Αρχική Αθλητικα Ο Πιτίνο στον ΠΑΟ,ο Μουρίνιο στην Τότεναμ,κόντρα στον Θρύλο!

Ο Πιτίνο στον ΠΑΟ,ο Μουρίνιο στην Τότεναμ,κόντρα στον Θρύλο!

1447

 

 

 

Από τις 24 Οκτωβρίου  παρότι ο ΠΑΟ είχε νικήσει στην Αγία πετρούπολη τη Ζενίτ με 10 πόντους διαφορά είχαμε δει τον μονόδρομο της επιστροφής του Ρικ Πιτίνο στον ΠΑΟ!

Σήμερα επιβεβαιώνεται αυτή η επιστροφή σε ρόλο παράλληλο με εκείνο του προπονητή της Εθνικής,όπως άλλοτε και άλλωστε του Τζόρτζεβιτς και του ιβκοβιτς που ήταν προπονητές στην Εθνική Σερβίας και παράλληλα σε Ολυμπιακό,ΠΑΟ και άλλες ομάδες.

Τον ρόλο του Πιτίνο στην Εθνική βοηθά πολύ το γεγονός ότι δείχνοντας πατριωτισμό καλύτερο απο πλείστους Έλληνες,έχει δηλώσει ότι δεν θα λαμβάνει καμία αμοιβή.

Ακριβώς αυτό αποτέλεσε και λόγο ειρωνείας και …αμφισβήτησης απο πολλά παπαγαλάκια κερδοσκόπων του χώρου που έλεγαν ότι αυτό δεν είναι σωστό γιατί …υπονομεύει άλλους προπονητές που θα θέλουν αμοιβή.

Είναι απλό: να μην προσληφθούν!

Είχαμε γράψει κατ αποκλειστικότητα στις 24 οκτωβρίου το εξής για την επιστροφή του διάσημου θρύλου του μπάσκετ Ρικ Πιτίνο στον ΠΑΟ:

“Ο Παναθηναϊκός πήρε ανάσα!Εβγαλε το κεφάλι απο το βυθό με τη νίκη στην Αγία Πετρούπολη επι της Ζενίτ με 10 πόντους διαφορά(89-79) και ο προπονητής Αργύρης Πεδουλάκης ,ίσως πήρε παράταση ως τον Νοέμβριο.Αυτό σε συνδυασμό με την ήττα-συντριβή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πόλη από την Αναντολού Εφες με 76-60!

Και οι μεγάλοι χάνουν και οι αποφάσεις πρέπει να ζυγίζονται όταν στηρίζονται σε προπονητικά αίτια…

Πάντως η φημολογία για τον Ρικ Πιτίνο οργιάζει και άλλοι τον φέρνουν κοντά στον ΠΑΟ(το πιθανότερο),άλλοι στην Εθνική ομάδα.

Ο Δημ.Γιαννακόπουλος είναι πεπεισμένος για την φετινή επένδυση και μοιάζει αποφασισμένος να μην αφήσει χρόνο να χαθεί καθώς η αδυναμίες των άλλων ομάδων κάνουν πιθανή την τετράδα για τον ΠΑΟ…”

Μετά την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟ στη Λιθουανία,κόντρα στην Ζαλγκίρις και την απόδειξη ότι ο ΠΑΟ έχει βαθύ ρόστερ καλών παικτών και όχι μια πεντάδα που πεισματικά χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα-φιάσκο με την Αλμπα Βερολίνου ο ιδιοκτήτης του Δημ.Γιαννακόπουλος κάνει αποφασιστικό βήμα αξιοποίησης αυτού του ρόστερ με τον Πιτίνο.

 

Ο Ζοζε Μουρίνιο με την κόρη του.

 

Κατά σύμπτωση ο πιτίνο επανέρχεται στον ΠΑΟ ταυτόχρονα με την επάνοδο του Μουρίνιο στους πάγκους του ποδοσφαίρου.

Ο διάσημος και ιδιόρρυθμος πορτογάλλος προπονητής αναλαμβάνει την Τότεναμ ,μία εβδομάδα πριν παίξει με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λίγκ και ενώ είναι στον βυθό της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο αργεντινός Ποτσετίνο, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν υποψήφιος για την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ η τη Ρεάλ έμεινε πιστός στην Τότεναμ.Και μόλις δυο μήνεςμετά…έχασε!Απολύθηκε και προς το παρόν ψάχνει για δουλειά…