Αρχική Uncategorized Τσάμπιονς Λιγκ:Πρόδωσε τον Ολυμπιακό(1-3) ο “παικταράς”,4 γκολ ο Κνάμπρι,ολα τα αποτελέσματα

Τσάμπιονς Λιγκ:Πρόδωσε τον Ολυμπιακό(1-3) ο “παικταράς”,4 γκολ ο Κνάμπρι,ολα τα αποτελέσματα

1925

 

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν καταλαβαίνουν που παίζουν και που βρίσκονται και ορισμένοι το πολυκαταλαβαίνουν…

Ο Ολυμπιακός πολυδιαφήμισε τον “παικταρά Μπενζιά που θα κάνει τη διαφορά” στον φετινό Ολυμπιακό.

Η Μπάγερν κράτησε τον άγνωστο Κνάμπρι που ήθελαν κι άλλες ομάδες και έδιναν κάποια μικρά (αναλογικά )ποσά.

Πράγματι ο Μπενζιά έκανε τη διαφορά.Από την ανάποδη και στο πιο κρισιμο ματς.

 

Μέσα σε 12 λεπτά πήρε δυο κίτρινες και άφησε τον Ολυμπιακό με 10 πάικτες για 40 λεπτά.Το 0-1  έγινε 3-1 σε βάρος του ΜΕΤΑ την αποβολή του στο φλεγόμενο “φιλικό” γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα.Μάλιστα δυο ασίστ για γκολ έδωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μάρκο Μάριν .

Στο Λονδίνο ο “φτηνός” σχετικά Κνάμπρι(παίζει στην Εθνική Γερμανίας) έβαλε …4 γκολ στο βατερλώ της Τότεναμ ,η οποία άφεγ επτά γκολ και έβαλε μόλις 2.Δυο γκολ έβαλε και ο Λεβαντόφσκι.

Η διαχρονική αξία που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν και πάλι στην πρώτη γραμμή(έβαλε γκολ) στη νίκη της Γιουβε με 3-0 επι της Μπαγερ λεβρκούζεν.

Αντίθετα η Ρεάλ ,που τον άφησε να φύγει βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Μπερναμπέου απο την Μπρύζ και ισοφάρισε με δυο κεφαλιές στο β ημίχρονο.Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε 2-0 στη Μόσχα τη Λοκομοτιβ και 2-1 κέρδισε η Σαχτάρ την Αταλάντα στην Ιταλία.

Η Μαντσεστερ Σίτυ κέρδισε 2-0 πιο δύσκολα απο όσο δείχνει το σκορ την Δυναμό Ζάγκρεμπ και η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς Νευμάρ και Εμπαπέ(έπαιξε λίγο στο τέλος ο δεύτερος) κέρδισε με 1-0 εκτός την Γαλατά σαραϊ.