Αρχική Δικαιοσυνη Πρόστιμο σήμερα,δίκη μεθαύριο για την αθώα Λίνα Στουρνάρα, εξαιτίας του Βαξεβάνη!..

Πρόστιμο σήμερα,δίκη μεθαύριο για την αθώα Λίνα Στουρνάρα, εξαιτίας του Βαξεβάνη!..

2357

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 η αθώα σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, η κυρία Λίνα με το χαρακτηριστικό κοντό μαλλί και την χαρακτηριστική οικογενειακή βίλα στην Πάρο,στην ίδια απομονωμένη ακτή με τον Γιάννο(όχι τον Περατιανό) αλλά τον Παπαντωνίου θα καθίσει στο εδώλιο του Ε Τριμ Πλημ.Αθηνών για να αποδειχθεί σε δημόσια δίκη με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η αθωότητά της.

Η υπόθεση αφορά μια, νόμιμη φυσικά, δουλίτσα,κοντά στο εκατομμύριο ευρώ που πήρε κατ ανάθεση και  φυσικά και αξιοκρατικά η εταιρεία της για θέματα υγείας κλπ

Γιατί είναι νόμιμα όλα και θα αποδειχθεί η αθωότητά της;

Μα διότι είναι συζυγος Στουρνάρα.Και τη “δουλίτσα” την έδωσε ο Αδωνης.Οπως ξέρουμε η συζυγος Στουρνάρα παίρνει μόνο νόμιμες δουλειές.Και ο Αδωνης εφαρμόζει μόνο το νόμο.

Τότε γιατί είναι κατηγορούμενη;

Προφανώς διότι οι δικαστές έκαναν λάθος και την έστειλαν στο ακροατήριο.

Για να αποδειχθεί το λάθος η κ.Στουρνάρα έχει προσλάβει συνήγορο τον πρώην Εισαγγελέα του Οικονομικού Εγκλήματος  Σπύρο Μουζακίτη, οποίος  αφού διακόνησε τη Δικαιοσύνη και εμείς τα ΜΜΕ τον υμνούσαμε μαζί μ τον Γρηγόρη Πεπόνη τώρα διακονεί την …δικηγορία και κατά σύμπτωση(και) σε υποθέσεις μεγάλων οικονομικών παραγόντων.

Αρα και επειδή δεν το πράττει για τα χρήματα,αυτοί έχουν δίκιο.Και άρα άδικο έχουν οι πρώην συνάδελφοί του στη Δικαιοσύνη…

Είναι πολύ αμφίβολο αν η κ.Στουρνάρα θα πάει στο δικαστήριο.

Και είναι αμφίβολο γιατί και σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2019 που έπρεπε να πάει στο δικαστήριο να καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και του επίσης δημοσιογράφου Βασίλη Ανδριανόπουλου δεν πήγε, γιατί είχε συνεννοηθεί με τον συνήγορό της,πρώην Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος ,να αναβληθεί η υπόθεση γιατί ο συνήγορός της είχε ανάκριση.

Το δικαστήριο όμως την τιμώρησε με πρόστιμο,προφανώς γιατί δεν κατανόησε το δίκιο της.Με  πρόστιμο τιμώρησε και τους άλλους δυο μάρτυρες της κ.Στουρνάρα που δεν πήγαν και ανέβαλε την υπόθεση για τον Μάρτη του 2020.

Εναντίον της αναβολής τάχθηκε η πλευρά Βαξεβάνη,η οποία υποστήριξε όχι μόνο ήταν στο δικαστήριο,αλλά είπε ότι η πλευρά της κ.Στουρνάρα επιλέγει δικαστική σύνθεση και γιαυτό δεν πήγε…

Αν είναι δυνατόν…Γιατί να επιλέξει σύνθεση μια αθώα επιχειρηματίας,συζυγος κεντρικού Τραπεζίτη και μάλιστα με τόσο χαρακτηριστικό μαλλί ,το οποίο απο μακριά “φωνάζει” ότι η φέρουσα (το μαλλί) είναι αθώα;

Οπως κατα σύμπτωση η κληρωτίδα βγάζει ίδια σύνθεση να δικάσει ορισμένες υποθέσεις του Κ.Βαξεβάνη,έτσι συμπτωματικά υπήρχε ανάκριση  του συνηγόρου,πρωην Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Κρίμα που δεν είχε (η αθώα πλευρά Στουρνάρα ντεεε…) φανταστεί ότι ο Βαξεβάνης θα αμφισβητούσε την ανάκριση και δεν είχε μαζί του βεβαίωση ο συνήγορος,πρώην Εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος.

