Αρχική Διεθνη Σκότωσαν τον Ισλαμιστή ηγέτη-δόλωμα που βοήθησε το μεγάλο κόλπο στη Συρία!

Σκότωσαν τον Ισλαμιστή ηγέτη-δόλωμα που βοήθησε το μεγάλο κόλπο στη Συρία!

1585

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μια ακόμα τοπ  και θεοσκότεινη ιστορία στον σκοτεινό κόσμο της Μεσανατολικής πετρελαιοφόρας περιοχής.

Ο (υποτιθέμενος) και πάντα άφαντος “ηγέτης” του Ισλαμικού Χαλιφάτου βρήκε θάνατο περίπου σαν εκείνον του Μπιν Λάντεν,του Σαντάμ,του Καντάφι.

Βρέθηκε ,λέει,στο χωριό Μπανίσα ,μια ανάσα απο τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και σε επιδρομή Αμερικανών κομμάντο σκοτώθηκε.

Αυτό εικάζεται ότι θα ανακοινώσει βιαστικά ο πρόεδρος Τραμπ την ώρα που θα αρχίZει το παιχνίδι ΠΑΟ-Λαρίσα,διότι προφανώς θέλει μετά να αφοσιωθεί στο δορυφόρο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι και πιθανές δηλώσεις του …Αλέξη Κούγια για το VAR…

Ναι,προφανώς δεν παίρνουμε τα σενάρια στα σοβαρά για  τις αιματηρές αυτές ιστορίες.

Ναι, προφανώς θεωρούσαμε και θεωρούμε ελεγχόμενες τις “προσωπικότητες” τύπου Μπιν Λάντεν και Σαντάμ και Ερντογάν κλπ Τις αφήνουν να τραβάνε ένα σκοινί,τόσο,όσο βολεύει.ΟΙ “προσωπικότητες” μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι την άκρη του σκοινιού την κρατάνε πάντοτε και να νομίζουν ότι κρύβονται σε διάφορα λαγούμια.Ισως αγνοούν,ίσως δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς στην προοπτική ότι σε αυτά τα λαγούμια , μπορεί να τους βρει όποτε θέλει και ερασιτέχνης μαθητευόμενος στα GPS μιας σοβαρής εταιρείας-υπηρεσίας.

Ο Μπιν Λάντεν ,πρώην στέλεχος των αμερικανικών υπηρεσιών και μετέπειτα στέλεχος υπηρεσιών,άλλων κρατών τράβηξε μπροστά και οργάνωσε τις ομαδικές δολοφονίες ανθρώπων στις ΗΠΑ.Νόμιζε ,προφανώς ότι θα ήταν πάντα υπό την προστασία υπηρεσιών που τον φρουρούσαν σε διάφορα χωριά μεταξύ Αφγανιστάν-Πακιστάν,Σαουδικής Αραβίας.

Μην αναμασάμε παραμύθια του στυλ “΄ήταν καλά κρυμμένος,από όλους”κλπ.

Θυμηθείτε το βιβλίο και την ταινία Αμερικανών για την εξόντωση του Μπιν Λάντεν.Θυμηθείτε την οργή Πακιστανών αξιωματικών γιατί οι Αμερικανοί έκαναν την επιχείρηση κρυφά και αποφεύγοντες τις αρχές του Πακιστάν που φρουρούσαν τον…καταζητούμενο και απο αυτούς Μπιν Λάντεν.

Ακόμα και το σώμα του μετά την εξόντωση,δεν φωτογραφήθηκε για την κοινή γνώμη,αλλά υπότίθεται ότι έγινε φωτογράφιση για τα σκοτεινά αρχεία,του σκοτεινού κόσμου των μυστικών υπηρεσιών…

Η σκοτεινή ιστορία του υποτιθέμενου αρχηγού του υποτιθέμενου Χαλιφάτου είναι εξίσου σκοτεινή με του Μπιν Λάντεν.Οι φωτογραφίες του ανύπαρκτες και πριν και μετά.Οι θηριωδίες όμως υπαρκτές με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και στη Μέση Ανατολή και στα αιματηρά Μπατακλάν της Γαλλίας και αλλού.

Οπως ο Μπιν Λάντεν εντοπίσθηκε κάπου κοντά στα σύνορα του Αφγανιστάν και του Πακιστάν και παρέπεμπε σε προστασία απο τις μυστικές υπηρεσίες τουλάχιστον των δυο αυτών χωρών,’έτσι και ο Αλ Μπαγκντάντι εντοπίσθηκε κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία για να τροφοδοτούνται τα σενάρια ότι οι τουρκικές και οι συριακές μυστικές υπηρεσίες κατά καιρούς τον είχαν υπό την προστασία τους.

Θα μπορούσαν ;Αυτές μπορεί να πίστευαν ότι θα μπορούσαν,αλλα ούτε κατά διάνοιαν,αν πράγματι οι δυτικές υπηρεσίες των καταζητούσαν επειγόντως.

Ο ρόλος του Αλ Μπαγκντάντι,έστω και ως εκών-άκων “αζάν προβοκατέρ” τελείωσε.Ο διάδρομος που ήθελε το Ιράν ανεξέλγκτο απο τα εδάφη του ως το Λίβανο ,τώρα ελέγχεται απο τις συνεργαζόμενες στην περιοχή Ρωσία και ΗΠΑ.Μάλιστα έχουν διανεμηθεί και τα εδάφη.Οι ΗΠΑ πήραν τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών,η Ρωσία δεν ενδιαφερόταν γιαυτές,διότι πήρε αλλού ανταλλάγματα και εκεί που ήθελαν ένα ελεγχόμενο Κουρδιστάν,έχουν υπό τον άμεσο στρατιωτικό τους έλεγχο την λωρίδα.

Η σιωπή των Κούρδων δείχνει ότι είχε προσυμφωνηθεί η εξέλιξη και οι Κούρδοι έχουν την ησυχία που δεν είχαν χωρίς την παρουσία Ρώσων και Αμερικανών.Διότι κατα διαστήματα τους τσάκιζαν είτε οι Σύροι του Ασαντ,είτε οι Τούρκοι.

Ρωσία και Αμερική έκαναν αυτό που πριν 10 χρόνια φαινόταν αδιανόητο:να είναι εκείνες στρατιωτικά παρούσες και συνεργαζόμενες στον διάδρομο ,για τον οποίο χύθηκε πολυ αίμα.

Ο Αλ Μπαγκντάντι σκοτώθηκε(;) ακριβώς πάνω στον διάδρομο-γέφυρα αυτό!!!

Είναι ο ίδιος στον οποίο γίνονταν οι φρικώδεις εκτελέσεις δυτικών απο “ισλαμιστές”,ο ίδιος στον οποίο στόχευαν οι Βρετανοί το 1922 και χρησιμοποίησαν τον Ελληνικό Στρατό,τον οποίο άφρονες πολιτικοί μας διέθεσαν με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και τότε οι Σοβιετικοί,οι Γερμανοί,οι Γάλλοι,οι Αμερικανοί είχαν μεγάλο “ενδιαφέρον” και το έδειξαν…