Αρχική Αθλητικα Ρεκόρ της Σίτυ: 5 γκολ σε 18 λεπτά.Τι έκαναν Σάββατο οι Μεγάλοι...

Ρεκόρ της Σίτυ: 5 γκολ σε 18 λεπτά.Τι έκαναν Σάββατο οι Μεγάλοι της Ευρώπης.

1847

 

Το πιο γρήγορο 5-0 της ιστορίας της και επίσης της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτυ σε βάρος μιας άμυνας ,στην οποία μετείχε και ο άλλοτε παίχτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Χολέμπας.

Μέχρι το 18ο λεπτό.αρχής γενομένης απο το 3ο λεπτό πέντε διαφορετικοί παίκτες της Σίτυ είχαν βάλει 5 γκόλ!!!

Ο ρυθμός της Σίτυ έπεσε(;) και στο δεύτερο ημιχρονο έβαλε άλλα τρία γκολ για το τελικό 8-0.Τρία γκολ έβαλε ο κοντορεβυθούλης της Εθνικής Πορτογαλίας Μπερνάρντο Σίλβα.

Στο Τορίνο η Ελλάς Βερόνα( ιδρύθηκε απο μαθητές και το όνομα της ομάδας έδωσε ο καθηγητής τους στα αρχαιοελληνικά ,διότι δεν είχε μάθει απο τους δικούς μας επιστήμονες τύπου Νίκου Φίλη ,ότι είναι νεκρή γλώσσα) προηγήθηκε με τρόπο σπάνιο και απίθανο.Το πέναλτυ που κέρδισε βρήκε κάθετο  δοκάρι.

Στην επαναφορά της παίκτης της “Ελλάς” σούταρε και η μπάλλα βρήκε την συμβολή των δυο δοκαριών και πήγε στην άλλη πλευρά του γηπέδο,εκτός περιοχής.

 

Μετά καραμπόλες προσγειώθηκε σε παίκτης της “Ελλάδας” στη μέση της απόστασης μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής.Εκείνος  είχε επιλογές “γιόμα” η σούτ με το κουτουπιέ για να περάσει η ώρα και η Γιουβέντους να είναι ακόμα στην άμυνα.

Η μπάλλα πήγε σε εκείνο το “Γ” που αρνήθηκε να μπει με το χτύπημα πέναλτυ!!!

Η Γιουβέντους με δυσκολία γύρισε το παιχνίδι και με πέναλτυ του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε 2-1.

Λίγο αργότερα η Ιντερ του Αντόνιο Κόντε κέρδιζε καθαρά το ντέρμπι του Μιλάνου με 2-0(Μπρόζοβιτς-Λουκάκου) και φαίνεται ικανή να απειλήσει με τη Νάπολι του Μανωλά τη Γιουβέντους.

Στην Ισπανία τυχαία είναι η ταυτόχρονη πτώση της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα ή σχετίζεται με τις επικείμενες αποφάσεις για τις δίκες των αυτονομιστών της Καταλονίας;Μήπως γίνεται κάποιο “ντηλ” στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται η προκλητικά επικράτηση πάντα της Μπάρτσα για να “βασιλεύει” όλοκληρης της Ισπανίας και να την κρατά ενωμένη;

Ο Μέσι πάντως δεν παίζει και ξανάχασε ,αυτή τη φορά απο την Γρανάδα με 2-0.Ούτε η Ατλέτικο νίκησε και έμεινε στη μαδρίτη στο 0-0 με την Θέλτα.

Στην Αγγλία η Τότεναμ έχασε και απο τη Λέστερ με 2-1.

Στην Γερμανία η Μπάγερν έβαλε νέα τεσσάρα στην Κολονία ,αλλά η Λειψία σάρωσε εκτός τη Βέρντερ και προηγείται στη βαθμολογία.