Αρχική Αθλητικα Τριπλή σφαλιάρα Ρονάλντο στους προπονητές του στη Γιουβέντους!

Τριπλή σφαλιάρα Ρονάλντο στους προπονητές του στη Γιουβέντους!

1470

 

Οι μεγάλοι τελείωσαν και τους πατάνε μικρά τρένα.Οχι όλους βέβαια.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έτριψε ένα χατ τρικ με την εθνική Πορτογαλίας στη μούρη των προπονητών του στη Γιουβεντους Σάρι και (αφανώς) Καπέλο.

Ο ανύπαρκτος  προπονητικά Σάρι δεν έχει φυσικά ανάστημα για δημόσιες δηλώσεις εναντίον Ρονάλντο.Δημόσια τον γλείφει.Την σκυτάλη στην αθλιότητα αυτή παίρνει ο Καπέλο, ο οποίος για να καλύψει τον Σάρι που έκανε αλλαγή σχεδόν σε ολόκληρο το β ημίχρονο τον Ρονάλντο στο ματς με τη Μίλαν(1-0 με άθλια Γιουβέντους στο χορτάρι) δήλωσε οτι ο Ρονάλντο είναι τραυματίας και πάντως δεν μπορεί να κάνει ντρίπλα τα τελευταία…τρία χρόνια.

Ο ανθρωπάκος-γεροντάκος  με το κομοδινί μαλλί πήρε απάντησε δυο ημέρες αργότερα ,καθώς ο 34χρονος Κρτιστιάνο χαλαρά έκανε χατ τρικ στη νίκη της Πορτογαλίας επι της Λιθουανίας με 6-0.Το πρώτο με πέναλτι.

Χατ τρικ έκανε και ο πολύ νεότερος Χάρι Κέην στο 7-0 της Αγγλίας απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Εύκολα πράγματα;

Η Σερβία νίκησε με την ψυχή στο στόμα με 3-2 το Λουξεμβούργο.η Γαλλία επίσης με 2-1 την Μολδαβία ,η οποία προηγήθηκε κει έχασε με πέναλτι στο 80…

Η Τουρκία δεν μπόρεσε να νικήσει (0-0)την Ισλανδία στην έδρα της  και η Αλβανία  την Ανδόρα,η οποία προηγήθηκε με 2-1 στα Τίρανα και τελικά πήρε το 2-2 στις αποσκευές της…

Το σκορ της ημέρας στο κύπελλο εθνών Ηπείρων πέτυχε το …Κουβέϊτ που νίκησε την Ταϊβάν με 9-0