Αρχική Δικαιοσυνη Ελληνας ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ίσως έδινε λεφτά σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,αλλά σώζει ζωές!

Ελληνας ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ ίσως έδινε λεφτά σε ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,αλλά σώζει ζωές!

2462

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τρέξτε στο κοντινότερο περίπτερο να πάρετε την εφημερίδα DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη.

Να μάθετε τις θηριωδίες κατά της ζωής ανθρώπων για να παίρνουν θηριώδεις μίζες γιατροί και πολιτικοί.

Να μάθετε ποιός ΥΠΟΥΡΓΟΣ  σήμερα λέει “Ισως η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έδινε χρήματα σε γιατρούς και ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,αλλά σώζουν ζωές τα φάρμακά της”.

Να μάθετε ποιός είναι ο Ελληνας Σ.Ντογιάκος που ήταν βασικό στέλεχος στον μηχανισμό της ΝΟΒΑΡΤΙΣ και πως περιγράφονται οι δωροδοκιες στην Ελλάδα.

Να δείτε τα φοβερά και τρομερά που αποκαλύπτει ο δικηγόρος των υπο προστασία μαρτύρων και Αμερικανών Παύλος Σαράκης ,υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρλά,άρα απόλυτα καλόπιστος.

Να δείτε τα φοβερά στοιχεία που διαθέτει το αμερικανικό FBI  και απο αυτά τρέμουν στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο και βεβαιώνουν τους πάντες ότι ” κάθε γάϊδαρος έχει φτερά και πετάει…”

Να διαβάσετε τα κόλπα του Φρουζή,ο οποίος ΔΕΝ έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει σε καμία ελληνιή εισαγγελική αρχή και αυτό όχι γιατί θέλουν να τον απαλλάξουν,αλλά ,προφανώς για το αντίθετο…

Φυσικά το απόγευμα,αφού κυκλοφορήσει γαι καλά η εφημερίδα και αφού θα περιμένουμε απο τον πρωθυπουργό,τους υπουργούς και άλλους να κάνουν δηλώσεις για όλα αυτά που γράφει η εφημερίδα και βασίζονται στο ρεπορτάζ της Ελβετικής τηλεόρασης θα επανέλθουμε.

Το ερώτημα: Ποιός ακριβώς είναι ο Σταύρος Ντογιάκος;