Αρχική Αθλητικα Ο Θρύλος είναι πάντα θρύλος!Διέλυσε την Βαλένθια και έκλεισε στόματα…

Ο Θρύλος είναι πάντα θρύλος!Διέλυσε την Βαλένθια και έκλεισε στόματα…

1560

 

Ο Ολυμπιακός βεβαίωσε χθες την Ευρωλίγκα ότι διοικητικά -οικονομικά μπορεί να θρυλούνται πολλά για το μέλλον του εξαιτίας του εσωτερικού της οικογένειας των ιδιοκτητών και της δικαστικής διαμάχης.

Ομως αγωνιστικά παραμένει Θρύλος.

Διέλυσε την ισπανική Βαλένθια με 26 πόντους διαφορά,την μεγαλύτερη της αγωνιστικής και εκεί που τον ήθελε οι προβλέψεις στο καναβάτσο βρίσκεται μια ανάσα από την οκτάδα απο τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 89-63 και το σκορ ημιχρόνου ήταν 54-30 με δεύτερη περίοδο 23-8.Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μπροστά με 2 ποντους.

Συα άλλα αποτελέσματα η Μπαρτσελόνα που φέτος πάει φουλ για τελικό διέλυσε και στη δεύτερη αγωνιστική την αντίπαλο.Μάλιστα αυτή τη φορά εκτός έδρας την Ζενίτ με 87-63.Μετά τηνΡεάλ και την Βιλερμπάν που νίκησαν στον πόντο και την ύστατη στιγμή το ίδιο και η Αναντολού Εφες που φέτος είναι πεσμένη…Νίκησε στην παράταση και στον ποντο 106-105 την Αλμπα Βερολίνου.

Η Χίμκι νίκησε την Μπασκόνια με 79-76 και η Αρμάνι την βελτιωμένη Ζαλγκίρις με 85-81.

Στην πρώτη οκτάδα είναι ΤΣΣΚΑ,Μπαρτσελόνα,Βιλερμπάν,Χίμκι,Ρεάλ,Μπάγερν,ΠΑΟ και Αναντολού.Μετά Μπασκόνια και Ολυμπιακός με τις διαφορές στους πόντους όλοι εκτός των πέντε πρώτων.