδι ,δηλαδή συνθέσεις ,γκολ κλπ

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη αποκλειστικά και άφησε να εννοηθεί ότι θα υποβάλει την παραίτησή του ,κάτω απο αποδοκιμασίες λιγοστών φιλάθλων που είχαν την υπομονη να περιμένουν δεν αλλάζει την εκτίμηση ότι όλα παίζονται στο παρασκήνιο…

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με επτά Ελληνες στην ενδεκάδα(ο ΠΑΟ με 6) και ο νέος του προπονητής Γ.Σίμος έκανε την πρώτη του νίκη στην α κατηγορία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ 1-2

Ο Παναιτωλικός έχασε στο Αγρίνο απο την Ξάνθη με 2-1.Προηγήθηκε στο 71 με πέναλτυ του Μπαίροβιτς,αλλά στο επόμνο λεπτό η Ξ΄ναθη που ήταν καλύτερη γενικά ισοφάρισε με τον Εντουάρντο.Μετά 5 λεπτά ολοκλήρωσε την ανατροπή βάζοντας δεύτερο γκολ με τον Στάρτζιον.

Και οι δυο ομάδες είχαν απο 3 Ελληνες στη σύνθεσή τους.