Αρχική Αθλητικα Επική νίκη-Ανάσταση του Ολυμπιακού στη Μόσχα!

Επική νίκη-Ανάσταση του Ολυμπιακού στη Μόσχα!

1417

 

 

Ο Ολυμπιακός είναι παρών και δυνατός στην Ευρωλίγκα!

Εξαιρετικός,διαφορετικός,κανονικός Ολυμπιακός τσάκισε την ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα κάνοντας την μεγαλύτερη ως τώρα έκπληξη στην φετινή Ευρωλίγκα,δεδομένης της κακής κατάστασης στην οποία ήταν ο Ολυμπιακός και της εξαιρετικής στην οποία ήταν η ΤΣΣΚΑ.

Φάνηκε στο παιχνίδι ότι ο Ολυμπιακός έχει προπονητή,που ξέρει τι θέλει,ξέρει πως να το παίρνει και ξέρει τι εστι άμυνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν στο παρελθόν η μοναδική ομάδα που είχε κρατήσει την ΤΣΣΚΑ κάτω απο 70 πόντους στη Μόσχα.Το έκανε μέχρι το τελευταίο δίλεπτο και στην φετινή τους αναμέτρηση με νέους παίκτες και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τους.

Κλειδί ο Μπράντον Πόλ και ο Πάντερ ππου μπήκαν μπροστά στα κρίσιμα σουτ του τελευταίου δεκαλέπτου.

Παράλληλα εξουδετερώθηκε σημαντικά ο Τζέϊμς και η νίκη ήταν πραγματικά επική στη χιονισμένη Μόσχα.

Ο Σπανούλης δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια καθώς τον βαραίνουν τα χρόνια(και η …πολυτεκνία)αλλά στο κρίσιμο τελευταίο λεπτό με τρίποντο έδωσε προβάδισμα επτά πόντων στον Ολυμπιακό και υπέγραψε την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη Μόσχα μετά 11,5 χρόνια!

Η ΤΣΣΚΑ βραχυκλωμένη δεν κατάφερε στα τελευτάι 55 δευτερόλεπτα να επιστρέψει την μπάλα απέξω σε 5 δυτερόλεπτα και η μπάλλα πήγε στον Ολυμπιακό που ήταν μπροστά 7 πόντους και τους έκανε εννέα!

Πρώτος σκορερ του Ολυμπιακού ο εκπληκτικος Μπράντον πολ με 20 πόντους.Απο την ΤΣΣΚΑ ο Μάϊκ Τζέϊμς είχε 22 πόντους και ο Κάϊλ Χάϊνς είχε 19

Τελικό σκορ:84-79