Με αυτές τις συμπτώσεις εκτέθηκε μια αθώα επιχειρηματίας ,συζυγος του Κεντρικού Τραπεζίτη,γείτονα στις βίλες με τον πρώην τσάρο της Οικονομίας ,του οποίου η σύζυγος είναι στη λίστα Λαγκάρντ,αυτή που δεν πρόκαναν να ερευνήσουν δικαστές και πολιτικοί μας  κλπ κλπ

Και εκτέθηκε διπλά ,διότι εκείνη είχε αποδείξει τη θέλησή της να καθαρίσει γρήγορα η Δικαιοσύνη τον Βαξεβάνη(αφού εκείνη είναι αθώα ,κάποιος πρέπει να είναι ένοχος ντε…)και όταν του έκανε αυτή τη μήνυση είχε ζητήσει να συλληφθεί με το αυτόφωρο.Και πράγματι το αυτόφωρο λειτούργησε,αφού οι δυο δημοσιογράφοι παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας,πήραν αποτυπώματα του Βαξεβάνη,αλλά αντί να τον κλείσουν μέσα,ο εισαγγελέας που ήταν εκεί δεν κατανόησε την προφανή ενοχή του και τον άφησε ελεύθερο….

Τελικά γιαυτή την υπόθεση γινόταν σήμερα το δικαστήριο και ο Βαξεβάνης με το δημοσιογράφο πήγαν σήμερα στο δικαστήριο και οι αθεόφοβοι ζητούσαν να γίνει η δίκη,ενώ η πλευρά της Λίνας Στουρνάρα ζητούσε αναβολή λόγω του συνηγόρου της,πρώην Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος

Ο Κώστας Βαξεβάνης μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν πρόκειται για μια απλή μήνυση που υπάρχει εναντίον του και του δημοσιογράφου της εφημερίδας, Βασίλη Ανδριανόπουλου.

Πρόκειται, όπως δήλωσε, για μια μήνυση που δεν κατατέθηκε από την κυρία Νικολοπούλου με ήρεμο τρόπο αλλά ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. «Στόχος ήταν να διασυρθούμε. Δολοφονείται το προφίλ μας ως επαγγελματίες», είπε συγκεκριμένα ενώ ήταν καυστικός και για όσα έπραξε σήμερα η πλευρά της κας Στουρνάρα (δεν είχε νόμιμα έγγραφα εξουσιοδότησης, δεν παρέστη για ακόμη μια φορά στο δικαστήριο, δεν ακολούθησε καμία εκ των τυπικών διαδικασιών) κλπ.

Μα πως ήταν δυνατόν να κατατεθεί με ήρεμο τρόπο αυτή η μήνυση,όταν ακόμα και ο Κεντρικός Τραπεζίτης αγανάκτησε και του σηκώθηκαν και οι τρίχες(αυτό καταλαβαίνουμε στις φωτογραφίες του) απο την αδικία σε βάρος της ,φυσικά και μόνιμα,αθώας συζύγου του;

Πως έλεγε ο μέντορας του Κεντρικού μας Τραπεζίτη: “δειλοί,αντί να χτυπάτε εμένα χτυπάτε την(εξαιρούνται μαιζονέτες στην Εκάλη και τυχόν μετρητά) φτωχή Δήμητρα(Μιμή)γιατί είναι αδύναμη”.

Πριν πάτε να δείτε την δημόσια δίκη εναντίον της αθώας Λίνας ρωτήστε…Μπορεί να έχει απεργία…Εντελώς συμπτωματικά…

Και έτσι μπορεί να καθυστερήσουν άλλοι την απόδειξη της αθωότητάς της…

Ιδού η παλάμη του Κώστα Βαξεβάνη με τη μουτζούρα των αποτυπωμάτων. Ο ίδιος την δημοσίευσε.Για να αποδείξει την αθωότητά του προφανώς και όχι για να μουτζώσει.

Μα γίνεται όμως να είναι κι αυτός αθώος,αφού αθώα είναι η κυρία Λίνα,συζυγος του Κεντρικού Τραπεζίτη και με συνήγορο πρωην Εισαγγελέα του Οικονομικού Εγκλήματος;

Kostas.Vaxevanis@KostasVaxevanis

Ελευθερία του Τυπου .Οικογενεια #Στουρναρα

Προβολή εικόνας στο Twitter