Αρχική Αθλητικα Νέα ήττα -μαχαιριά για τον Ολυμπιακό και μάλλον αντίο φέτος…

Νέα ήττα -μαχαιριά για τον Ολυμπιακό και μάλλον αντίο φέτος…

1346

 

Ο καλύτερος παίκτης της Αλμπα Βερολίνου είναι ο Ισλανδός Χέρμανσον.

Ελεγε στους Ελληνες δημοσιογράφους ότι τον κοιτούν δύσπιστα στην Ισλανδία καθώς Ισλανός μπασκετμπολίστας στην Ευρωλίγκα είναι πρωτοφανές.

Ο Ολυμπιακός είχε τον κόουτς Μπαρτζώκα στον πάγκο, ο οποίος φρόντισε να πάρει αμέσως αποστάσεις απο την ομάδα και τους φιλάθλους που τον αποδοκιμάζουν λέγοντας ότι “δεν ήρθα με συναίσθημα,αλλά με επαγγελματισμό να αναλάβω μια ομάδα πεσμένη κάτω και όχι μία ομάδα έτοιμη για πρωταθλητισμό,όπως την πρώτη φορά”.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι πεσμένος κάτω και τα μουρμουρητά στην κερκίδα κατά την αποχώρηση έγιναν πιο δυνατά.

Δεν είναι μόνο η νέα ήττα και πρώτη με τον Μπαρτζώκα να προσπαθεί να διαπιστώσει στην πράξη το πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Ηταν το μπλαζέ στυλ των παικτών του Ολυμπιακού.

Κάποια στιγμή κατάλαβαν στον ΠΑΟ ότι ο κόουτς Πεδουλάκης δεν είναι για την Ευρωλίγκα.

Αφησαν το συναίσθημα και προχώρησαν

 

Ηρθε η ώρα να καταλάβουν στον Ολυμπιακό ότι ο Σπανούλης δεν είναι για αρχηγός του Ολυμπιακού,δεν πρέπει να έχει λόγο στο παρκέ ως παίκτης.

Είναι κεφάλαιο προσφοράς στον Ολυμπιακό αναμφισβήτητα.Αλλά τώρα είναι παράγων ανασταλτικός.Ο Ολυμπιακός χτίστηκε γύρω του όταν πετούσε.Τώρα δεν πετάει και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χτιστεί γύρω του.

Η διαφορά με τον Διαμαντίδη είναι ότι ο αρχηγός του ΠΑΟ έφυγε πετώντας.Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πάει να φύγει σπρώχνοντας…

Αυτός λοιπόν ο Χέρμανσον άωσε το Ειρήνης και Φιλίας και η Αλμπα μετά τον ΠΑΟ του  Πεδουλάκη κέρδισε και τον Ολυμπιακό του Σπανούλη με 93-86.

Η άμυνα του Ολυμαπικού χωρίς ενθουσιασμό ,χωρίς,χωρίς…

Ελειψη ενέργειας διέγνωσαν όλοι και οι περισσότεροι άτολμοι ,υμνολογούν τον “Βασίλη”…

Γιαν να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση χρειάζεται να κάνει στα υπόλοιπα παιχνίδια 11-4.Θεωρητικά ο καλός Ολυμπιακός μπορεί.Ο σημερινός Ολυμπιακός με τον Σπανούλη αρχηγό πρακτικά έχει αποκλειστεί και πρέπει να χτίσει απο τώρα την επόμενη χρονιά.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 42-50, 71-68, 86-93

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ρότσεστι 2, Μπάλντγουιν 6, Πολ 4, Κόνιαρης 11 (3), Σπανούλης 14, Μιλουτίνοβ 15, Βεζένκοφ 7 (1), Πρίντεζης 15, Παπανικολάου 7 (1), Ρούμπιτ 5.

Άλμπα Βερολίνου (Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες): Σίβα 12 (2), Γκιφάι 4 (1), Έρικσον 22 (6), Μάτισεκ, Σνάιντερ, Χέρμανσον 18 (1), Όγκμπε 3 (1), Γκεντράιτις 15 (3), Τίμαν 4, Κάβανο, Νόκο 4, Σίκμα 11.

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ -Ρεάλ.Η ομάδα του Ιτούδη με τον άχρηστο στον ΠΑΟ Τζέϊμς να παίζει φοβερή άμυνα και να έχει 4 φάουλ απο το 33 κράτησε τη Ρεάλ με τον Γιούλ στην σύνθεση στους 55 πόντους…

Ο πανύψηλος και ανίκητος Ταβάρες ηττήθηκε κατα κράτος απο τους πολύ πιο κοντούς της ΤΣΣΚΑ,χάρη στο αμυντικό σύστημα του Ιτούδη.Τον κράτησε σε 2 πόντους ,και μονοψήφιο σε όλα τα άλλα,ακόμα και στον ράνκιγκ,όπου ο Γιούλ είχε -4!!!

Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε

 Τα σημερινά αποτελέσματα:
ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ 60-55

Χίμκι – Βαλένθια 75-84

Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 88-68

Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 86-64

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου 86-93

Μακάμπι – Μπαρτσελόνα 92-85