Αρχική Αθλητικα Σαρωτικός ο ΠΑΟ επι της Μπάγερν,απίστευτος πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σαρωτικός ο ΠΑΟ επι της Μπάγερν,απίστευτος πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

1397

Εμείς το γράφαμε και το υπογράφαμε…Ο Αργύρης Πεδουλάκης  είναι απο τους καλύτερους Παναθηναϊκούς που υπάρχουν,άριστος χαρακτήρας,καλός προπονητής για την Ελλάδα,αλλά σε καμία περίπτωση για την Ευρωλίγκα.

Οπως δεν είναι αυτού του επιπέδου και ο Κεμζούρα για τον Ολυμπιακό.Είναι κι αυτός σαν τον Γιώργο Βόβορα.Οχι Αργύρηδες.Τεχνο-κράτες του μπάσκετ ναι. Για τα δύσκολα της Ευρωλίγκα θέλουν 1-2 χρόνια ψήσιμο.

Ο Ολυμπιακός σάρωσε χθες την Αλμπα ,αλλά δεν είναι ακόμα Ολυμπιακός που τσάκιζε τις μεγάλες ομάδες.

Ο ΠΑΟ με τον Γιώργο Βόβορα,άλλαξε τελείως προσωπο και αγωνιστική ταυτότητα ,αξιοποίησε το βαθύ ρόστερ και μετά την Ζαλγκίρις νίκησε σήμερα εύκολα στο Μόναχο και την Μπάγερν με 12 πόντους(87-75) διαφορά,αλλά με πολύ σοβαρή απόδοση και σε έμυνα και σε επίθεση.

Ο Πιτίνο απο το επόμενο μάτς θα βρει μια ομάδα όχι μόνο εντός παιδιάς,αλλά στην ίδια βαθμολογιή θέση με την ΤΣΣΚΑ,την Μακάμπι στην 8άδα και έτοιμη για το βήμα της τετράδας,αν ο Πιτίνο…αποδόσει τα αναμενόμενα.

Οπως και στον Ολυμπιακό όλοι έπαιξαν καλά και με πολλές εναλλαγές στο μαρκάρισμα του ψηλού Μονρό η καλύτερη λύση βρέθηκε απο το “ξεχασμένο” επι Αργύρη δίδυμο Μήτογλου-Μπεντιλ.το οποίο τον εξαφάνισε στο τρίτο δεκάλεπτο όταν ο ΠΑΟ έπαιξε μαγικά και έκανε σερί 20-0!!!Ετσι το 39-38 υπερ της Μπάγερν του ημιχρόνου έγινε διαφορά 19 πόντων υπέρ του ΠΑΟ.Καλάθης,Φριντέτ,Τόμας,Παπαπέτρου ,Ράίς έβαζαν λιθαράκια και ο ΠΑΟ εξαφάνισε και τον Λο με τον Λούσιτς επιθετικά.

Στα άλλα ματς η Φενέρ του Ομπράντοβιτς ξύονησε και έριξε 16 πόντους στο κεφάλι της Βιλλερμπάν στη Γαλλία.

Η Μακάμπι απειλούσε κατα πρόσωπο την Μπαρτσελόνα μέχρι την τρίτη περίοδο (53-53) στη Βαρκελόνη,αλλά μετά …κόλλησε και έχασε με 20 πόντους διαφορά…

Το ίδιο έπαθε και η ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ και εκεί που κέρδιζε έχασε με 16 πόντους διαφορά.

Η ΜΠασκόνια νίκησε με 70-60 τη Ζενίτ.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο μαγικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε σε μία ακόμα νίκη τους Μπάκς,επι των Πόρτλαντ Τρέϊλ Μπλέϊζερς και η ομάδα του ανέβηκε στη δεύερη θέση της γενικής βαθμολογίας πίσω απο τους πολύ δυνατούς φέτος Λέϊκερς.

Και πάλι ο Γιάννης είχε υψηλή πτήση με τον κανόνα του “νταμπλ-νταμπλ να σπάει και να κάνει τριπλ νταμπλ με 24 πόντους,19 ριμπάουντ και 15 ασίστ!!!

Με τις ασίστ ξεπέρασε τον απιθανο Καρίμ Αμντούλ Τζαμπάρ και έγινε σε τόσο νεαρή ηλικία ο 7ος πασέρ στην ιστορία της ομάδας του.Με βεβαιότητα πάει για πρώτος!!!