Αρχική Αθλητικα Απάτη για …Οσκαρ με βάρκες,κεραυνούς,νερά και αντιγραφή του Λεονάρντο ντι Κάπριο...

Απάτη για …Οσκαρ με βάρκες,κεραυνούς,νερά και αντιγραφή του Λεονάρντο ντι Κάπριο στο Πρωτάθλημα Τύπου!

2021

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τι είχαμε το Σάββατο;

Την επέλαση ,λέει, του Ετεοκλή…

Τι ήταν ο Ετεοκλής;

Γυιός του Οιδίποδα(τυχαίο;) που αρνήθηκε να παραδώσει το βασίλειο των Θηβών στον Πολυνείκη,αδελφό του,αυτός επιτέθηκε στην πόλη και στους συμμάχους της και έτσι έχουμε την επική τραγωδία του Αισχύλου “Επτά επι Θήβαις” που παίζει κάθε τρεις και λόγο το Κρατικό Θέατρο.

Μεταξύ αυτών που σήμερα παίζουν στο Κρατικό Θέατρο(αλλη παράσταση για ξεκάρφωμα…) είναι ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας.

Που έπαιξε και  έκανε μεγάλη επιτυχία ο Βασίλης;

Στην σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ ” Η Επιστροφή”.

Μετά χρόνια επιστρέφει και την πέφτει σε μία κοπέλλα που δεν ήξερε ποιά ήταν και ήταν η…αδελφή του.Τυχαίο;

Πάμε παρακάτω.

Ποιό είναι το έπος του ηθοποιού με τίτλο “Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”;

Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Μεξικανός Ιναρίτου ,ήταν υποψήφια για 12 Οσκαρ και με αυτή πήρε το πρώτο του Οσκαρ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.(Είχε κάτι με την Τζένιφερ Ανιστον,ελληνίδα,τυχαίο;)

Η ταινία διαδραματίζεται μέσα σε άσχημο καιρό,βροχές,χιόνια,βουνά,θάλασσες κλπ.Γνωστά αυτά για τον Ντι Κάπριο και από τον “Τιτανικό”,άλλο κινηματογραφικό έπος.

Σύμφωνα με τα όσα έγινα γνωστά απο την ταινία “Η Επιστροφή” ο Λεονάρντο ντι Κάπριο προτού αρχίσει το γύρισμα, περνούσε πέντε ώρες κάθε ημέρα στην καρέκλα της make up artist για να μπορέσουν να του βάλουν σιλικόνη, προσθέτοντας ακόμη και τρίχες για να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με αληθινό δέρμα, ενώ ενσωμάτωσε από πίσω τους αντλίες που πέταγαν το αίμα!

Τα βλέπετε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία:

Που βασίστηκαν αυτά;Σε ελληνική ταινία!

Πριν 47 χρόνια ο  Ξανθόπουλος τα έβαζε με την αρκούδα . Στη δική μας κινηματογραφική ιστορία, η ταινία που μας έμαθε τι πάει να πει μάχη με την αρκούδα είναι η «Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου», σε σκηνοθεσία του Απόστολου Τεγόπουλου, . Στην ταινία που γυρίστηκε το 1969, υπάρχει μια επική σύγκρουση ανάμεσα στον πρωταγωνιστή Νίκο Ξανθόπουλο και μια αρκούδα, μέσα στην οποία βρισκόταν ο ηθοποιός Ανέστης Βλάχος.

Παρελθόν αυτά; Ετσι νομίζετε.

Στην σύγχρονη τηλεόρασή μας προβλήθηκε η σειρά ” Η επιστροφή” και εκεί έπαιζε ο (συν)προπονητής της ομάδας των Ηθοποιών(ΣΕΗ)  στο Πρωτάθλημα Τύπου Δημήτρης Καλατζής.

Γκεστ “Λεονάρντο Ντι Κάπριο” α λα ελληνικά εκεί ήταν ο Βασίλης Μίχας.Τον βλέπετε απέναντι στη Φαίη Σκορδά ακριβώς κάτω και προσέξτε τα πόδια τους…

Στα ελληνικά:

Ο  Μίχας(Μάνος στη σειρά)εξαφανίστηκε μυστηριωδώς είκοσι χρόνια πριν, από την παραλία όπου βρισκόταν με την οικογένειά του. Ήταν μόλις 4 ετών. Είκοσι χρόνια μετά ένας νεαρός εμφανίζεται ισχυριζόμενος ότι είναι ο Μάνος. Το σοκ θα είναι ισχυρό για όλη την οικογένεια. Για τον Μάνο, όμως, θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού τη νύχτα πριν εμφανιστεί στο σπίτι, γνώρισε και φίλησε μια κοπέλα, η οποία συνειδητοποιεί ότι είναι η αδερφή του.

Κάτω ο Μίχας σε (δήθεν) αθώα σκηνή…

Χθες βάθληκαν οι τηλεοράσεις και ιδιαίτερα ο ΑΝΤΕΝΝΑ να μας τρομοκρατούν ότι έρχεται ο Ετεοκλής με τη μορφή κακοκαιρίας και …τρέμετε αδέλφια.

