Αρχική Αθλητικα Νίκησαν ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός με ένα γκολ διαφορά γιατί το VAR εξαφάνισε 3άρες και...

Νίκησαν ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Ολυμπιακός με ένα γκολ διαφορά γιατί το VAR εξαφάνισε 3άρες και 4άρες…

1908

Μπα…μπα…Που είναι εκείνες οι τριάρες και τα ντόρτια και οι εξάρες που έριχναν οι φοβεροί και τρομεροί Λόπεζ,μόπεζ;

Οι “μεγάλοι” του ποδοσφαίρου ,που τα τελευταία είναι μεγάλοι με παίκτες από τα κάτω ράφια και τα δάπεδα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κερδίζουν πολύ αγχωτικά με ένα γκολ διαφορά και κάνουν αγώνα στο τέλος να το κρατήσουν.Για τον ΠΑΟ τα γράψαμε χθες και ο Αλαφούζος ούτε σήμερα αποχώρησε.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-1 ,αφού ισοφαρίστηκε και ούτε οι προπονητές δεν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα του,ούτε οι δημοσιογράφοι,ούτε οι φίλαθλοι.Οι Ακπομ,Τσιλούλις και Σβιντέρσκι τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 με πέναλτυ οριακώς βλακώδες(το χτύπησε ο Βαλμπουενά) την Λάρισα στο γήπεδό της και στο β ημίχρονο η Λάρισα είχε καθολική υπεροχή,ενώ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός γλίτωσε απο τη βολίδα του Μπούστος που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το VAR είχε πολλή δουλειά και με αυτό πήρε το πέναλτυ ο Ολυμπιακός ,ενώ δυο γκολ του ακυρώθηκαν λόγω VAR.

H AEK στην Τρίπολη μετά βιας 2-3 με τον Αστέρα.Προηγήθηκε  με 1-2 στο β ημίχρονο.Ο Μπαράλες ισοφάρισε με πέναλτυ οι διαφορές ελάχιστες σε δυο ομάδες που έπαιζαν με 3 και 4 Ελληνες παίκτες…

Το νικητήριο γκολ στο 90.Τα γκολ οι Φερνάντεζ,Ολιβέϊρα,Λιβάγια,Μπαράλες και Σιμοες και βάλτε το σωστό όνομα σε όποια ομάδα νομίζετε…Αν δεν γνωρίζετε ποιός είναι σε ποιά,φταίει το “ράφι” απο το οποίο προέρχονται…

Η ΑΕΚ είχε γεμάτη κερκίδα,πανηγυρισμούς μετά τη νίκη,γιατί προφανώς οι “μεγάλοι” θα θεωρούν άθλο τις νίκε ςπου κάποτε μας έλεγαν ότι είναι φυσιολογικές γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Χαρακτηριστικό των δημιουργών της στεβλής εικόνας είναι ότι στην κρατική τηλεόραση παρουσίαζαν σαν “κρύψιμο” της μπάλλας από την ΑΕΚ(χθες με άλλη ομάδα,αύριο με κάποια άλλη κ.ο.κ) κάποιες απλές κινήσεις που γίνονται κατά κόρον στα παιχνίδια Κ19 των ομάδων απο νεαρούς Ελληνες…Αλλά μια και κάνουν τις κινήσεις αυτές οι Λόμπε-Μόπεζ πρέπει να τους παρουσιάσουν σαν κάτι μεταξύ Ρονάλντο-Μέσι-Νεϊμάρ…

O Ατρόμητος στη Λαμία ήρθε ισόπαλος 2-2 και πάλι το “μηχάνημα” είχε δουλειά καθώς ακύρωσε γκολ του Βέλιου με το οποίο θα κέρδιζε.

Η Λαμία προηγήθηκε δυο φορές,τη δεύτερη απο λάθος του Ρισβάνη,α λα Νούνιες με γκολ του Σάλιακα με φάουλ και του Τουράμ με πέναλτυ.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε με Γούτα και Βέλιο, ο οποίος έβαλε το γκολ μάλλον της χρονιάς,αφού δύσκολα άλλος θα βάλει καλύτερο.Ανάποδο ψαλίδι με βαθμό δυσκολίας πολύ μεγάλο,λόγω θέσης,κίνησης  κλπ

Ο Κώστας Μήτρογλου και πάλι μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο της Αίντχόβεν και πάλι ξανάβαλε γκολ και η φημισμένη ομάδα του είναι στην κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος με τον Αγιαξ.

Το μηχάνημα VAR άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα την άθλια εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος και τον ουριστικό διορισμό του πρωταθλητή κάθε φορά με διαιτησίες ,παραγοντισμούς κλπ.

Είναι βέβαιο ότι οι “μεγάλοι” για να διατηρήσουν όνομα τις επόμενες χρονιές θα πρέπει να αγοράζουν απο το πάνω ράφι και όχι απο τα κάτω μαζί με όλους και να συμπληρώνουν το “ρόστερ” με διαιτητές και παράγοντες κλπ.

Πρώτο αποτέλεσμα οι παίχτες όλων των ομάδων φεύγουν αγκαλιασμένοι και όχι με γροθιές γιατί πια έχουν απελευθερωθεί απο το άγχος,αφού το “μηχάνημα” δείχνει με ακρίβεια τι συνέβη…

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι στην κρατική τηλεόραση δεν μιλούσε απο θέση “προφέσορα”κάποιος Ελληνας παράγων,αλλά ο ξένος Φούσεκ, επικεφαλής του κλιμακίου που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω διαφθοράς.

Και …μούγκα στη στρούγκα εκείνοι που παρίσταναν τον οπλαρχηγό με τα φυσεκλίκια…

Και ο ξένος είπε σε ένα αδιάφορο στυλ ότι μίλησε με τους ιδιοκτήτες των ομάδων Μαρινάκη,Σαββιδη,Αλαφούζο,Μελισσανίδη και δεν τους απέδωσε καμία δεσπόζουσα θέση πουθενά.Μίλησε για μια πολυκατοικία του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους συγκατοίκους που θα πρέπει να την κρατήσουν σε άριστη κατάσταση…