Αρχική Uncategorized Απίστευτα ματς σε Τούμπα,Λάρισα,ΟΑΚΑ με…14 γκολ και επίθεση ΠΑΟ στη “Συμμορία”!..

Απίστευτα ματς σε Τούμπα,Λάρισα,ΟΑΚΑ με…14 γκολ και επίθεση ΠΑΟ στη “Συμμορία”!..

1479

Στραβοπάτημα εσείς στην Ξάνθη;Στραβοπάτημα και  εμείς στο γήπεδό μας και όλα καλά!

Αυτός ήταν ο “διάλογος” που είχε ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό Χ του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και τη προ ολίγου ήττα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα από το πράσινο …ασανσέρ!

Απίστευτο και όμως αληθινά όσα έγιναν και σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟ που χάνει με κάτω τα χέρια στο γήπεδό του,απο Λάρισα,ΟΦΗ κλπ κερδίζει με …ψηλά τα χέρια και στην Τούμπα και στον Ατρόμητο,δεν χάνει από τον Ολυμπιακό.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟ προηγήθηκε δυο φορές και η τελευταία στο 87 με τον Μακέντα.Ισοφαρίστηκε στο 100 και βάλε με πέναλτυ που δόθηκε απο το ίδιο “μηχάνημα” ,το οποίο δεν δίνει ίδια πέναλτυ στον ΠΑΟ.

Το ντέρμπι ήταν πάντως συγκλονιστικό και το αποτέλεσμα “δίκαιο” με βάση την απόδοση των ομάδων τις οποίες διαιτήτευσε Σλοβένος…

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με 2 Ελληνες στη σύνθεσή του,ο ΠΑΟ με 6.Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με 1 ελληνα στη σύνθε΄ση του και ο ΠΑΟ με 6.

Απίστευτη ανατροπή και στο Ολυμπιακό Στάδιο,όπου η ΑΕΚ έχανε για πολλή ώρα απο τον Ατρόμητο απο γκολ του Μανούσου. Ισοφάρισε με λάθος του νεαρού τερματοφύλακα Μανδά. Προηγήθηκε η ΑΕΚ με τραγικό λάθος του νεαρού τερματοφύλακα που ακόμα κλαίει!..Ισοφάρισε με νέο γκολ του Μανούσου  ο Ατρόμητος και η ΑΕΚ πέτυχε τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις ζάρη στον Μάνδαλο.

Και τα τρία γκολ της ΑΕΚ ο Πορτογάλλος Ολιβέϊρα.

Απίστευτη ανατροπή του 0-2 σε 3-2 έκανε και η Λάρισα στο γήπεδο της απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν εκπληκτιός στο πρώτο ημίχρονο,έμεινε απο δυνάμεις στο δεύτερο.Τα γκολ κατα σειρά;Σεμέδο,Τσιλιανίδης,Μόρας,Μιλοσάβλιεβιτς,Ντάουντα

Στο Αγρίνιο έμειναν στο 1-1 ο Παναιτωλικός με τον Αστέρα ΤΡίπολης με γκολ των Μαρσιάλ και Μπαράλες.

 

ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ…

Στο τέλος του αγώνα ο Γιώργος Δώνης μίλησε για “συμμορία” που είναι εναντίον του ΠΑΟ και για τον διχασμένο κόσμο που ενώ πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα δεν είναι,αν και ο ιδιοκτήτης έβαλε 70 εκατομμύρια στην ομάδα.Είπε ότι πάνω απο όλα πρέπει να είναι ο ΠΑΟ  και ο κόσμος κοντά,όπως και …δημοσιογράφοι,οι οποίοι πρέπει να βγάζουν ενωτικό πνεύμα κλπ

Μπα; Ενωτικό,όπως αυτό που βγάζει ο δημοσιογράφος(ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ,της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ,κ.α.ΜΜΕ)Αλαφούζος;

Είπε επίσης οτι ο κόσμος που στηρίζει τον ΠΑΟ δεν είναι ενωμένος. Αλήθεια οι επιχειρηματίες που στηρίζουν τον ΠΑΟ διαχρονικά (Βαρδινογιάννης,Γιαννακόπουλος,Πατέρας,Αλαφούζος) είναι κάθε μέρα σφιχταγκαλιασμένοι και ψάλλουν τον ύμνο του ΠΑΟ,έχοντας όλα τα τμήματα ενωμένα;

Μίλησε ακόμα για τις Ακαδημίες του ΠΑΟ,στις οποίες έχει τα παιδιά του όλα και είναι βαμμένα πράσινα και βγάζουν πολλά ταλέντα κλπ.

Οι Ακαδημίες δεν δημιουργήθηκαν απο τον Αλαφούζο και μάλιστα σε προσπάθεια σαν αυτές της μητέρας Τερέζας.Προυπήρχαν,άλλοι τις δημιουργησαν και όχι φιλανθρωπικά,αλλά για να βγάλουν χρήματα και έβγαλαν και οι Ακαδημίες και όσοι απο εκεί ξεπήδησαν.Και μάλιστα πολλά.

Συνεπώς ο κόσμος κρίνει όσα και όσους βλέπει και είναι λογικό να είναι κι αυτός ένας καθρέφτης των ηγεσιών διαχρονικά…