Η επιτροπή του πρωταθλήματος Τύπου (Κατσαρός,Μπόνης Σταματάκος,Παππάς,Κουτσούμπας)στήνουν απο την Παρασκευή το βράδυ ένα σκηνικό που τύφλα νάχουν τα γυρίσματα του Ντι Κάπριο.Βροχές,βουνά,θάλασσα,νερά να τρέχουν παντού,αρκούδες που θα κατεβούν απο τον Υμηττό κλπ

Υστερα θρίλερ.Σήμα ότι αναβάλλονται λόγω επέλασης του “ετεοκλή” τα παιχνίδια-γυρίσματα.Υστερα “τρέξτε τα παιχνίδια γίνονται”.Και έβλεπε κανείς μέσα στην βροχή διάφορους να τρέχουν με κουκούλες για (δήθεν) προστασία…

Γιατί όλα αυτά;

Γιατί ήθελαν να κρύψουν την “επιστροφή” έτσι την ονόμασαν του πρωταγωνιστή Βασίλη Μίχα στην ομάδα των ηθοποιών ,την οποία σκηνοθετούσε μέσα σε τέτοιο σκηνικό ο Δημήτρης Καλατζής.

Ετσι ενώ το φαβορί να κερδίσει τον αγώνα ήταν οι σκληροτράχηλοι δημοσιογράφοι του IEFIMERIDA ,μέσα σε σκηνοθετημένη βροχή,ομίχλη κλπ στους πρόποδες του άγριου βουνού του Υμηττού οι ηθοποιοί έκρυψαν τον Μίχα της “Επιστροφής” , ο οποίος παίζει σήμερα στο Εθνικό θέατρο,στο οποίο παίζουν συχνά -πυκνά τους “Επτά επι Θήβαις”.Τυχαία;

Αυτός έκανε τη ζημιά στους δημοσιογράφους και οι ηθοποιοί κέρδισαν το φαβορί 6-1 με τον δήθεν τραυματία Φραγκολιά,τον Μίχα και τον Φλεσιόπουλο και τον Πιερόπουλο να βάζουν γκολ-δαγκωματιές της αρκούδας…

Οταν ρωτήθηκε ο Δημήτρης Καλατζής γιατί όλη αυτή η σκηνοθεσία και το unfair πούλαγε “τρέλα”, τέχνη που την ξέρει άριστα,βλέπε τη ζωή του Βάν Γκόγκ,στην οποία παίζει…

Σε αυτές τις συνθήκες που δημιούργησαν, τα αουτσάϊντερ κέρδισαν τα φαβορί γιατί απλά τα αουτσάϊντερ είχαν μυστικές συνεννοήσεις με την επιτροπή,είχαν πάρει βατραχοπέδιλα,μικρές βάρκες κλπ και αιφνιδίασαν τους ανήξερους τίμιους και ηρωϊκούς αντιπάλους τους που δεν είχαν πάρει μυρωδιά τι σκηνοθεσία ήταν αυτή με τον δήθεν “Ετεοκλή”…

Σε αυτό το σκηνικό για το οποίο θα υποβληθούν και μηνύσεις στην Επιτροπή για αλλοιώσεις όλων των αποτελεσμάτων των αγώνων, η ομάδα του Κατσαρού(ΣΠΟΡ fm)νίκησε το ΒΕΡΓΙΝΑ 4-0 των τίμιων αγωνιστών Λογοθέτη,Δρακωτού,Μερτζάνη,Καλούδη,Κριτή,Τσάτση και άλλων ηρώων.

Το ΑΞΙΟΝ(Μπόνης…)νίκησε τον ΑΛΦΑ των τίμιων αγωνιστών Μανδηλά,Κουρδή και άλλων ηρώων.

Η ΓΓΑ(Σταματάκος-Κουτσούμπας) πήγαιναν να νικήσουν(1-0) τους τίμιους αγωνιστές των ATROMISTISTAS αλλά ο άλλος (ο καλός)Κουτσούμπας το πήρε μυρωδιά έκανε ένσταση ότι οι αντίπαλοι ήρθαν με βάρκες και βατραχοπέδιλα,αυτή έγινε δεκτή και ο αγώνας διακόπηκε στο ημίχρονο και θα συνεχιστεί όταν φτιάξει ο καιρός.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ,σταθμός που πρωταγωνίστησε την επέλαση του “Ετεοκλή”, έκανε το ίδιο με την Αυγή των τίμιων αγωνιστών Γασπαράκη,Πετρόπουλου και τόσων άλλων λαϊκών ηρώων.

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ με τρυκ ότι έπαιζε με 10 παίκτες έκρυψε ότι κατέβηκε ο συνήθως απών Αβραμίδης και κέρδιζε μέχρι το δεύτερο ημίχρονο 2-0.Ενσταση η “Αυγή” ,ο Αλέξης Τσιπρας ειδοποίησε ότι πήγαινε στο γήπεδο επικεφαλής διαδήλωσης που είχε ξεκινήσει απο το Πολυτεχνείο και άρον-άρον η προαναφερόμενη επιτροπή έκανε δεκτή την ένσταση και διακόπηκε το παιχνίδι με πρόφαση τη βροχή και το γήπεδο-λιμνοθάλασσα…

Στο ίδιο γήπεδο η NTASKASPRESS πήγε απο νωρίς με ομπρέλλες και σκούπιζε το γήπεδο με ειδικό μηχάνημα.Επεσε στην παγίδα η SPORTIME που άργησε να έρθει λόγω του θρίλερ που σας έιπαμε…Οταν μαζεύτηκαν πιά όλοι οι τίμιοι αγωνιστές της (Γκιόλιας,Μανωλίδης,Μαυρογιαννίδης,Καψάλης,Μαλάμης κ.α.) είχαν ήδη χάσει απο τα αποδυτήρια γιατί Τριανταφύλλου,Λατσούνας,Τζιάρος,Μπάρμπας,Σακκάς,Κυριαζής,Καραγιώργος,Βασιλείου,Κονιτσιώτης,Ντέμος,Βρακάς ε/ίχαν στήσει άθλιο σκηνικό με τρία γκολ.

Οι άλλοι που δεν αναφέρονται δεν μετείχαμε(ψυχικά) στην αθλιότητα αυτή…