Αρχική Αθλητικα Νίκησαν ΠΑΟΚ-Βόλος,βασικοί Δώνης-Βλαχοδήμος στο εξωτερικό!

Νίκησαν ΠΑΟΚ-Βόλος,βασικοί Δώνης-Βλαχοδήμος στο εξωτερικό!

1357

 

 

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη και ο Βόλος τον Παναιτωλικό 3-2 με ανατροπή του 0-1.Το γκολ του ΠΑΟΚ ο Μίτσιτσ.Επαιξε με 2 Ελληνες απέναντι σε 6 Ελληνες με τους οποίους ξεκίνησε ο ΟΦΗ.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με ένας Ελληνα στη σύνθεση,προηγήθηκε,αποβλήθηκε στο 1-1 ο Σιόνεστ,ισοφάρισε με 10 παίκτες,αλλα ο Γέντρισεκ του Βόλου έβαλε το 3-2 στο 78.

Στο εξωτερικό είχαμε ελληνική δραστηριότητα.

Ο Τάσος Δώνης έπαιξε βασικός και παρα λίγο να βρεθεί με την ομάδα του(Ρέϊμς)στη δεύτερη θέση του γαλλικού πρωταθλήματος,Δεν έβαλε γκολ ,αντικαταστάθηκε στη μία ώρα και το 0-0 με την Ανζέ που είναι δεύτερη έμεινε.Η ομάδα του Δώνη είναι στην 4η θέση,πολύ τιμητικά,αλλά μπορεί να βρεθεί και όγδοη την Κυριακή αφού έχει ενα παιχνίδι παραπάνω.

Αντίθετα δεύτερη είναι η Λέστερ στην Αγγλία,καθώς νίκησε και την Αρσεναλ 2-0 και τη βύθισε βαθμολογικά.

Με το ίδιο σκορ η τσέλσι νίκησε την Κρύσταλ Πάλλας και είναι στην τριάδα.

Με 4άρες προχώρησαν στην Ισπανία Ρεάλ(εκτός με Εϊμπαρ) και Μπαρτσελόνα (εντός) με Θέλτα και ο Μέσσι ξανάβαλε τρία γκολ

Με 4άρα φιλοδώρησε η Μπάγερν την Ντόρτμουντ.Η Πάντερμπορν είχε στη σύνθσεή της τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη που κλήθηκε τώρα στην Εθνική Ομάδα,αλλά ηττήθηκε στην έδρα της απο την Αουξμπουργκ 1-0 και παραμένει τελευταία.

Η Μπενφίκα είχε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εκτός έδρας νίκη επι της Σάντα Κλάρα,ενώ ο Σάμαρης δεν ήταν στην αποστολή,όπως και ο Κώστας Μανωλάς στο 0-0 της Νάπολι στην έδρα της με την Τζένοα.