Αρχική Uncategorized Μην ανησυχείτε!Ολα προσυμφωνημένα με Ερντογάν-Συρία!..

Μην ανησυχείτε!Ολα προσυμφωνημένα με Ερντογάν-Συρία!..

1516
REFILE - REMOVING RESTRICTIONSA grouse sits Turkish President Tayyip Erdogan's head as he visits a facility of the Forest and Water Management Ministry in Rize, Turkey, August 14, 2015. Turkey's nationalist opposition made clear on Friday it would not roll over and back a minority government, making President Tayyip Erdogan's aim of taking the country to a snap election with the ruling party in control look increasingly difficult. Talks on forming a grand coalition between the AK Party and the main opposition CHP broke down on Thursday, making an autumn election almost inevitable and leaving the ruling party having to turn to the nationalist MHP for support. REUTERS/Stringer TPX IMAGES OF THE DAY

Oι ΗΠΑ ετοιμάζονται για την μετά τον Τράμπ εποχή και πορεία τους και όλα δείχνουν ότι στην περιοχή των ΣΥΝΟΡΩΝ της Τουρκίας με τη Συρία οι εξελίξεις είναι προσυμφωνημένες μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Ο απρόβλεπτος παράγων στην προσυμφωνημένη αυτή σύρραξη περιορισμένης κλίμακας είναι οι έρευνες στις ΗΠΑ για τον Τράμπ και ο πιθανός εξοστρακισμός του απο την πολιτική σκηνή πριν τις ερχόμενες εκλογές,όσο και αν οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν ισχυρό…

Και ο Εντουαρντ Κέννεντι πανίσχυρος ήταν στις δημοσκοπήσεις,αλλά υποψηφιότητα δεν έβαλε ποτέ για παραπάνω απο γερουσιαστής.

Η υπόθεση Τράμπ είναι διαφορετική και πολύ πιο σοβαρή,αφού αφορά εξωτερικές σχέσεις και μάλιστα με την ανταγωνιστική Ρωσία.

Ομως όσο οι έρευνες προχωρούν τόσο και βουλευτές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος παίρνουν αποστάσεις και τόσο πιο κοντά έρχεται μια συμφωνία με το…Ιράν!

Είναι το αντάλλαγμα που θέλει η Ρωσία μαζί με τον έλεγχο της Συρίας από τον Ασαντ.

Αυτό ακριβώς γίνεται στην περιοχή.Η σιωπή των Κούρδων του Ιράκ,των Κούρδων της Τουρκίας,των Κούρδων του Ιράν,η περιορισμένη διεθνώς επικοινωνικη αντίδραση των Κούρδων της Συρίας και οι χαμηλοί τόνοι του Ισραήλ δείχνουν ότι όλα είναι υπο κοντρόλ…

Ολα εκτός του Τράμπ….Στο εσωτερικό οι έρευνες προχωρούν και ο Τραμπ προσπαθεί να δημιουργήσει αντίβαρο στο εξωτερικό με την συμπεριφορά του στη Συρία,με την άνω ποταμών και πεδιάδων σύγκριση των ΗΠΑ με την….Αρχαία Ρώμη και με την επιστοή στον Ερντογάν στην οποία του λέει ευθέως ότι τον θεωρεί “μπουνταλά”,ανόητο και …κότα που θα υποχωρήσει,όπως έγινε και όταν πιέστηκε με τον “κατάσκοπο” πάστορα Μπράνσον.

Ιδού η επιστολή:

 

«Αγαπητέ κύριε πρόεδρε:

Ας βρούμε μια καλή συμφωνία! Δεν θέλετε να είστε υπεύθυνος για τον σφαγιασμό χιλιάδων ανθρώπων κι εγώ δεν θέλω να είμαι υπεύθυνος για την καταστροφή της τουρκικής οικονομίας – Και θα το κάνω. Σας έδωσα ήδη μια μικρή γεύση με την υπόθεση του πάστορα Μπράνσον.
Εργάστηκα σκληρά για να λύσω μερικά από τα προβλήματά σας. Μην απογοητεύσετε τον κόσμο. Μπορείτε να πετύχετε μια εξαιρετική συμφωνία. Ο Στρατηγός Μαζλούμ (σ.σ. ο ηγέτης των Κούρδων) είναι πρόθυμος να διαπραγματευτεί μαζί σας και να κάνει συμβιβασμούς που δεν θα έκανε ποτέ στο παρελθόν. Εμπιστευτικά σας επισυνάπτω ένα αντίγραφο της επιστολής του σε μένα, που μόλις ήρθε.
Η ιστορία θα σας έχει ψηλά αν το κάνετε αυτό με σωστό και ανθρώπινο τρόπο. Θα σε κοιτά για πάντα σαν τον διάβολο αν δεν συμβούν καλά πράγματα. Μην είσαι σκληρός τύπος. Μην είσαι ανόητος.
Θα σε καλέσω αργότερα»!

 

Η αντίδραση του Ερντογάν ακόμα είναι υπό έλεγχο και προφανώς σπεύδουν στην Τουρκία ο Αντιπρόεδρος Πένς και ο Υπουργός Εξωτερικ