Αρχική Αθλητικα Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟ και ο ΑΡΗΣ όχι.Προελαύνουν τα...

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟ και ο ΑΡΗΣ όχι.Προελαύνουν τα Γιαννινα.

1371

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τον φοβισμένο ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο,στο οποίο ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός.Σε στημένο ο Ιγκασον έπιασε κεφαλία εξ επαφής,ο Σα εντικτωδώς έπεσε,δεν συγκράτησε τη μπάλλα και ο Ιγκασον τη βρήκε στο πόδι του.1-0.

Ο Ολυμπιακός πήρε για καλά τον έλεγχο,έχασε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ ,όσο άντεχε ο Μπίσεσβαρ και ο Ντάγκλας  φαινόταν πολύ επικίνδυνος και το ημίχρονο έμεινε έτσι.

Στο β ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε ορμητικά και ο ΠΑΟΚ έγινε …ΠΑΟ συν ένα Κ.Εφτιαξε γραμμές άμυνας έξω απο την περιοχή του και κάτω απο το κέντρο και έπαιξε μαζική άμυνα με την ελπίδα να βγει αντεπίθεση με τον γρήγορο Λημνιό ή τον φρέσκο και δυνατό Ακμπομ που μπήκε στη θεση του Σβιντέρσκι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μαρτινς κοίταξε στον καθρέφτη ,είδε τον εαυτό του …Μουρίνιο και έκανε αλλαγή στο 40 του πρώτου ημιχρόνου τον Μασούρα με τον  Σουντανί…

Το πέναλτυ κέρδισε με την ταχυτητά του ο Ποντένσε από τον Γιαννούλη και σκόραρε ο Βαλμπουενά , ο οποίος έπαθε θλάση κατά την πολύ δυνατή και τεχνική εκτέλεση και βγήκε.

Ο Ολυμπιακός μπορούσε να κερδίσει το μάτς στο δεύτερο ημίχρονο,όπως μπορούσε να ισοφαρίσει και ο Αστέρας τον ΠΑΟ και να φύγει με βαθμό.

Ο Παναθηναίκός βιώνει το έγκλημα που λέγεταιο ΟΑΚΑ.΄Ενας χώρος που είναι, είτε για ντέρμπι με πάνω απο 35.000 κόσμο στις εξέδρες,είτε για εκδηλώσεις στίβου που οι θεατές έχουν τα κυάλια τους…

ΟΙ νεαροί παίκτες του έβαλαν ένα γκολ χάρη στον Χατζηγιοβάνη,ο οποίος κυνήγησε μια χαμένη μπάλλα,μόνο αυτός μπορούσε να κάνει τοσο γρήγορο γύρισμα και ένας Ισπανός του Αστέρα πανικόβλητος απο την ταχύτητα και τη δύναμη του νεαρού Περέα τον “κουτούπωσε” στην περιοχή.Το πολύτιμο “μηχάνημα” έπιασε το πέναλτυ και ο Χατζηγιοβάνης το έβαλε στο 6.

Ο Αστέρας ζαλισμένος συνέχισε φοβισμένος στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο πήρε θάρρος ,οι νεαροί του ΠΑΟ θυμήθηκαν το στοιχειωμένο μαυλωλείο που έχουν έδρα και …ταμπουρώθηκαν σε όλο το β ημίχρονο.Με αναλαμπές που έδειχναν κλάση.

Ο Δώνης τους δικαιολόγησε απο το άγχος σε αυτό το γήπεδο: “Ηθελαν να κρατήσουν τη νίκη γιατί στο γήπεδό μας δεν έχουμε νίκες παρα μόνο με την ΑΕΚ και ισοπαλία με τον Ολυμπιακό!!!”

Εν κατακλείδι ο ΠΑΟ ήταν χειρότερος στο παιχνίδι από τον κακό ΠΑΟ που ήταν στο Αγρίνιο.

Ο μαραθωνοδρόμος Μακέντα,ο Χατζηγιοβάνης που είναι παίκτης κλάσης,ο Σένκεφελντ ήταν οι καλύτεροι…

Από τον Αστέρα των δυο Ελλήνων παικτών δεν ξεχώρισε κανείς ιδιαίτερα ως παίκτης που θα έκανε άνω-κάτω τον ΠΑΟ.Ο Μπαράλες είναι πάντα επικίνδυνος και για λίγο ήταν οφ σάϊντ στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων.Το γκολ που έβαλε δεν μέτρησε σωστά.

Οπότε να ταμπουρωθούν όταν παίξουν με τον Α.Ο Γαύδου γιατί είχαν χάσει από τον ΟΦΗ ,την Ξάνθη…

Ο Αρης με τον Μπρούνο Γκάμα και όλη τη γκάμα παικτών απο τα ισπανικά και άλλα πατώματα,όπως ο Πανιατωλικός,ο Αστέρας Τρίπολης υποτιμά την μελλοντική αντίδραση των φιλάθλων του αν συνεχίσουν οι παίκτες αυτοί να μη δείχνουν τίποτα παραπάνω από όσα θα έδειχνε ο μικρός Τρεχαγυρευόπουλος και οι συμπαίκτες του στην Κ19.

Η Λαμία που τον έπαιξε στα ίσα στο 1-1 του “Κλεάνθης Βικελίδης” τελείωσε το παιχνίδι με 7 Ελληνες παίκτες ,έναντι ενός(αναγκαστικά ο 3ος στη σειρά τερματοφύλακας…).Το γκολ που έβαλε ο Αρης ήταν όλο του Φετφατζίδη,έστω και αν το έβαλε κάποιος απο την προαναφερόμενη γκάμα ,τον οποίο ξεχάσαμε κιόλας…

Το γκολ της Λαμίας ο σωματώδης φορ Τουράμ.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα κέρδισε τον Ατρόμητο με 1-0 έχοντας στη σύνθεση 3 Ελληνες έναντι 6 του Ατρομήτου, ο οποίος έδειξε ότι δεν έφταιγε ο Αναστασίου για την πορεία του…Βλέπουμε τον Κάναντι που απολύθηκε ως αποτυχημένος απο την Νυρεμβέργη, η οποία πάει χειρότερα από τη δική του περίοδο,να έρχεται την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι.

Το γκολ του αγώνα ο Εντουάρντο με πέναλτυ στο 60.

Στην Σουπερ Λιγκ 2 τα Γιάννινα νίκησαν 2-0 τον Πλατανιά όταν ο προπονητής έβαλε τον Πίτου Γκαρσία και σουλούπωσε το κέντρο.Μπήκαν πρώτα στη βαθμολογία με αγώνα παραπάνω απο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η άλλη ομάδα της Ηπείρου ο Καραϊσκάκης νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου 2-1 και είναι στην τετράδα.Δόξα και Λεβαδειακός 0-0