Αρχική Αθλητικα Πεντάρα ο Θρύλος στο Βόλο,5 γκολ ο συμπαίκτης του Μήτρογλου Ντ.Μάλεν!!!

Πεντάρα ο Θρύλος στο Βόλο,5 γκολ ο συμπαίκτης του Μήτρογλου Ντ.Μάλεν!!!

1837

Το τελικό 5-0 του Ολυμπιακού επι του βόλου μοιάζει περίπατος,αλλά δεν ήταν.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 1-0 και το 2-0 έγινε απο λάθος παίκτη του Βόλου που έδωσε τη μπάλλα στον Ελ Αραμπί στο 72 και σκόραρε.

 

Ο Βόλος έκανε αλλαγές  στο σημείο αυτό για να βγει μπροστά και στο 78 ο Γκερέρο έκανε το 3-0.Ο Βαλμπουενά,που ηταν και πάλι ο καλύτερος του Ολυμπιακού σκόραρε με πέναλτυ στο 84 και στο 90 ο Σουντανί έβαλε το πέμπτο γκολ.Σουναντι και Γκερέρο είχαν μπει λιγο πριν σκοράρουν ως αλλαγές.

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε και πάλι αλλαγή αλλαγή στο τελευταίο 20άλεπτο με την Αϊντχόβεν,εναντίον της  Βίτεσε του Λάμπρου,αλλά την παράσταση σε όλη την Ευρώπη έκλεψε ο συμπαίκτης του Ντόνιελ μάλεν , ο οποίος έβαλε και τα πέντε γκολ στο 5-0.Τα δυο τελευταία με πέναλτυ μέχρι το 89 αφού ο προπονητής τον άφησε να μην χαλάσει η ρέντα του.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου είναι ισόβαθμη με τον Αγιαξ που κέρδισε 4-1(δυο γκολ ο Ταλιαφίκο)την Χέρενφεν.

Η Μπάγερν έμεινε στο 1-1 εκτός με την Λειψία και πάλι με σκορερ τον Λεβαντόφσκι

Πεντάρα έριξε και η Μπαρτσελόνα στη Βαλένθια ,αλλά χωρίς τον Μέσι και με τον Σουάρες ως αλλαγή να σκοράρει δις…Η Ρεάλ με 3-0 ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει μόλις με 3-2 την Λεβάντε.

Η φιλόδοξη Ατλέτικο Μαδρίτης πούλησε τον ΓΚρισμάν στην Μπάρτσα και τον αμυντικό ογκόλιθο γκοντίν στην Ιντερ και έχασε καθαρά με 2-0 εκτός απο την Σοσιεδάδ…

Αντίθετα η Ιντερ αν δεν είχε τον Γκοντίν να προωθείται και να δίνει την σέντρα ασίστ στον Σένσι δεν θα κέρδιζε την Ουντινέζε με 1-0 παρότι η ομάδα του Ούντινε έμεινε απο το 35 με 10 παίκτες.

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά(δεν έπαιξε) κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια με δυο  γκολ του Μέρτενς.